- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
Kesinlikle bu daha dogru bir örnek olmuş cuk oturmuş yani.hamilelere de anne adayı deniyor,daha doğmadığı için çocuk,
Kesinlikle bu daha dogru bir örnek olmuş cuk oturmuş yani.
Bugün süper performanslar var yeminle.Kendi kizi demezken damattan neden bekliyor ki?
Bende oyle isterdim ama maalesef oyle olmadi ne kadar anne diye yaklassam pisman etti bayramda aradim yuzume kapatti hadi gule gule diye :))) umarim senin istediğin gibi olur ama gerçekten ailenin yerini kimse tutamazbayandilki .!.:Kayınvalidenizin gelin adayı demesinde bir sorun göremedim ben açıkcası.Şuanda yine size gelin diye seslense tavrınızı anlarım.Eşinizin yerinde olsaydımda aynı eşiniz gibi bir tavır takınırdım.Ben henüz evli değilim ama kayınvalidemi anne olarak onun ise beni kızı olarak görmesini çok isterdim.
kv ve kp ye anne deme olayına karşıyım.yasaklansın.anayasaya girsin bu kanun.demeyin
Bizde şöyle olur bak:Bence de ABD filmlerindiki gibi birbirimize ismimizle ya da soyadımızla hitap edelim. Yalan Rüzgarında adamlar kv'lerine kp'lerine ismiyle hitap ediyordu çoçuk kafamla garibime giderdi şimdi normal geliyor.
Mesela kp geliyor,
-Ohhh Jack seni gördüğüme sevindim, Margaret (kv'sine diyor Margaret diye) nerede?
Bizde düşünsene ya. Kp geliyor
-Ohh Rıza, Melahat nerede?
-Hey Ayşe, o arkadaşlarıyla briç oynamaya gitti
-Viski?
-Ben alırım..
Çok modern la