kayınvalideye temizlik konusunu açan ben havamı aldımda geldim :)))

Sen çalışıyorsun onun bebeği var zaten temizliği sizin yapmaniz hata para verin tutun bi kadin hem k.v stres olmaz sizin aranizda hem siz

Canim sen bu kafayla daha cok temizlik yaparsin daha cok havayi alirsin yazik gunah degil mi sana?yuz kere dedik eski konunda da calisan kadinsin cok lazimsa tut bir temizlikci bu insanlarla da muhatap olma diye ama kime anlatiyoruz ki

Eltim olmadığı için birkez daha sukrettim annemden bildiğim için onlarin eziyetlerini hiç sevmezdim rabbim banada nasip etmedi cok şükür uzak dur en iyisi bile en kotusudur ..

Pardonda kaynananızın evinde neden tartışıyorsunuz kadın mı yalvardı gel temizle diye sen Allah rızası için diyorsun o kadar kışlık yapıp veriyor diyorsun ama sonra eltin yardıma gelmedi de etmedi de diye laf ediyorsun ben yaptığımı yaparım kalanı sen yap diyorsun. Ne var bir kere de sen temizlesen o gelin aynı apartmanda kimbilir kaç kez yapmıştır doğru da demiş ben yaptım çok bir kere yapsan ne olur demiş aynı apartmandalar diye yapmak zorunda değil ki niye böyle bir algı var bir de mesaj atmışsın o çağırdı kendi giyindi gitti diyorsun o demeden gidip yapman lazım. 15 ayda bir kere temizlemişsin onda da mahallede kavgalar bir daha asla da kaynanan çağırmaz seni artık iyiliğinde batmış kusura bakma ben olsam sadece teşekkür eder eltime işime devam ederdim.

yapmasaymış benmi yap dedim temizlik çocuguna bakıtırken bakıyolar kaynanamın evi hep mahvoluyor. kışlıklarından verdiyse ben bunu temizliklede ödemeyebilirdim başka bişey yapardım hoşuna giderdi kaynanamın yine. ben eltim çağırdı diye gittim yardım olsun diye ki benim aklıma geldi bırakıp gideceği. içime doğdu zaten ben yinede yapacaktım ama yaptımda hem kaynanama laf söyleyişim o kırılsın diye değil eltime kızdıgımdandı. kışlıklarlada kendimi telkin ettim onlar yaptı diye bende yapmak zorunda degilim ben kendim istedigim için gittim ve ona mesaj atmamı söyleyen kayınvalidemdi mesaj at şimdi çağırmadılar der dedi yoksa ben baslıcaktım gelirse gelir dedim zaten

Aynen ya hem suçlu hem güçlü cirkef
Ben burdan sinirlendim

3 eltiyiz. Kvalidem kanser hastasi,kalp hastasi,120 kilo ,seker ne ararsan var. Gorumcem var bekar ama elinden pek is gelmez. Ben Allah rizasi icin her gittigimde dip kose giriyorum . Evleride dublex sadece 3 banyo +2 mutfak var. Bana hep kizar kizim otur yuzunu goreyim diye ama benim icim rahat etmez anne ben yokken sen yap simdi ben varim diyorum. Cokkk yoruluyorum ama icim rahat ediyor daha bir huzurlu oluyorum. Evlatlarindan sende boyle gor mevlam seni kimseye muhtac etmesin diyince bi huzurlu oluyorum. En cok korktugum sey hayirsiz evlattir. Allah bagislasin 2 evladim var tek hazinem onlar. Kvalidemin 6 cocugu var ama kimseden dayda yok. Ben 2 eltim var onlar yapsin gozuyle hic bakmadim. Bende anneyim ve benimde annem var hep bunu dusunerek gelinlik yaptim cok sukurde basta sorun yasadakta simdi en cok beni tutarlar.
Eltin sana saygisizlik yapmis senin gozunde ama birak bosver.kolay gelsin diyip gezdimi sende saol diyip bosverseydin. Yazik kadincagizda ne uzulmustur

ben zaten kayınvalidemi hep kendi annemin yerine koyarak herşeyi yapıyorum ama bu olay başka bişey mesele temizlik degil eltim zaten benle kavga etmese ben temizliği yapmaya güle oynaya devam edecektim

Suç sizde, neden temizliğini yapıyorsunuz ki? Parasını versin yaptırsın. Benim anneannem yalnız yaşıyor, annemler iki kız kardeş ama anneannem parayla kadın tutup temizletir evi..

Yaptiginiz yanlis hem kendim gittim diorsun hem eltim cagirdi diorsun kendinle celisiosun. bence sende oraya kavgaya hazirlikli gitmissin .yaptigin iyilik nereye gitti yazik degilmi kadincagiza .bisey yapicaksiniz yuzunuze gozunuze bulastirmissiniz.kaynanizdan kotu bahsetmemissiniz burda ne kadar insan var kaynanasindan neler ceken eminim bu yazdiklarini okuyanlar benim kaynanamda boyle olsa ayagina hali olsam diyen.kadin kisligini bile vermis benim kaynanam 1 tl nin hesabini yapior.uzuldum kadina gelinlere bak al birini vur otekine kusura bakmayin.temizlemeyin kendi temizlesin en azindan huzuru olsun ..

eltilerin fena kumpaz kurmuslar sana ayy bazen benim niye eltim yok diye uzulurdum iyi ki yokmus madem calisiyosun kayinvalidenle konus anne yanlis anlama benim seninle bi soru yok ama goruyosun her ay sana bi kadin bulalim herkes versin payina duseni temizlettirelim beni bunlarla ugrastirma falan diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…