- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En dogrusu bence...2 oğlum var,birinin 3 senelik,diğerinin 5 senelik arkadaşlıkları var.resmiyet olmadan gelin adayım demem.şu an benim için oğullarımın kız arkadaşlarıdır.
En dogrusu bence...
Ne munasebet ilk gunden anne demek. Demeyin kardeslerim, ilk gunden gelin guvey olmayin. Ben esimin annesinin evine bile gitmedim soz takilmadan. Bana boyle akil veren de yoktu. Bak burda tecrubeli insanlar ne guzel nasihatler veriyorlar. Okuyanlar ders alsin.
bahaneler türetmeyin anne baba demek için karaktere lüzum yok anneniz babanız da kötü çıkabilirdi ama anne baba demekten vazgeçemezdiniz..içinizden gelmiyorsa demezsiniz kendiniz demiyorsunuz kocanız demediği için sıkıntı çekiyorsunuz sizce burda adalet neredeArkadaşlar 2 aylık evliyim, ilişkim ise 7 yıl öncesine dayanıyor kayınvalidemi de ilişkimin ilk gününden beri tanıyorum. İlk senemizde ona anne demiştim, kendisinin hiç kızı yok bu duruma çok duygulanmıştı. Beni soran komşularına ''gelin adayım'' dediği için anne demekten vazgeçtim o gün bu gündür demiyorum. Velhasıl evlendik eşim benim anneme ve babama anne-baba demek yerine siz diye hitap ediyor. Ailemin zoruna gidiyor 6-7 yıldır annemle özellikle çok samimiler annem erkek kardeşimden ayırmaz eşimi. Ama eşim ben onun annesine ve babasına anne baba diyene kadar benimkilere öyle hitap etmeyeceğini siz diyeceğini söylüyor... Aileler arasında çok fark var onun annesinin bizim evliliğimize tek faydası bir bohça yazma lif havlu. Babası daha 2 aydır evime gelmedi... Ramazanda iftara çağırdık çalışıyordu daha sonra akşam çaya çağırdık ben size dönerim dedi haber bile vermedi gelmiyorum diye... Annesi zaten patavatsız birisi. Düğünüme gelirken halamlar kaza geçirdi - ki kullanan erkek tarafıydı- amcalarım akrabalarım hastaneye gitti diye düğün zaten tek taraflıydı diye laf soktu. Daha neler neler... Sonuç olarak eşimin anneme anne demesini istiyorum ancak onun inadını nasıl kıracağımı bilmiyorum...
x oğlumun kız arkadaşı? sevgilisi, sevdiği kız? Görüştüğü kişi? ki oğlunun ilk kız arkadaşı benim öyle adaylar içerisinde sıra beklemiyorum seçilmek için.
Arkadaşlar tek sebep gelin adayı demesi elbette değil. 7 yıldır birlikteyiz diyorum ve arada yaşanmış bir sürü tatsız olay var. Ben size eşimi nasıl ikna edebilirim diye soruyorum siz bana 1. sene de neden anne dediniz diyosunuz. Sözlüydük aileler tanışıyordu. Yüzüklerimiz vardı. Nişan için lisenin bitmesini bekliyorduk. Yani tek suç benim anne dediğim için. Teşekkür ederim herkese.