• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideyle yaşamalimiyim?

Şimdi anlatımınız eksik

İki çocuk varsa şimdiye kadar nerede yaşadınız

Kv çağırdı mı gelin bizimle yaşayın diye

Anneannenize oturmaya değil yaşamaya gitmişsiniz gibi yazmışsınız eşinizle aranız mı bozuldu

Kv ile evi ileride bana kalır diye oturulmaz

Kv 90 yıl yaşarsa sizin ömür de geçmiş gitmiş olacak kimsenin yarına senedi yok malum

Her insanın öncelikleri farklı, kimisi bir kulağını bir gözünü kapatır çıkarlarını gözetir, kimi de benim gibi müdanasızdır , yokluk+özgürlük ikisilisini refah+denetlenme ikilisine tercih eder.
Bir arkadaş aynı montu 5 yıl giyerim demiş.Büyük sözler söylemek istemiyorum belki gelecekte mecbur kalacağım bilemiyorum ama eşimin ailesi sorunlu insanlar olmamalarına rağmen bir yıl kadar aynı evde yaşadım ve diyorum ki , ayrı olup değil 5 yıl giymek aynı montla gömülmeye razıyım...

Merhaba arkadaslar. Esimin aylesinin genis ama bakimsiz evi var bahceli falan -_- onlarlami yasasam ev bana kalsa iyi olur yoksa kirada yasamakmi daha iyi ( gecici olarak annem gilde kaliyorz ) ya kotu degiler aslinda ama cok vurdumduymazlar.. cati baslarna ucsa oyle durucaklar o derece yani yapdralm demezler.. napim ya kayinvalidem gile yerlessem ckamicam bidaha ordan napmam lazm off
kalbinin sesini dinle eğer vurdumduymazlıklarına dayanamazsan hiç oturma çünkü aynı evde hep onlarla olacaksın hasta olursun azıcık aşın olsun kaygısız başın olsun ama dayanırım takılmam diyorsan git bide aynı evde hep 3.şahıslar oluyor eşinle hiç muhabbetin olmuyor bunları iyi düşün

Başlığı ilk gördüğümde çiğlik atarak sakin hassa diyesim geldi yine diyorum uzakta davulun sesi hoş gelir sakin sakinn

Her insanın öncelikleri farklı, kimisi bir kulağını bir gözünü kapatır çıkarlarını gözetir, kimi de benim gibi müdanasızdır , yokluk+özgürlük ikisilisini refah+denetlenme ikilisine tercih eder.
Bir arkadaş aynı montu 5 yıl giyerim demiş.Büyük sözler söylemek istemiyorum belki gelecekte mecbur kalacağım bilemiyorum ama eşimin ailesi sorunlu insanlar olmamalarına rağmen bir yıl kadar aynı evde yaşadım ve diyorum ki , ayrı olup değil 5 yıl giymek aynı montla gömülmeye razıyım...
O kadar diyorsun -_- bide buyukler diyorki biz ne zorluklarla ayle olduk sen rahat ariyorsun

Eslimle kucuk yasda evlendik ben 15 onun 18 di .. 6 yil once o yuzden ayrlip barismalar cok oldu kayinvalidemgillede yasadm vurdumduymaz olduklari icin dondum 3 yildir annemlerdeym ama simdi buyudum acaba daha iyi anlaasabilirmiyim diye dusunuyorm
aynı evde yaşadıysan biliyorsun onları en iyi tanıyan sensin sen artı ve eksilerini düşün eşinle konuş

kalbinin sesini dinle eğer vurdumduymazlıklarına dayanamazsan hiç oturma çünkü aynı evde hep onlarla olacaksın hasta olursun azıcık aşın olsun kaygısız başın olsun ama dayanırım takılmam diyorsan git bide aynı evde hep 3.şahıslar oluyor eşinle hiç muhabbetin olmuyor bunları iyi düşün
Bak mesela evin bi cami kirilacak yapmazlar kalir oyle bantlarm ben . Esim askerdeydi malum.. yani cocuga bez almazlar tamam bebege anne baba bakar ama anne babanin calismasi imkansiz oldugunda buyukler yardm etmeli ..hep benim aylem bakdi cocuguma bi bez ya elbise almadlar umurlarnda degil beni brak gorumcemin cocuguna bile almadlar birsey

Bak mesela evin bi cami kirilacak yapmazlar kalir oyle bantlarm ben . Esim askerdeydi malum.. yani cocuga bez almazlar tamam bebege anne baba bakar ama anne babanin calismasi imkansiz oldugunda buyukler yardm etmeli ..hep benim aylem bakdi cocuguma bi bez ya elbise almadlar umurlarnda degil beni brak gorumcemin cocuguna bile almadlar birsey
hiç bu duruma girme yazık sanada bu dünyaya bidaha gelmeyecen senin huzurlu olman eşininde çoçuklarınında huzurlu olması demek maddiyat için çekme hasta sağ olurlar ihtiyaçları olur ozaman sen evine alırsın senin evine gelmeleri daha ayrı oluyor sen onların evine gittiğinde herşey onların oluyor

Back