Kayınvalidesini Çok Sevenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim anneciğim de ne görse alır bana kızlarından ayrı tutmaz..Kızımdan başka kelime duyamazsınız ağzından Allah bin kere razı olsun...Benim bir şey istememe gerek kalmaz valla benden çok koşturuyo her şeye..

bende seviyorum kayınvalidemi inşallah hiç bozulmasın:Saruboceq:

Bende çok seviyorum kayınvalidemi yerimseniben
Daha tanımadan önce gelini olacak kişi için hayır dualar etmeye başlamış bir insan :) Bende onu tanımadan önce kaynana fobisi vardı ancak tanıyınca bütün olumsuz imajlar aklımdan silindi, annemden ayırmıyorum. Zaten o da canım annem..
Allah aramızda ki sevgiyi hiç bozmasın inşallah

Kendi annem kadar seviyorum oda en az tabikide.
iyiki öyle bi aileye gelin oluyorum Allah'ım hiç bozmasın...

benim kaynvaLidemde şeker gibi kadın.Allah nazarLardan sakLasınnnn.Rabbim bozmasın.Çok iiyiyiz.

ii olanlar için valla çok sevindimm ohaoldumsmile. ama benimki bi soğuk nevale.7 yıldır tanıyorum 1 yıldır nişanlıyız ama hiç samimi ve sıcak değil.hal böyle olunca bende ona samimi olamıyorum.ama saygı sınırımı da hiç aşmam.o her zaman beni kırar ama.ben sadece aşkım için ses çıkarmıyorum.şu düğün bi geçsin ben de ona yapacağımı biliyorum...yasakkelime

benim kayınvalidem çok iyi çok şükür şimdi ayrı bir şehire tayinim çıktı sabah arar otobüsün geçeceği yeri buldun mu kızım akşam arar misafirhaneye ulaştın mı yemekler nasıl geleyim mi yanına bişiye ihtiyacın var mı vs öyle iyidir bir arada olduğumuzda bir eliyle muhakkak elimi tutar yüzümü okşar çok tatlıdır çokkkk

6 aydır nişanlıyım bana sürekli kızım diyorr...
ama bende kaynana fobisi var atlatırım inşallah

Ben de severim kayınvalidemi..Allah hayırlı ömürler versin..

nişanlıyım.kayınvalidem gerçekten beni kendi kızından ayırt etmez ,aramız iyi Allah bozmasın zemuszemus

Bende kayinvalidemi cok seviyorum kizlar.
nisanliyim ama cok ii anlasiyoruz.
beraber ii zaman gecirebiliyoruz.geziyoruz :)
4 kizi var beni kizlarindan ayirmaz.sen benim 5 ci kizimsin der
Allah razi olsun.Rabbim iyi insanlarla karsilastirdi.

Son düzenleme:
şimdiye kadar hiç iyi kayınvalide görmedim çervemde hep gelinlerını cok kıskanan ogluyla gelınının arasını bozmak ıcın elınden gelenı yapan kaynanalara tanık oldum tabiki olması gerek bu deil cok yanlıs lmaz: oglunu kıskanan evlendırmesın alsın ip taksın boynuna pesınden gezdırsırsın ya nıye baskalarının hayatınıda kendı hayatları gıbı mahvedıyolar anlamıyorum gelıne yazık deılmı ne hayallarle evlenıyo nelerle karsılasıyo bende cadı bı kaynanayla karsılasmaktan cok korkuyorum görduklerımden olsa gerek :bbo:

aynı annem gibi allah razı olsun herşeyime koşarr canım beniiiim....

bende kayınvalidemi seviyorum hiçbirşeye burnunu sokmadı hep birşey yapılacağı zaman oğullarından önce bana sorarlar

herkesi allah iyi ailelerle kayınvalidelerle karşılaştırsın:Saruboceq:

sevmiyorum çok bencil dünyada kendinden başka kimseyi sevmez annesi bile dahil buna. sadece işine gelen insanlara iyi davranır. anasının gözü derler ya öyle biridir. yani çok çakaldııırçok uyanıktır. ayrı şehirdeyiz buraya kalmaya geldiklerinde ben gec saate kadar çalıştığımda yemek yapmaz dışarda yer gelirler biz yedik der ama gösteriş edeceği birileri varsa etrafta yemek yapar onların duyacağı şekilde kızım yemek yaptım yersiniz der Allah daha kötü günlerden korusun yaşlanınca bizde kalsa ben nasıl çekerim çıldırmadan nasıl ayakta dururum onu düşünüyorum.

Benim kayınvalidem kayınpeder hepsi çok iyiler şimdiye kadar hiç kırmadılar kötü tek bir söz söylemediler
yine de onlardan uzakta olduğum için mutluyum çünkü saygnın korunması her zaman için iyidir bence çok yakın olsak sürekli beraber olsak iki taraf için çok da iyi olmazdı zamanla saygı azalırdı kırgınlıklar müdahaleler artardı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…