Sottile titan`arum Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 2.634 940 248 21 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sohrabbb #21 nihalsuna .!.: evet örtülü :) eşarp güzel olur da bluz için beden sorunu var Genişletmek için tıkla... Kullanabileceği birşey alın ama mutlaka. Yaşlı olduğundan bahsettiğiniz için söylüyorum, yaşlı hanımlar farklılığa değil de kullanışa bakar daha çok. Eşarbı gelinim aldı diye seve seve takacaktır misal. (;
nihalsuna .!.: evet örtülü :) eşarp güzel olur da bluz için beden sorunu var Genişletmek için tıkla... Kullanabileceği birşey alın ama mutlaka. Yaşlı olduğundan bahsettiğiniz için söylüyorum, yaşlı hanımlar farklılığa değil de kullanışa bakar daha çok. Eşarbı gelinim aldı diye seve seve takacaktır misal. (;
sohrabbb Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Kasım 2014 1.680 766 133 21 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sohrabbb #22 chess .!.: artık çoğu mağzanın büyük beden bölümü var canım, mesela kotondan alabilirsin, normal de xl giyiyorsa xl al, uymazsa değiştirirsin Genişletmek için tıkla... bugün iş çıkışı eşimle bakacağız oraya da bi bakayım o zaman canım teşekkürler :)
chess .!.: artık çoğu mağzanın büyük beden bölümü var canım, mesela kotondan alabilirsin, normal de xl giyiyorsa xl al, uymazsa değiştirirsin Genişletmek için tıkla... bugün iş çıkışı eşimle bakacağız oraya da bi bakayım o zaman canım teşekkürler :)
A aysenurkrkmz Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2014 18 3 3 37 21 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sohrabbb #23 Örtülü ise eşarp en iyisi hem beden kesim sorunuda yaşamazsınız
sohrabbb Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Kasım 2014 1.680 766 133 21 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sohrabbb #24 raptiye .!.: Ne kadar ciciymiş kayımvalideniz. Aranızı sıcak tutun. :) Genişletmek için tıkla... öyledir Allah razı olsun ilk başlarda biraz istemedim şimdi yaptıklarını görünce içime dert oldu hediye alıp ilk günleri telafi etmek istiyorum :)
raptiye .!.: Ne kadar ciciymiş kayımvalideniz. Aranızı sıcak tutun. :) Genişletmek için tıkla... öyledir Allah razı olsun ilk başlarda biraz istemedim şimdi yaptıklarını görünce içime dert oldu hediye alıp ilk günleri telafi etmek istiyorum :)
sohrabbb Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Kasım 2014 1.680 766 133 21 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sohrabbb #25 hepinize çooook teşekkür ediyorum güzel bir liste oluşturdum inşallah güzel şeyler bulur onu memnun ederim :)
hepinize çooook teşekkür ediyorum güzel bir liste oluşturdum inşallah güzel şeyler bulur onu memnun ederim :)