Arkadaşlar ben buraya sıkıntımı yazmaktan bıktım kayınvalide ise yaptıklarından bıkmayaca benziyor.....Ne zaman bitecek benim bu çilem diyorum resmen bunalıma girdiriyor bunlar beni...5 gündür gribim dün biraz kendimi iyi hissettim kayınvalide gelin oturalım eşimde sevde daha iyileşemedi ama bugün iyi gelelim biraz hemde o açılır dedi onlara gidip oturmak açılmaksa eğer .)) Neyse gittik kayınvalide nasıl oldun vs daha iyileşemedim dedim .) kadın demesinmi hadi hadi ne varmış gençsiniz bişey olmaz olmaz tabiki gripten ölen azdır zaten sadece halim yok ateşim var vs...Neyse yemek yedik masayı topluyoruz bende yardım ettim toplayamayacak kadarda kötü değilim neyse mutfağa gittik görümcem ben kayınvalide görümcem bulaşıkları makinaya koyacak kayınvalide demesinmi kızım git sen işten geldin yoruldun sevde yapar onları diye şok oldum neyse her zaman ki ben gene hasta halimle geçtim makinaya yerleştirdim elde yıkanacaklarıda elimde yıkadım tam mutfaktan çıkacaktım sevde kahve yap herkes içiyor çaycıyada su koy çayı demle getir sonra bi şok daha oldum neyse gene saygısızlığımı bozmadım kadın dilimimi bağlıyor nedir anlamadım neyse kahveyi yaptım sonra çayı hazır ettim neyse o fasıl bitti oturduk az, kalk meyva hazırla dedi ben saf saf tamam anne dedim ve şuan o kadar doluyum ki eve geldik eşim uyudu ben düşündükçe ağladım ya ben artık kanaat getirdim bu kadın benim sabrımı zorluyor sabrı taşsın bana bi laf desin sonrada oğlum ile arasını açayım diyor galiba çünkü daha öncede bi çok şeyde sabrımı zorlamalarını yazmıştım artık aklıma bişi gelmez oldu...Hep rabbime havale ediyorum elimden gelen bişi yok....Arkadaşlar ben böyle her şeylere boyun eğmez hakkımı arayan biriyimdir ne zaman ki ben eşimle evlendim ne hakkımı nede kendimi savunamıyorum nasıl bi anda insan bu kadar değişir onlara karşı bi saygısızlık yapamıyorum sanki dilim bağlanmış bişi diyemiyorum ha bu arada tek dili bağlanmış olan ben değilim kesin eşimin daha çok bağlı o bile geliyor mutfağa demiyorki sen hastasın ne iş yapıyon ne hizmet ediyosun gel otur demiyor bu nasıl bir mantıktır ve dünden beri uyumadım saat 10 olmuş hala uykum yok sinrimden ağlamaktan eşimde mışıl mışıl uyuyor bu arada gribimde sinrimden geçti iyileştim .))) Ama yazık diyorum kendi kızına kıyamayan bana kıyıyor çok güzel artık rabbimden başka kimsem olmadığını düşünüyorum kendimi yanlız mutsuz hayattan bezmiş hissediyorum.İyiki yüce rabbim var ona derdimi döküp dua etmek beni o kadar rahatlatıyor ki dualarıma bi gün kavuşacağım bunada inanıyorum.....
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalideye ya sabır diyorum artık....
- Konu Sahibi XsevdeX
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2012
- 1.270
- 271
- 163
Arkadaşlar ben buraya sıkıntımı yazmaktan bıktım kayınvalide ise yaptıklarından bıkmayaca benziyor.....Ne zaman bitecek benim bu çilem diyorum resmen bunalıma girdiriyor bunlar beni...5 gündür gribim dün biraz kendimi iyi hissettim kayınvalide gelin oturalım eşimde sevde daha iyileşemedi ama bugün iyi gelelim biraz hemde o açılır dedi onlara gidip oturmak açılmaksa eğer .)) Neyse gittik kayınvalide nasıl oldun vs daha iyileşemedim dedim .) kadın demesinmi hadi hadi ne varmış gençsiniz bişey olmaz olmaz tabiki gripten ölen azdır zaten sadece halim yok ateşim var vs...Neyse yemek yedik masayı topluyoruz bende yardım ettim toplayamayacak kadarda kötü değilim neyse mutfağa gittik görümcem ben kayınvalide görümcem bulaşıkları makinaya koyacak kayınvalide demesinmi kızım git sen işten geldin yoruldun sevde yapar onları diye şok oldum neyse her zaman ki ben gene hasta halimle geçtim makinaya yerleştirdim elde yıkanacaklarıda elimde yıkadım tam mutfaktan çıkacaktım sevde kahve yap herkes içiyor çaycıyada su koy çayı demle getir sonra bi şok daha oldum neyse gene saygısızlığımı bozmadım kadın dilimimi bağlıyor nedir anlamadım neyse kahveyi yaptım sonra çayı hazır ettim neyse o fasıl bitti oturduk az, kalk meyva hazırla dedi ben saf saf tamam anne dedim ve şuan o kadar doluyum ki eve geldik eşim uyudu ben düşündükçe ağladım ya ben artık kanaat getirdim bu kadın benim sabrımı zorluyor sabrı taşsın bana bi laf desin sonrada oğlum ile arasını açayım diyor galiba çünkü daha öncede bi çok şeyde sabrımı zorlamalarını yazmıştım artık aklıma bişi gelmez oldu...Hep rabbime havale ediyorum elimden gelen bişi yok....Arkadaşlar ben böyle her şeylere boyun eğmez hakkımı arayan biriyimdir ne zaman ki ben eşimle evlendim ne hakkımı nede kendimi savunamıyorum nasıl bi anda insan bu kadar değişir onlara karşı bi saygısızlık yapamıyorum sanki dilim bağlanmış bişi diyemiyorum ha bu arada tek dili bağlanmış olan ben değilim kesin eşimin daha çok bağlı o bile geliyor mutfağa demiyorki sen hastasın ne iş yapıyon ne hizmet ediyosun gel otur demiyor bu nasıl bir mantıktır ve dünden beri uyumadım saat 10 olmuş hala uykum yok sinrimden ağlamaktan eşimde mışıl mışıl uyuyor bu arada gribimde sinrimden geçti iyileştim .))) Ama yazık diyorum kendi kızına kıyamayan bana kıyıyor çok güzel artık rabbimden başka kimsem olmadığını düşünüyorum kendimi yanlız mutsuz hayattan bezmiş hissediyorum.İyiki yüce rabbim var ona derdimi döküp dua etmek beni o kadar rahatlatıyor ki dualarıma bi gün kavuşacağım bunada inanıyorum.....
Daha önce yazdıklarınızı okumadım kayınvalideniz sizi gelini olarak değil kölesi olarak görüyor sanırım. Eşinizin gözünü açmadıkça, ona bunları tatlı dille anlatmadıkça da kayınvalideniz vazgeçmeyecek bu tavrından.
Daha önce yazdıklarınızı okumadım kayınvalideniz sizi gelini olarak değil kölesi olarak görüyor sanırım. Eşinizin gözünü açmadıkça, ona bunları tatlı dille anlatmadıkça da kayınvalideniz vazgeçmeyecek bu tavrından.
Evlendiğimiz günden beri anlatıyorum ama ya 3 defa ya 5 defa dinlemiştir anlattığım zaman hep şikayet hep şikayet offffluyor pofluyor sesini yükseliyor anlamıyor ben kanaat getirdim eşim saf biri değil ama ailesine gelince saftlıkta önde giden oluyor anlamış değilim ya resmen gözüne bişey çekilmiş ve görmüyor kulağı tıkanmış duymuyor....
siz bu şekilde olduğunuz sürece kv nizin size böyle davranması çok normal.önce kendinizi ezdirmemeyi öğrenmelisiniz dilim bağlanıyor demek olayı başka boyutlara bağlamak saçma. ben olsam ''başka zaman olsa herşeyi ben yaparım biliyosunuz ama çok hastayım benim biraz oturmam lazım'' diyip salona geçerdim.ya da işleri o kadar yavaş yapardım ki beni merak edip mutfağa gelirlerdi bende halim yok yavaş yapıyorum mecburen falan derdim.yani bi şekilde belli ederdim.ama siz ne denirse tamam tamam diyorsunuz.sonrada sabahlara kadar uyumuyosunuz.yapmayın böyle....
eşinizde bişey dememiş pesss diyorum.ama siz herşeye tamam diyorsanız eşinizde sizin durumdan şikayetçi olmadığınızı sanıyordur.
ben böyle durumlarda tepkimi belli ettiğim için eşim hemen olaya müdahale eder yada bana yardım eder.
eşinizde bişey dememiş pesss diyorum.ama siz herşeye tamam diyorsanız eşinizde sizin durumdan şikayetçi olmadığınızı sanıyordur.
ben böyle durumlarda tepkimi belli ettiğim için eşim hemen olaya müdahale eder yada bana yardım eder.
e yapma hastayım biliyorsunuz de..sen ne kdar işlere girişir yaparsan onlar daha çok ister..Demekki hasta numarası yapıyo iyi işte filan diyo heralde içinden daha çok yükleniyor. Benim annemde tam tersi yengemi oturtur beni çalıştırır:) Görümcende düşüncesiz en azından o desin hasta yengem otursun ben yaparım die.aman ne bilim al birini vur ötekine durumu..sen naz yap biraz. kocan da demez yapma diye boşuna bekleme hoşuna gider çünkü..hatta ağladığını görse bunun içinmi ağlıyorsun der suçlu çıkarsın..benim eşim evde yardımcı olur mesela ama annesinde ben oturmasam hiç demez gel otur die annesine gösteriyo bi nevi benim karım böle gibilerden. iş sende biter hastayım de kalkma yerinden..
- 4 Ekim 2012
- 16.356
- 31.960
- 798
ben hastaydım bana iş yaptırdılar eşim de birşey demedi diyorsun ya arkadaşım bir erkek seni bu konuda an-la-ya-maz... senin halinden ancak kadınlar anlar. benim babam da aynen öyleydi eşim değil çok şükür. zaten gençlerin artık eski kuşaktan en az bir adım önde olması lazım.. bazen okulda kafam çok şişiyor, hele gece de iyi uyumadıysam, okulda canımı sıkan ekstra bir durum olduysa, gün içinde aksilik yaşadıysam, senin gibi gripsem inanılmaz yoruluyorum kalkıp çay demlemeye bile halim olmuyor. ama işte erkeklere her şey çok kolay, ev işi dediğin nedir ki...
- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Kıyamam:).nemi yapacaksın?Arkadaşlar ben buraya sıkıntımı yazmaktan bıktım kayınvalide ise yaptıklarından bıkmayaca benziyor.....Ne zaman bitecek benim bu çilem diyorum resmen bunalıma girdiriyor bunlar beni...5 gündür gribim dün biraz kendimi iyi hissettim kayınvalide gelin oturalım eşimde sevde daha iyileşemedi ama bugün iyi gelelim biraz hemde o açılır dedi onlara gidip oturmak açılmaksa eğer .)) Neyse gittik kayınvalide nasıl oldun vs daha iyileşemedim dedim .) kadın demesinmi hadi hadi ne varmış gençsiniz bişey olmaz olmaz tabiki gripten ölen azdır zaten sadece halim yok ateşim var vs...Neyse yemek yedik masayı topluyoruz bende yardım ettim toplayamayacak kadarda kötü değilim neyse mutfağa gittik görümcem ben kayınvalide görümcem bulaşıkları makinaya koyacak kayınvalide demesinmi kızım git sen işten geldin yoruldun sevde yapar onları diye şok oldum neyse her zaman ki ben gene hasta halimle geçtim makinaya yerleştirdim elde yıkanacaklarıda elimde yıkadım tam mutfaktan çıkacaktım sevde kahve yap herkes içiyor çaycıyada su koy çayı demle getir sonra bi şok daha oldum neyse gene saygısızlığımı bozmadım kadın dilimimi bağlıyor nedir anlamadım neyse kahveyi yaptım sonra çayı hazır ettim neyse o fasıl bitti oturduk az, kalk meyva hazırla dedi ben saf saf tamam anne dedim ve şuan o kadar doluyum ki eve geldik eşim uyudu ben düşündükçe ağladım ya ben artık kanaat getirdim bu kadın benim sabrımı zorluyor sabrı taşsın bana bi laf desin sonrada oğlum ile arasını açayım diyor galiba çünkü daha öncede bi çok şeyde sabrımı zorlamalarını yazmıştım artık aklıma bişi gelmez oldu...Hep rabbime havale ediyorum elimden gelen bişi yok....Arkadaşlar ben böyle her şeylere boyun eğmez hakkımı arayan biriyimdir ne zaman ki ben eşimle evlendim ne hakkımı nede kendimi savunamıyorum nasıl bi anda insan bu kadar değişir onlara karşı bi saygısızlık yapamıyorum sanki dilim bağlanmış bişi diyemiyorum ha bu arada tek dili bağlanmış olan ben değilim kesin eşimin daha çok bağlı o bile geliyor mutfağa demiyorki sen hastasın ne iş yapıyon ne hizmet ediyosun gel otur demiyor bu nasıl bir mantıktır ve dünden beri uyumadım saat 10 olmuş hala uykum yok sinrimden ağlamaktan eşimde mışıl mışıl uyuyor bu arada gribimde sinrimden geçti iyileştim .))) Ama yazık diyorum kendi kızına kıyamayan bana kıyıyor çok güzel artık rabbimden başka kimsem olmadığını düşünüyorum kendimi yanlız mutsuz hayattan bezmiş hissediyorum.İyiki yüce rabbim var ona derdimi döküp dua etmek beni o kadar rahatlatıyor ki dualarıma bi gün kavuşacağım bunada inanıyorum.....
Eşine seslenip, hayatim biraz yardim edermisin, çok fena oldum yada rahatsizim, diyeceksin.
O an neler olacağını az bus tahmin ederiz:)
Ya oğluşuna kiyamaz, kendi yapar yada bir daha sana bu kadat yüklenmez..
Benim başimda bir kv'de belası olmadığı halde, yorgun oluncs eşimden yardim isterim, eyer kendi düşünüpde yardima gelmezse
? Es
benzer şeyleri ben de yaşıyorum
dokuz aylık hamileyim doğuma sayılı günler kaldı
ailem uzakta tüm hazırlığımı kendim yaptım
evi temizledim bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim
günlerdir uğraşıyorum
kaynanam karsı dairemde oturuyor dört tanede görümcem var
bir tanesi bile yardıma ihtiyacın var mı yapabileceğimiz bişey var mı demedi
neyse...
hafta sonu çat kapı geldi bizim kaynana
biraz oturdu eşim mutfağa gitti o çıkar çıkmaz
yarın misafirim gelecek kızlarıma yardım etmeye gel demez mi :S
bu arada misafirleride kızları
neye uğradığımı şaşırdım hiç bişey demedim
bu halimle benden yardım bekliyor kadın ..
o gittikten sonra eşime anlattım o da şaşırdı bu kadarda olmaz dedi
insafsız bunlar
- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 655
- 723
ben eskiden hiç takmazdım böyle şeyleri gider yapar yer içer temizler çıkardım. birde eltim vardı yeni sayılır ayrıldı kaynımla. eskiden ona daha çok yüklenirlerdi.
bi süre sonra farkettim. bana geliyo kaynana görümce. hiç bişeye el sürmezler ben yemek çay bulaşık hepsini yaparım. lütfederlerse iki tabak kaldırırlar sofradan oda nadiren. zaten ben evime gelen misafire hizmet etmeyi severim. ama zamanla batıyo bazı şeyler.
mesela görümcem boyun fıtığı var 4gün bende kaldı otuduğu yerden kalkmadı günde iki kez masaj yaptım kremini sürdüm. yedik içtik vs. sabah kalkıyo benden erken diyelim çay koyuyo bişeyler etıştırıyo. kalkıyorum ben tokum ona göre kahvaltı hazırla diyo. bu arada kendisiyle 1 yaş var aramızda. daha önce evlenip ayrılmış öle küçük biri değil anlıyacağınız. tek yaşıyo şuan. neyse ben gayet güzel ağırladım gitti.
görümceye nezaman gitsek kayınvalide yada görümce yemeği ben yaptım hadi çok kalk bulaşık senden diyo. hop kalkıp yıkıyodum hiç alınmadan. ee neden benim evimde yemek yaptın dur bulaşığıda görümcen yıkasın demiyo kv.
görümcemin evi dip köşe temizlenicekmiş biz temizleriz diyo kv benide atarak. bu arada evide 1+1 sakat değil yaşlı değil. hem bana kaçkere temizlik yapmışki.
neyse baktım böyle olmıycak. bigün kv ye gittik. yemek kuruldu yedik. ben hiç dokunmadım bi iki tabak götürdüm mutfağa. ve 5 yıllık evliyim ilk defa görümcem o gün bulaşık yıkadı ben varken o evde. neyse tatlılar servis edildi bende geçtim eşimin yanına. sonra toplanıyo sofra görümce diyo sen yıkarsın bulaşıkları bundan önce ben yıkamıştım. dedim yabancıya yıkamıyosun annenin evi neyin hesabını yapıyosun. kv de de arada diyo aa çikom nolmuş bugün sana tembel olmuşsun. eşimde dedi ne istiyonuz karımdan yorgun belki. falan mıymırık işte.
geçendede görümce çağırdı hafta sonu için. bu arada elimin üstünde kemik gibi bişi çıktı zorlamam gerek. 2 gün kaldım 1 akşam yemeği hazırladı sadece. akşamına bide anası çoluk çocukta geldiler. habire iş buyurma falan sinir oldum. zaten bidaha gelmem bana geldiğinde ben nasıl ağırlıyodum seni bi düşün. temizlikçimi arıyosun. sana geliceğime gider evimi temizlerim dedim.
düünde eşimle konusu açıldı olsun gittik değişiklik oldu dedi. tabi dedim sen değil ben çalıştırıldım çok değişik oldu farklı mutfakta bulaşık yıkamak büyük değişiklk.
nasıl insanarın içine düştüm yarabbim benki böyle şeylerin hiç hesabını tutmayan bi insanım. beni bu hale koydular ya allah sorsun hesabını. ama 5 yıl oldu artık gerçekten batıyo yaptıkları.
öncedende kv eltime yapardı. hamileydim yanımda eltime diyo gelirsin bigün çikomun evini dip köşe temizlersin. ben istemezdim tabi. sevmem ben insan kullanmayı çevrelerinde kullanamayacakları insanları tutmuyo ikiside onu anladım.
bi süre sonra farkettim. bana geliyo kaynana görümce. hiç bişeye el sürmezler ben yemek çay bulaşık hepsini yaparım. lütfederlerse iki tabak kaldırırlar sofradan oda nadiren. zaten ben evime gelen misafire hizmet etmeyi severim. ama zamanla batıyo bazı şeyler.
mesela görümcem boyun fıtığı var 4gün bende kaldı otuduğu yerden kalkmadı günde iki kez masaj yaptım kremini sürdüm. yedik içtik vs. sabah kalkıyo benden erken diyelim çay koyuyo bişeyler etıştırıyo. kalkıyorum ben tokum ona göre kahvaltı hazırla diyo. bu arada kendisiyle 1 yaş var aramızda. daha önce evlenip ayrılmış öle küçük biri değil anlıyacağınız. tek yaşıyo şuan. neyse ben gayet güzel ağırladım gitti.
görümceye nezaman gitsek kayınvalide yada görümce yemeği ben yaptım hadi çok kalk bulaşık senden diyo. hop kalkıp yıkıyodum hiç alınmadan. ee neden benim evimde yemek yaptın dur bulaşığıda görümcen yıkasın demiyo kv.
görümcemin evi dip köşe temizlenicekmiş biz temizleriz diyo kv benide atarak. bu arada evide 1+1 sakat değil yaşlı değil. hem bana kaçkere temizlik yapmışki.
neyse baktım böyle olmıycak. bigün kv ye gittik. yemek kuruldu yedik. ben hiç dokunmadım bi iki tabak götürdüm mutfağa. ve 5 yıllık evliyim ilk defa görümcem o gün bulaşık yıkadı ben varken o evde. neyse tatlılar servis edildi bende geçtim eşimin yanına. sonra toplanıyo sofra görümce diyo sen yıkarsın bulaşıkları bundan önce ben yıkamıştım. dedim yabancıya yıkamıyosun annenin evi neyin hesabını yapıyosun. kv de de arada diyo aa çikom nolmuş bugün sana tembel olmuşsun. eşimde dedi ne istiyonuz karımdan yorgun belki. falan mıymırık işte.
geçendede görümce çağırdı hafta sonu için. bu arada elimin üstünde kemik gibi bişi çıktı zorlamam gerek. 2 gün kaldım 1 akşam yemeği hazırladı sadece. akşamına bide anası çoluk çocukta geldiler. habire iş buyurma falan sinir oldum. zaten bidaha gelmem bana geldiğinde ben nasıl ağırlıyodum seni bi düşün. temizlikçimi arıyosun. sana geliceğime gider evimi temizlerim dedim.
düünde eşimle konusu açıldı olsun gittik değişiklik oldu dedi. tabi dedim sen değil ben çalıştırıldım çok değişik oldu farklı mutfakta bulaşık yıkamak büyük değişiklk.
nasıl insanarın içine düştüm yarabbim benki böyle şeylerin hiç hesabını tutmayan bi insanım. beni bu hale koydular ya allah sorsun hesabını. ama 5 yıl oldu artık gerçekten batıyo yaptıkları.
öncedende kv eltime yapardı. hamileydim yanımda eltime diyo gelirsin bigün çikomun evini dip köşe temizlersin. ben istemezdim tabi. sevmem ben insan kullanmayı çevrelerinde kullanamayacakları insanları tutmuyo ikiside onu anladım.
Olay kendimi ezdirmemek yada kullandırmamk değil yüz göz olmak istemiyorum onlarla vede eşimle aramda sorun oluyor bunlar yoruldum artık....Eşime tatlılıklada anlatsam adam bildiğiniz odun artık gözümde anlamıyor ne var 5 dakka mutfakta durmak zormu geldi der çıkar huyunu biliyorum oflar poflar adam böyle mantıkta ....siz bu şekilde olduğunuz sürece kv nizin size böyle davranması çok normal.önce kendinizi ezdirmemeyi öğrenmelisiniz dilim bağlanıyor demek olayı başka boyutlara bağlamak saçma. ben olsam ''başka zaman olsa herşeyi ben yaparım biliyosunuz ama çok hastayım benim biraz oturmam lazım'' diyip salona geçerdim.ya da işleri o kadar yavaş yapardım ki beni merak edip mutfağa gelirlerdi bende halim yok yavaş yapıyorum mecburen falan derdim.yani bi şekilde belli ederdim.ama siz ne denirse tamam tamam diyorsunuz.sonrada sabahlara kadar uyumuyosunuz.yapmayın böyle....
Hasta olduğumu biliyolar zaten dememe gerek varmı zaten ben hastayım desem kaının dediği gençsiniz hastalık neymiş sizlere diyor bu kafada bi insana ne denilir bende biliyorum yapamam ben oturacam demeyi ama eşimle aram açılıyor bunlar yüzünden benim canımın sıkıldığını anlayınca sorar neyin var neyin var diye bende anlatırırım ama anlamaz ki asla hep şikayet hep şikayet der eşime ben gibi bi kadın değilde eli maşalı bi kadın lazımmış...e yapma hastayım biliyorsunuz de..sen ne kdar işlere girişir yaparsan onlar daha çok ister..Demekki hasta numarası yapıyo iyi işte filan diyo heralde içinden daha çok yükleniyor. Benim annemde tam tersi yengemi oturtur beni çalıştırır:) Görümcende düşüncesiz en azından o desin hasta yengem otursun ben yaparım die.aman ne bilim al birini vur ötekine durumu..sen naz yap biraz. kocan da demez yapma diye boşuna bekleme hoşuna gider çünkü..hatta ağladığını görse bunun içinmi ağlıyorsun der suçlu çıkarsın..benim eşim evde yardımcı olur mesela ama annesinde ben oturmasam hiç demez gel otur die annesine gösteriyo bi nevi benim karım böle gibilerden. iş sende biter hastayım de kalkma yerinden..
Oğluşunamı kıyamayacak canım eşim iş yapsada umurlarında değil ki bencil kendini düşünen insanlar bunlar onlar sadece eşim dışında ki evlatlarına kıyamaz ben bile bunu anladım da hala eşim anlayamadı :)))Kıyamam:).nemi yapacaksın?
Eşine seslenip, hayatim biraz yardim edermisin, çok fena oldum yada rahatsizim, diyeceksin.
O an neler olacağını az bus tahmin ederiz:)
Ya oğluşuna kiyamaz, kendi yapar yada bir daha sana bu kadat yüklenmez..
Benim başimda bir kv'de belası olmadığı halde, yorgun oluncs eşimden yardim isterim, eyer kendi düşünüpde yardima gelmezse
? Es
Senin eşinin ailesinede pes diyorum gerçi bende öyle gebe olsam onlarda yaptırırlar ama benim bebeğim olmuyor olursada zaten öyle bişi deseler o zaman ben onlara verecek cevabı bilirim ...
benzer şeyleri ben de yaşıyorum
dokuz aylık hamileyim doğuma sayılı günler kaldı
ailem uzakta tüm hazırlığımı kendim yaptım
evi temizledim bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim
günlerdir uğraşıyorum
kaynanam karsı dairemde oturuyor dört tanede görümcem var
bir tanesi bile yardıma ihtiyacın var mı yapabileceğimiz bişey var mı demedi
neyse...
hafta sonu çat kapı geldi bizim kaynana
biraz oturdu eşim mutfağa gitti o çıkar çıkmaz
yarın misafirim gelecek kızlarıma yardım etmeye gel demez mi :S
bu arada misafirleride kızları
neye uğradığımı şaşırdım hiç bişey demedim
bu halimle benden yardım bekliyor kadın ..
o gittikten sonra eşime anlattım o da şaşırdı bu kadarda olmaz dedi
insafsız bunlar
Elinden telefon düşmediği için ha bire telefonla konuşur teknoloji hastası.....sen onları yaparken görümce napıyo
Kendimi kollamasını gayet iyi bilirim ama eşim aşırı düşkün ailesine asla laf ettirmez bırakın anne babayı kuzenlerine bile ufacık bişi dersem adam şeytanlaşıyor eşimle karşılıklı konuşamıyorum çok agresif konuşmayı çok denedim ama tutumu davranışı vs kendinden soğutuyor adam,iki medeni birey olarak konuşamıyoruz her konuşmanın sonucu kavgaya tartışmaya dönüşüyor böyle bi eş varken nasıl ailesine sesiniz çıkar her şey eşimde bitiyor ama eşime bi gün bunların hesabını soracam sorduğumda her şey çok farklı çok değişmiş olacak benim canımı acıttığından fazlası ile kendinin acınını acıtacam sadece zamanı var.....Kullandırtmayın kendinizi.
Ben hastayım deyin geçin kenara oturun.
Hasta hasta hizmetçiliğe mi gittiniz oraya.
Eşinizde ayıp etmiş, hizmet etmenizi mi seyretti bütün gece.
Ailesine karşı siz kendinizi koruyup kollamazsınız
kimseden beklemeyi bunu, eşinizden bile.