• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidesiyle aynı apt da oturan gelinler fikirlerinize ihtiyacım var:(

psiqo

...........
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
2.513
18
116
40
Diğer
kızlar meraba ben yeni nişanlandım.2 sene sonrada düğünüm var.
benim kayınvalidem oğluna biraz fazla düşkün.o yokken herşey normal ama o yanımızdayken anneciğimizin tavırları değişiyor.sizde de böyle şeyler oluyormu?
birde babası arsa alıp ev yaptırmak istiomuş.sanırım bütün çocuklarıyla beraber oturmak istioyor aynı apt da.bu düşünce beni öyle ürküttü ki anlatamam.
yapamıcağımı nişanlıma uygun bi dille anlattım oda oturmayız dedi ama bu konu ailesi arasında hiçte öyle değil.
belki ben büyütüyorum belkide yaptırmıcaklar bile.ama ne bilim korktum işte.:sinifsinif:
fikirlerinize ihtiyacım vara.s.

ne zaman yaptirmak istedigi belli degil herhalde. sen daha nisanlisin. sende ailende ayri ev isteyin. evlendiginde direkt ayri eve cikarsan sonra cikaramazlar seni. zorla olacak degil ya...

bencede öyle ama bunu nasıl anlatcam.ısrar edersemde daha ortada bişi yokken kavga çıkarıyo gibi olcam:S

ne zaman yaptirmak istedigi belli degil herhalde. sen daha nisanlisin. sende ailende ayri ev isteyin. evlendiginde direkt ayri eve cikarsan sonra cikaramazlar seni. zorla olacak degil ya...

tabi hemen değil ama sonuç olarak böyle bi düşünceleri var
birde bizç ıkarsak kiraya çıkarız.onlarda evi yaptırırsa kiradan çıkın eve gelin diebilirler
ne bilim korktum işte

aynı korkular bende de var. nişanlımın ailesinin üst katında yaşaama ihtimalimiz çok yüksek.ben de kendi evimi kendi yuvamı kurmak, başkalarının gözü önünde yaşamak istemıyorum. hem de evliliğimizin ilk yıllarını aile büyükleiryle geçirmek istemıyorum.zaten yaşlanınca biz bakcaz,bari sağlıkları yerindeyken ,genç yaşlarımızı kocamla birlikte geçirelim di mi.

lütfen bu konuyu 'bir derdim var-gelinkaynana sorunları' köşesine atmayın

Butür korkulara kapılmanız için bence çok erken.
Anası değilmi elbette oğluna düşkün olacak.
Sizde he deyin kapatın gözünüzü kulağınızı
sonuçta sizde kalmıyorya
Haftada göreceğiniz 5,6 kere hadi 10 olsun.

Ne olcakkki.
Bende bu telaşı anlamıyorum
psikolojik snaırsam.

aynı korkular bende de var. nişanlımın ailesinin üst katında yaşaama ihtimalimiz çok yüksek.ben de kendi evimi kendi yuvamı kurmak, başkalarının gözü önünde yaşamak istemıyorum. hem de evliliğimizin ilk yıllarını aile büyükleiryle geçirmek istemıyorum.zaten yaşlanınca biz bakcaz,bari sağlıkları yerindeyken ,genç yaşlarımızı kocamla birlikte geçirelim di mi.

lütfen bu konuyu 'bir derdim var-gelinkaynana sorunları' köşesine atmayın

tek korkusu olan ben değilmişimmafoldumben
ya aynı şeyleri düşünüyoruz.
bende öyle dipdibe oturmak istemiyorum.
bi sokakta olsa aramızda mesafe olsun istiyorum.
senin nişanlın ne diyor bu duruma?

ister kabul ister etme ama kaynananın beklentileri olacak ve sen onun yanına gitmezsen

kötü gelin damgası yiyeceksin, mutlaka hayatına karışacak yok diyenlerde yalan söylüyor bunu

yaşamadan da yorumda yok olmaz rahat ol bulunmasınlar

biz altlı üstlü oturuyoruz sanırım yakında göçeceğiz işden dolayı

:kahve: :oklava:

Butür korkulara kapılmanız için bence çok erken.
Anası değilmi elbette oğluna düşkün olacak.
Sizde he deyin kapatın gözünüzü kulağınızı
sonuçta sizde kalmıyorya
Haftada göreceğiniz 5,6 kere hadi 10 olsun.

Ne olcakkki.
Bende bu telaşı anlamıyorum
psikolojik snaırsam.

ama şimdiden düşünmezsek sonra iş işten geçmiş oluyor.
tamam he diyelim kapatalım o konu atlatılır ama aynı apt da oturmakta çok göz yumulcak bişey değil bence.
yada benmi yapım gereği bana ters geliyor.

ister kabul ister etme ama kaynananın beklentileri olacak ve sen onun yanına gitmezsen

kötü gelin damgası yiyeceksin, mutlaka hayatına karışacak yok diyenlerde yalan söylüyor bunu

yaşamadan da yorumda yok olmaz rahat ol bulunmasınlar

biz altlı üstlü oturuyoruz sanırım yakında göçeceğiz işden dolayı

:kahve: :oklava:

evet haklısın.o yüzden susuom.az daha konuşsam kötü gelin olup çıkıcam.
ama bunu nasıl izah edicem.aynı apt da oturmak istemediğimi.sen yaşamış birisin sorunlu olmuyormu?

canım benm kaynanamlara evim 15 dk mesafede ama kuzenim alttlı üstlü oturuyo çalıştığı halde sorun yaşıo kaynanası her an beraber olalım istiyo gece yatana kadr beraber oturuyorlar iki dk eşiyle yalnız bırakmıyo kaynana hanımm

canım benm kaynanamlara evim 15 dk mesafede ama kuzenim alttlı üstlü oturuyo çalıştığı halde sorun yaşıo kaynanası her an beraber olalım istiyo gece yatana kadr beraber oturuyorlar iki dk eşiyle yalnız bırakmıyo kaynana hanımm

mesafe olunca çok problem olmuyor değilmi
sorun olcağını bende biliyorum.akşam yemeklerini beraber yemek isticekler ya bunun gibi bi dünya şey
ama napcağımı bilmiom işte

ama şimdiden düşünmezsek sonra iş işten geçmiş oluyor.
tamam he diyelim kapatalım o konu atlatılır ama aynı apt da oturmakta çok göz yumulcak bişey değil bence.
yada benmi yapım gereği bana ters geliyor.

Yapın gereği sana ters ise canım
tavrını koyarsın sende...

Beni kimse istemediğim evde otutturamaz mesela!
ben Bin Lira kirada versem de
Kayınvalidem gel boş evimizde otur desede
rahat edemiceksem oturmam!!

Bence kiralıyacağınız evi sen bul
madem uzak olsun istiyor isen uzka semtten seç.
İşime yakın işine yakın falan diye..

Ama Şu düşkünlük olayındada Bende Evladıma dükşün olurdum
Sonuç olarak sıkmıyor sizi.
Bırak istediği gibi davransın

evet haklısın.o yüzden susuom.az daha konuşsam kötü gelin olup çıkıcam.
ama bunu nasıl izah edicem.aynı apt da oturmak istemediğimi.sen yaşamış birisin sorunlu olmuyormu?

valla benim hikayemin şöyle : bende istemedim ama beni dinleyen olmadı

eşimde annesinin sözünü dinleyip kabul etti, şimdi işe gidip gelme yol parası 380

tutuyor yani mecburen göçeceğiz eğer senin nişanlın ana kuzusu ise annesinin

sözüne bakacak senide hiçe sayacak
ben vazgeçiremedim

bir çözüm için başkaları akıl versin sende uygulamaya git

umarım uzak oturursun benim yaşadığım moral bozukluğunu yaşamazsın
inan kaynana sürekli senden bi şeyler bekleyecek sende bunu verdmediğin zaman

üstüne oğluna salacak

:nazar:

Yapın gereği sana ters ise canım
tavrını koyarsın sende...

Beni kimse istemediğim evde otutturamaz mesela!
ben Bin Lira kirada versem de
Kayınvalidem gel boş evimizde otur desede
rahat edemiceksem oturmam!!

Bence kiralıyacağınız evi sen bul
madem uzak olsun istiyor isen uzka semtten seç.
İşime yakın işine yakın falan diye..

Ama Şu düşkünlük olayındada Bende Evladıma dükşün olurdum
Sonuç olarak sıkmıyor sizi.
Bırak istediği gibi davransın

canım tavrımı koycam ama bu seferde nişanlımla aramın bozulmasından korkuyorum.

valla benim hikayemin şöyle : bende istemedim ama beni dinleyen olmadı

eşimde annesinin sözünü dinleyip kabul etti, şimdi işe gidip gelme yol parası 380

tutuyor yani mecburen göçeceğiz eğer senin nişanlın ana kuzusu ise annesinin

sözüne bakacak senide hiçe sayacak
ben vazgeçiremedim

bir çözüm için başkaları akıl versin sende uygulamaya git

umarım uzak oturursun benim yaşadığım moral bozukluğunu yaşamazsın
inan kaynana sürekli senden bi şeyler bekleyecek sende bunu verdmediğin zaman

üstüne oğluna salacak

:nazar:

bu sorunların olcağını tahmin ediyorum.bende bikere söledim istemiyorum diye ama diyorumki sölediğim etkili olsa mesela dün konusu açıldı babanız öyle istiyor diye
orda diebilirdi anne biz ayrı otururuz die ama bunda çıt yok.
bu yüzden ayrılınır mı?
onu çok seviyorum herşeyine katlanırım göz yumarım ama bu mesele devlet meselssi gibi içimde büyüyor:1shok:

mesafe olunca çok problem olmuyor değilmi
sorun olcağını bende biliyorum.akşam yemeklerini beraber yemek isticekler ya bunun gibi bi dünya şey
ama napcağımı bilmiom işte

canm bilmiyorum ki düğüne 19 gün kaldı bakalım düğünden sonra biz napcaz ama çalışıyo olcam ben eşimde yeternce anlayşlı çok sık gitmeyiz biz canm

canm bilmiyorum ki düğüne 19 gün kaldı bakalım düğünden sonra biz napcaz ama çalışıyo olcam ben eşimde yeternce anlayşlı çok sık gitmeyiz biz canm

senin iyimiş ya.
bende kara kara düşünüom işte.daha çok var.büyütme diom kendi kendime.ama diom şimdi düşünmezsem sonra ben çekicem

senin iyimiş ya.
bende kara kara düşünüom işte.daha çok var.büyütme diom kendi kendime.ama diom şimdi düşünmezsem sonra ben çekicem

nişanlınla konuşursun canm uzun uzunn
benim eşim ilk başta beraber oturmayı düşünüyodu aşkım rahat edemeyiz evde rahat oturamayız ya ben tv izlerken nasl sana sarılcam şu bu bi sürü minicik bahaneler buldum
sabah kahvaltımızı yaparken belki çok öpcem seni onlar varkn böyle olmas falan falan falan sonuç ev bile uzaklaştı :)
nişanlını kandırırsın güzelimm :1hug:

nişanlınla konuşursun canm uzun uzunn
benim eşim ilk başta beraber oturmayı düşünüyodu aşkım rahat edemeyiz evde rahat oturamayız ya ben tv izlerken nasl sana sarılcam şu bu bi sürü minicik bahaneler buldum
sabah kahvaltımızı yaparken belki çok öpcem seni onlar varkn böyle olmas falan falan falan sonuç ev bile uzaklaştı :)
nişanlını kandırırsın güzelimm :1hug:

kız demezmiyim neler neler dedim.işte seni işten gelirken kendi evimizde değişik karşılıcam belki falan filan düşünün artıkkaydirigubbakcemile3
o zaten oturmayız dedi ama bu bana hani köprüyü geçene kadar muhabbeti varya öle gibi geldi.çünkü babasıyla işleride aynı.
pek kestirip atmaması kokutuyor beni.
sizce korkmam yersz mi.ama diom ki derdi ozaman annesine kesin biz öle istemioz die ne bilim ya ühüü ühüüüümafoldumben

Back