2 aylık evlilikte ne ara anne-baba faslına geçebileceksiniz ki zaten.
bu konularda içten gelmesi daha mühim.
siz diye hitap etmek de gayet saygılı yani iilla anne baba demeye gerek yok.
Arkadaşlar 2 aylık evliyim, ilişkim ise 7 yıl öncesine dayanıyor kayınvalidemi de ilişkimin ilk gününden beri tanıyorum. İlk senemizde ona anne demiştim, kendisinin hiç kızı yok bu duruma çok duygulanmıştı. Beni soran komşularına ''gelin adayım'' dediği için anne demekten vazgeçtim o gün bu gündür demiyorum. Velhasıl evlendik eşim benim anneme ve babama anne-baba demek yerine siz diye hitap ediyor. Ailemin zoruna gidiyor 6-7 yıldır annemle özellikle çok samimiler annem erkek kardeşimden ayırmaz eşimi. Ama eşim ben onun annesine ve babasına anne baba diyene kadar benimkilere öyle hitap etmeyeceğini siz diyeceğini söylüyor... Aileler arasında çok fark var onun annesinin bizim evliliğimize tek faydası bir bohça yazma lif havlu. Babası daha 2 aydır evime gelmedi... Ramazanda iftara çağırdık çalışıyordu daha sonra akşam çaya çağırdık ben size dönerim dedi haber bile vermedi gelmiyorum diye... Annesi zaten patavatsız birisi. Düğünüme gelirken halamlar kaza geçirdi - ki kullanan erkek tarafıydı- amcalarım akrabalarım hastaneye gitti diye düğün zaten tek taraflıydı diye laf soktu. Daha neler neler... Sonuç olarak eşimin anneme anne demesini istiyorum ancak onun inadını nasıl kıracağımı bilmiyorum...
Aileler arasında çok fark var onun annesinin bizim evliliğimize tek faydası bir bohça yazma lif havlu. Babası daha 2 aydır evime gelmedi... Ramazanda iftara çağırdık çalışıyordu daha sonra akşam çaya çağırdık ben size dönerim dedi haber bile vermedi gelmiyorum diye... Annesi zaten patavatsız birisi. Düğünüme gelirken halamlar kaza geçirdi - ki kullanan erkek tarafıydı- amcalarım akrabalarım hastaneye gitti diye düğün zaten tek taraflıydı diye laf soktu. Daha neler neler...
içinden gelmiyorsa deme bu kadar basitArkadaşlar 2 aylık evliyim, ilişkim ise 7 yıl öncesine dayanıyor kayınvalidemi de ilişkimin ilk gününden beri tanıyorum. İlk senemizde ona anne demiştim, kendisinin hiç kızı yok bu duruma çok duygulanmıştı. Beni soran komşularına ''gelin adayım'' dediği için anne demekten vazgeçtim o gün bu gündür demiyorum. Velhasıl evlendik eşim benim anneme ve babama anne-baba demek yerine siz diye hitap ediyor. Ailemin zoruna gidiyor 6-7 yıldır annemle özellikle çok samimiler annem erkek kardeşimden ayırmaz eşimi. Ama eşim ben onun annesine ve babasına anne baba diyene kadar benimkilere öyle hitap etmeyeceğini siz diyeceğini söylüyor... Aileler arasında çok fark var onun annesinin bizim evliliğimize tek faydası bir bohça yazma lif havlu. Babası daha 2 aydır evime gelmedi... Ramazanda iftara çağırdık çalışıyordu daha sonra akşam çaya çağırdık ben size dönerim dedi haber bile vermedi gelmiyorum diye... Annesi zaten patavatsız birisi. Düğünüme gelirken halamlar kaza geçirdi - ki kullanan erkek tarafıydı- amcalarım akrabalarım hastaneye gitti diye düğün zaten tek taraflıydı diye laf soktu. Daha neler neler... Sonuç olarak eşimin anneme anne demesini istiyorum ancak onun inadını nasıl kıracağımı bilmiyorum...
Siz eşinizin annesine saygı gösterin.Ağzınıza mı yapışır deyiverin anne diye.Laf sokuyorsa Haklısınız deyin.Onun aksine iyi davranın hep iltifat edin şaşırsın.Zaten içinde insanlık varsa size zulmetmekten vazgecer.Kaynananız değişmezse eşinizin tutumu değişir size karşı.Sizi el üstünde tutar saygılı olduğunuz için sizi korur,sizin yanınızda olur.Fevri olmayın.Kibar olun Haklısınız annecim deyin,hediyeler alın,samimi olun,mesela sarılın öpün şaşırsın inanın faydasını görürsünüz
sen daha sevgiliyken ilk seneden anne diyerek zaten büyük hata etmişsin.kaynanan da oğlunun kız arkadaşına gelin adayım diyerek hata etmiş.daha sevgiliyken ne gelin adayıymış.Arkadaşlar 2 aylık evliyim, ilişkim ise 7 yıl öncesine dayanıyor kayınvalidemi de ilişkimin ilk gününden beri tanıyorum. İlk senemizde ona anne demiştim, kendisinin hiç kızı yok bu duruma çok duygulanmıştı. Beni soran komşularına ''gelin adayım'' dediği için anne demekten vazgeçtim o gün bu gündür demiyorum. Velhasıl evlendik eşim benim anneme ve babama anne-baba demek yerine siz diye hitap ediyor. Ailemin zoruna gidiyor 6-7 yıldır annemle özellikle çok samimiler annem erkek kardeşimden ayırmaz eşimi. Ama eşim ben onun annesine ve babasına anne baba diyene kadar benimkilere öyle hitap etmeyeceğini siz diyeceğini söylüyor... Aileler arasında çok fark var onun annesinin bizim evliliğimize tek faydası bir bohça yazma lif havlu. Babası daha 2 aydır evime gelmedi... Ramazanda iftara çağırdık çalışıyordu daha sonra akşam çaya çağırdık ben size dönerim dedi haber bile vermedi gelmiyorum diye... Annesi zaten patavatsız birisi. Düğünüme gelirken halamlar kaza geçirdi - ki kullanan erkek tarafıydı- amcalarım akrabalarım hastaneye gitti diye düğün zaten tek taraflıydı diye laf soktu. Daha neler neler... Sonuç olarak eşimin anneme anne demesini istiyorum ancak onun inadını nasıl kıracağımı bilmiyorum...
evet insanlık ettim hata ettim 4 tane oğlu var kızı yok deyiver sanki ne olacak diyenleri dinleyerek. 4 atanın hakkı birdir diyenleri dinleyerek. problem de orada zaten, eşimin annesinin bana davrandığı gibi davranmıyor benim annem ona.sen daha sevgiliyken ilk seneden anne diyerek zaten büyük hata etmişsin.kaynanan da oğlunun kız arkadaşına gelin adayım diyerek hata etmiş.daha sevgiliyken ne gelin adayıymış.
kocanı da takdir ettim.sen nasıl davranıyorsan o da öyle davranıyor.
kaynanan sana gelin adayım yerine ilk seneden daha ne demeliydi.evet insanlık ettim hata ettim 4 tane oğlu var kızı yok deyiver sanki ne olacak diyenleri dinleyerek. 4 atanın hakkı birdir diyenleri dinleyerek. problem de orada zaten, eşimin annesinin bana davrandığı gibi davranmıyor benim annem ona.
x oğlumun kız arkadaşı? sevgilisi, sevdiği kız? Görüştüğü kişi? ki oğlunun ilk kız arkadaşı benim öyle adaylar içerisinde sıra beklemiyorum seçilmek için.kaynanan sana gelin adayım yerine ilk seneden daha ne demeliydi.
sen anne demişsin o da gelin adayım demiş.ben anne dedirtmem mesela.x oğlumun kız arkadaşı? sevgilisi, sevdiği kız? Görüştüğü kişi? ki oğlunun ilk kız arkadaşı benim öyle adaylar içerisinde sıra beklemiyorum seçilmek için.