Arkadaşlar kayınvalidem misafirimizdi bu hafta sonu gidiyor kaldığı süre boyunca çok güzel yemekler hazırladı çalışan bir bayan olduğum için bu beni çok rahatlatıyordu yaşlı ve bir takım hastalıkları olduğu halde hiç emeğini esirgemedi şimdi bende ona bir hediye almak istiyorum bu konu da ne tür tavsiyeleriniz olur acaba ?
güzel bir selfie yapıp fotoğrafı tab ettirin sonrada hoş bir çerçeveye koyun. Belli ki aranızda güzel bir bağ var. Maşallah
Tesettürlüyse eşarp olabilir.Çanta,şık bir şemsiye,ev ayakkabısı ya da terliği,takı olabilir renkli taşlı gümüşlerden takarsa tabi.Benim kayınvalide rahmetli severdi böyle şeyleri.
Arkadaşlar kayınvalidem misafirimizdi bu hafta sonu gidiyor kaldığı süre boyunca çok güzel yemekler hazırladı çalışan bir bayan olduğum için bu beni çok rahatlatıyordu yaşlı ve bir takım hastalıkları olduğu halde hiç emeğini esirgemedi şimdi bende ona bir hediye almak istiyorum bu konu da ne tür tavsiyeleriniz olur acaba ?
çok güzel bir fikir teşekkürler.. daha yeni evliyim tam sağlam ilişkimiz oluşmadı henüz ikimizde birbirimizin huyunu bilmez ama oğlunu da beni de cücüklerim diye severher gece uyumadan önce öper ikimizi de iyi gibi şuan her şey çok şükür...
valla nasıl bir insan olduğuna hobilerine zevklerine bağlı, ortalama herkese gidecek bişey dersen mutfak eşyası olabilir, ya da evinde eskiyen bi küçük ev aleti varsa yenisi alınabilinir
ne güzel allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah
ev eşyası olunca pek kullanmıyor başka çocuğuna hediye edebiliyor bize vermişti öyle diğer çocuklarının aldığı güzel hediyelerden :) hediyeyi hediye etmeyi de çok sever o yüzden başkasına veremeyeceği bi şey olsun istiyorum
o zaman sadece ona özel olabilecek kıyafet geliyor aklıma belki şık bi kaban olabilir, ya da şık bi kazak, giydikçe seni hatırlar hem
Şık ortopedik ev terliği olabilir aklıma bi tek bu geldiArkadaşlar kayınvalidem misafirimizdi bu hafta sonu gidiyor kaldığı süre boyunca çok güzel yemekler hazırladı çalışan bir bayan olduğum için bu beni çok rahatlatıyordu yaşlı ve bir takım hastalıkları olduğu halde hiç emeğini esirgemedi şimdi bende ona bir hediye almak istiyorum bu konu da ne tür tavsiyeleriniz olur acaba ?
evet örtülü :) eşarp güzel olur da bluz için beden sorunu varHoş ve giyebileceği bir bluz ya da eşarp alırdım ben olsam.
Tabii örtülü bir hanımsa. (;
Başkasına hediye etmesin, kendisinin kullanmasını istiyorsan; havalarda soğudu güzel bir hırka olabilir yada kalın polar pijama takımlarından...
benim de aklıma o geliyor ama çok kilolu olduğu için ona uyacak kıyafeti nasıl bulurum bilemiyorum
çok güzel bir fikir teşekkürler.. daha yeni evliyim tam sağlam ilişkimiz oluşmadı henüz ikimizde birbirimizin huyunu bilmez ama oğlunu da beni de cücüklerim diye severher gece uyumadan önce öper ikimizi de iyi gibi şuan her şey çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?