kayınvalideyle görüştük ama nasıl..

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
arkadaşlar meraba..ben kayınvalidemle kayınpederimle ve 2 görümcemle görüşmüyodum 3 bucuk ay oldu..sebebine eski konularımdan bakabilirsiniz..
bundan 1 ay önce kandildi ben aramadım eşimle 2 gün kavgalıydık o kadar kırıldım ki istemiyorum hem ben ewi terkettiğimde ne dedim sana tamam dönücem ama düzeliceine umudum yok sadece seni izlicem ben kafamda herseyi bitirdim o zamanda bitirmiştim şimdi de bitirebilirim dedim..eger bişilerin düzelmesini istiyosan bunu sen ve ailen yapıcaksınız dedim neyse konu kapandı..
dün tlf calıyo bi baktım kayınvalide arıyo elim ayagım titredi inanamadım ilk basta neyse açtım beni çagırdı gittim
içimde ne varsa anlattım siz hep berabar olalım hep bir arada olalım istiyodun haklısınız ben sizin gelininizim fakat siz bunu x e ((eşim )) dile getirdiğinizde onun bana geri dönüşü sizin tahmin edemiceğiniz şekilde sert oluyo benim ewliliğime zarar veriyo ben bu zamana kadar sizin her toplulugunuzda misafirinizde her anınızda yanınızda oldum bunu inkar ederseniz haksızlık edersiniz dedim sadece babamın cenaze olayı nda ve görümcemin rahatsızlığı olayı nda gelmedim cünkü artık o benim doldugum son noktaydı dedim
eşim beni işten aldı yazık annem tek basına ablamlar hastanede onu yalnız bırakmayalım yanına gidelim dediğinde benim annem de yalnız benim annem de tek basına hangi bi gün arayıp sordun benden ne bekliyosun dedim bana küfürler ederek bütün pislik yüzünü ortaya cıkarıcam diye beni ewden kowdu dedim kv de ama aile arasındaki ilişkiler ewliliklerde sorun olmamalı dedi nası sorun olmasın benim bi tek annem var ben eşim mutlu olsun siz mutlu olun derken 1 bucuk sene boyunca kendi mutlulugumu engelledim kendimden ödün verdim hersey karsılıklı benim annem ewime ne şartlar altında geldi biliyo musunuz x annemi ewde istemediği halde beni görmeye geldi tabi eşim size bu ewdeki herseyi anlatıyo madem neden bunları anlatmıyıo bunlardan haberiniz var mı dedim
biz ewlenmeden 2 ay önce olmicaına karar verdik ve ayrıldım sırf bu sebeplerden sizin soguklugunuz annemi de beni de önemsemeyişinizden yani eşim geldi ve hersey senin dediğin gibi olcak diye affet diye yalvardı kolundaki 8 dikiş onun izi dedim uzaktan ew tutmamızı isteyen de x di dedim..
bir de kızlar benim size sorum var ben ewi terkettiğimde annemin haberi yoktu x beni gece ewde bulamayınca annesine gidyo ve beni arıyolar ben açmıyorum teli sonra annemi arıyolar kadın uykusundan uyanıyo siz beni aramazdınız ne oldu bişi mi var diyo neyse annem beni arıyo ne oldu diye bende herseyi acıklıyorum beni ewden kowdu diyorum..
annem kv arıyo x nasıl böyle bişey yapar benim kızım ewlenicem dedi arkasındaydım şimdi barıscam derse arkasındayım ama derse ki ben yapamıyorum boşanıcam kızımın yine arkasında olurum karar o nun demiş ((arkadaslar bunun neresi yanlıs allah için bişey diyin))
kv bu lafa bozuldukları için bi daha annemi de beni de aramamışlar..bi anne olarak bunun neresi yanlıs sorduğumda da sana destek olmaması lazımdı dedi
siz x ben we annem arasında gecen tartısmaları bilmiyosunuz bu zamana kadar yaptığım hersey için size gelip gitmem konusunda annem zorladı siz sadece x in anlattıkları nı bildiğiniz için böyle konusuyosunuz dedim
bu arada siz anneme demişsiniz x tucenin bizi sewmediğini gelmek istemediğini söylüyo..x daha bi aile odlugunun farkına varamadı ki ayrıca sizi sewmiyorum dye de bişey yok sadece soguk oldugunuz için sogugum dedim..
bi de söyle bişey var size de x e de yetmiyo beraber vakit gecirmemiz gelip sizde 1 2 saat oturmak var 5 6 saat oturmak tüm gününü beraber gecirmek bi de üzerine kalmak var dedim bi çay içip tekrar ewimize dönebilirdik x de siz de bunu anlamadınız hep daha cok hep daha cok istediniz 1 2 saat oturduğunda sohbetin tadı bi baska olur 5 6 saat oturdugunda artık konuscak bişey bulamazsın dedim benim bi süre sonra yorgunluktan yüzüm düştügünde x beni tehdit ediyodu o suratın sırıtcak dagıtırım diye
yada gece 11 oluyo saat hadi cnm kalkalım diye x e işaret ediyorum saat daha 12 bck olm adı niye çünkü siz daha yatmadın ız yatana kadar beraber oturcakmısız dedm bunlar bana fazla geldi kültür farkı mı düşünce yapısı mı yas farkı mı dersiniz ama aramızda anlasamadığımız seyler cok var dedim
bu gbi bi sürü şey konustum
x geldi görümcem geldi hoşgeldin dedi surat 5 karıs öptü neyse nasılsın iyi misin sonra cıkıcak mıs accelesi varmıs aksama yemege kalın dedi kalmcaz gidicez dedim suratı daha cok değişti niye dedi gidicez işimiz var dedim neyse bu cıktı gitti sonra biz kalktık x le ewe gelirken herseyi anlat dedi anlttım böyle böyle knstk dedim ayrıca vedalasırken yine gelin dedi
eşim durup durup şimdi benim cnm o yaptıgım bahcede aksamları gidip saatlerce oturmak istese gideriz dimi diye gidemeyiz cnm dedim ben gecen yaz günlerim in cogunu orda gecirdim ben 10 senelik kotamı 1 bucuk senede doldurdum bundan sonra bayramdan bayrama görüşürüm belki 1 2 sene sonra dediğin sey olur dedim..
ayrıca kızlar hafta sonu düğünleri var misafirleri var sadece düğüne gidicem o kadar ewine gitmicem
eşime de dedim sen ikimiz tartıştıgımızda bile hadi bana sarıl olayların üzeri ne git bak nası düzelicek diyosun ama yanılıyosun o an ben seni bogmak istiyorum nası sarılabilirim ki dedm annenler konusunda da ben bunu yaptım ama artık yapmicam beni kendi halime bırak ben huzurlu olmak istiyorum dedim
ya of daha knstugumuz cok sey varda neyse ben tekrar aramız düzelsin istemiyorum cok soguttular beni kendilerinden çok yıprattılar b eni
kv bana diyo ki zayıflamıssın reflü oldum sizin yüzünüzden 2 kez baygınlık geciriyodum nerdeyse sizin yüzünüzden 3 hafta boyunca su ve bi kaşık yemekle günlerimi gecirdim
o kadar yıprandım ki kızlar anlatamam..
buraya neden yazdığım konusuna da gelince beynim çok dolu bişiler söyleyin kızlar iyi mi yaptım kötü mü??

sonuna kadar haklısınız en iyisini yapıp içinizde kileri söylemişsiniz keşke bende yapabilsem (((

eşim bu zamana kadar hiç beni haklı bulmadı son 3 bucuk aydır o kadar inat ettim o kadar küstüm ki sanırım bu biraz da benim bazı şeyleri gözden cıkardıgımı anlamasından kaynaklandı baktı ki ben netim o bişiler yaptı
bilemiyorum sizin durumunuzu ama alttan almayla aman o mutlu olsun demeyle olmuyo size yazık..

senin önünde şapka çıkartırım ben..

o kadar iyi yapmışsın ki içindekileri söyleyerek.ve o kadar samımı konuşmuşsun ki kimse ağzını açıp da bu kız ne saygısız diyemez...

gayet usturuplu bir şekilde içindekileri söylemişsin kayınvalide pek bir şey diyememiş çünkü o da olayın belki farkına varmış belkı de bunların üzerine söyleyecek birşeyi yoktu..

ama senı tebrık ederim sen, sen olduğun için ve kimsenin mutluluğu için kendinden vazgeçmediğin için

battı balık yan gider dememişsin olanlara dur demişsin bundan sonrada,aynı istikrar ve kararlılıkla söylediklerinin arkasında dur...

çok tşk ederim güzel yorumun için ..
zaten kv cok bişey söylemedi ha bi de dur bak şimdi aklıma geldi
kv soruyo neden ewden gitmişim arkadasımın annesin de kalmısım ewi terkettiysem geleceğim yer kv ler olacakmıs
anne zaten sorunum siz ve x söylediğiniz şey çok komik yapmayın allah aşkına dedim

kayınvaliden eski kafalı bir insan belli ondan senı anlamayı beklemek zor bir durum, onun için onuda öyle kabul edip yoluna bak

o ezilsende hani kol kırılır yen içinde kalır hesabı susmanı beklemiş...

annene de telefonda sana destek çıkmamasını söylemesi bu yüzden

aslında en çok da buna şaşırıyorum

erkekler en ufak bir şey de hemcinslerini koruyup kollarken kadınlar hep birbirinin gözünü çıkartmaya çalışıyor...

aynen dediğiniz gibi çok haklısınız aslında
yada ben cektim o da çeksin mantığı var kv bana verdiği örneklerde hep kendisi neler çekmiş
sen cekmişsin kv den ben niye senden cekeyim ki..

sen içindekileri anlattın madem rahatlamış olman lazım biraz...
gerisini onlar düşünsün artık...
zamana bırak düşünme.....

içindekileri yüzüne söylemen çok güzel, yalnız ben şeyi merak ettim; kayınpederinin mi cenazesine gitmedin?

öyle birtakım sorunlar bizdede var canlar
2 kere bebek düşürdüm kaynanam görümcem kayınpederim aramadı geçmiş olsun demediler hiçbirzaman
eşimle kavga ettim benim yanımda olmadı ailesini tuttu daima,
doğum yaptım, el el üstünde oturdu hep bi çorba bile kaynatmadı
bebeği bana ver sen ne yapçaksan yap dedi ki sezeryan olmuştum daha 3 gün evveli
şimdi çocuğuma bakıyor haftanın 3-4 günü 2 günde kendi annem
Çalışıyorum 5.45 te kalkıyor oğlumun çorbasını püresini pişiriyor kahvaltımı edemeden otobüse biniyorum akşam 7.30 da geliyorum yemek yok çorba yok, ortalığı toplayıp bebeğimi doyurup yemek yiyorum aksamın 10.30 u oluyor, eşimin sesi çıkmıyor,
anasına ağzını açmıyor ben artık konuşmayacağım çünkü daha önce defalarca yaptım konuşmalarımı, sinsi şeytan üstüme oğlunu kışkırtıyor beni suçlu çıkarıyor evliliğimiz zedeleniyor, aslında oda memnun değil bu tavırlardan ama genede sesi çıkmıyor işte.sinir hastası olmaktansa bugünden itibaren karar verdim ana oğul haftada 3-4 gün ne yaparsa yapsın, ben o günlerde yemeğimi dışarıda yiyip gidicem evime yemekte yapmıcam bebeğimle vakit geçiricem sadece,
insanlar ancak konuşarak anlaşır
karşında insan olmadıktan sonra konuşmak neye yarar

nefesimi tutup okudum gözlerim açıldı okudukça şaşkınlıktan
tek diceğim allah yardımcınız olsun umarım eşin bazı şeylerin farkına varır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…