kayınvalideye hediye

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
Arkadaşlar kayınvalidem misafirimizdi bu hafta sonu gidiyor kaldığı süre boyunca çok güzel yemekler hazırladı çalışan bir bayan olduğum için bu beni çok rahatlatıyordu yaşlı ve bir takım hastalıkları olduğu halde hiç emeğini esirgemedi şimdi bende ona bir hediye almak istiyorum bu konu da ne tür tavsiyeleriniz olur acaba ?

hırka
ayakkabı
diz battaniyesi
radyo
usb player
kahve makinesi
eşarp parfüm vs gibi klasik hediyeler

Tesettürlüyse eşarp olabilir.Çanta,şık bir şemsiye,ev ayakkabısı ya da terliği,takı olabilir renkli taşlı gümüşlerden takarsa tabi.Benim kayınvalide rahmetli severdi böyle şeyleri.

valla nasıl bir insan olduğuna hobilerine zevklerine bağlı, ortalama herkese gidecek bişey dersen mutfak eşyası olabilir, ya da evinde eskiyen bi küçük ev aleti varsa yenisi alınabilinir

güzel bir selfie yapıp fotoğrafı tab ettirin sonrada hoş bir çerçeveye koyun. Belli ki aranızda güzel bir bağ var. Maşallah

çok güzel bir fikir teşekkürler.. daha yeni evliyim tam sağlam ilişkimiz oluşmadı henüz ikimizde birbirimizin huyunu bilmez ama oğlunu da beni de cücüklerim diye sever her gece uyumadan önce öper ikimizi de iyi gibi şuan her şey çok şükür...

Tesettürlüyse eşarp olabilir.Çanta,şık bir şemsiye,ev ayakkabısı ya da terliği,takı olabilir renkli taşlı gümüşlerden takarsa tabi.Benim kayınvalide rahmetli severdi böyle şeyleri.

çok teşekkürler her kadın bayılır bunlara sanırım evet hediyelerden biri böyle şeylerden olabilir

Hoş ve giyebileceği bir bluz ya da eşarp alırdım ben olsam.
Tabii örtülü bir hanımsa. (;

Tesettürlü ise eşarp ..
Eşiniz siz ve kv ile çekilmiş resmi hoş bir çerçeve yaptırıp verebilirsiniz ..

ne güzel allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah

valla nasıl bir insan olduğuna hobilerine zevklerine bağlı, ortalama herkese gidecek bişey dersen mutfak eşyası olabilir, ya da evinde eskiyen bi küçük ev aleti varsa yenisi alınabilinir

ev eşyası olunca pek kullanmıyor başka çocuğuna hediye edebiliyor bize vermişti öyle diğer çocuklarının aldığı güzel hediyelerden :) hediyeyi hediye etmeyi de çok sever o yüzden başkasına veremeyeceği bi şey olsun istiyorum

o zaman sadece ona özel olabilecek kıyafet geliyor aklıma belki şık bi kaban olabilir, ya da şık bi kazak, giydikçe seni hatırlar hem

o zaman sadece ona özel olabilecek kıyafet geliyor aklıma belki şık bi kaban olabilir, ya da şık bi kazak, giydikçe seni hatırlar hem

benim de aklıma o geliyor ama çok kilolu olduğu için ona uyacak kıyafeti nasıl bulurum bilemiyorum

Şık ortopedik ev terliği olabilir aklıma bi tek bu geldi

Başkasına hediye etmesin, kendisinin kullanmasını istiyorsan; havalarda soğudu güzel bir hırka olabilir yada kalın polar pijama takımlarından...

benim de aklıma o geliyor ama çok kilolu olduğu için ona uyacak kıyafeti nasıl bulurum bilemiyorum

artık çoğu mağzanın büyük beden bölümü var canım, mesela kotondan alabilirsin, normal de xl giyiyorsa xl al, uymazsa değiştirirsin

Ne kadar ciciymiş kayımvalideniz. Aranızı sıcak tutun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…