• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesini Çok Sevenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
:içelim:

kızlar kayınvalidesiyle anne -kız gibi olup herrrşeyini konuşabilen , çok seven ßenim qißi qeLinLer war Mı merak ediorum :):)

opuyorumnanaktan

Muhabbetiniz daim olsunn tatlımm =)

Ben hem seviyorum hem sevmiyorum bazen yaranmak için tuhaf şeyler yapıyor.
Olduğu gibi davransa çok daha memnun kalıcam =)
Evlenınce haftanın 2qünü görsem yeterli .Çok bile =)

Ben de çokk seviyorum onu arkadaş gibiyiz kendi annemle bile bu kadar anlaşamazken onu daha çok seviyorum..Gerçi daha tam gelinleri sayılmam ama şimdilik bir sorun yok..

ben cok seviyorum, herseyimi kendi annemle paylasdigim gibi artik kayivaldemlede paylasiyorum, sevgisi ve sicakligini hic eksik ettmez.

Allah iyi yapsın hepinizi ben ne çok seviyorum bir bilseniz:oklava:

ben daha gelinleri degilim.. ama adayim -tatlicadiarzu-

bende bazen seviom bazende sevmiom...
kimse 4/4 degil ya..

bende nişanlıyım ama daha evlenmedik ama şimdiden gözümün içine bakıyorlar
kayınvalidem çok tatlı biri hiç birşeyimize karışmıyor nasıl isterseniz öyle olsun diyor
nişanımda elimi tutup bir ağlayışı vardı ki unutmamam
Allah başımdan eksik etmesin

valla ne güzel çok imrendim hepinize. bende nişanlıyım. kaynanamı çok çok seviyordum şuan ne bende bilemiorum. bazen nefret ediorum. martta kalpten bypass oldu ondan sonra kadına bi haller oldu.çok ters her hali iğneleyici. nasıl bu kadar deişir o melek kadın gider anlamıyorum mafoldumbenmafoldumben

her şei her konuyu yanına oturtup bi güzel anlatıo..aman kızım bak su şöle bu böle ilerde bunlar olcak falan die :) beraber suraya gidelim sunu yapıp yiyelim...tam istediim bir kayınvalide :) bazen küsüsüyoruz tabi ki ama sölüyoruz birbirimize dargınlığımızın nedenini..sorun kalmıoooalkisalkisalkis

ben de cok sevıyorum kayınvalıdemı kızlar kendı annem gıbı cok anlayıslı canım benım ya valla herseyı de konusabılıyorum allahtan boyle bırıne cattım:)

ßende nişanlıyım severim kayınvalidemi sağolsun oda beni sever ..hihoyyyt
Arada tatsızlık oluyo ama düzeltiyoruzz valla iyiyiz ..zemuszemus
Allah ağzımızın tadını eksik etmesin ..:nazar:
Hepimizz mutlu olalım ömür boyu inşallah :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende severim kayın validemi .Allah razı olsun. Yemez yedirir giymez gidirir diyebilirim. Anlayışlı, Samimi iyi biri. Allah bozmasın:nazar: Hepimizinkini.

Amin Amin...ßisimkilerle huzur için ii olmak şart :):)

Bende cok severım kayınvalıdemı.annem gıbı severım.kızı olmadıgı ıcın üzerime titrer.sureklı bırseyler alır bana.hele kayınbabam o daha bırbaskadır benım icın .cok sekerdır.allhım bozmasın.:Saruboceq:masallh.kımsenınkını bozmasın.

bende severim kayınvalidemi 4 kızı var ama beni onlardan ayrı tutmaz hatta onlardan önce gelirim

bizleri çoook sewen kaynanalık yapmayan yeni nesil kayınvalidelere bi alkışşş

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya arada bi tutsada kaynanalıkları , kaynana damarından ileri gelio..hoş karşılarsak 2 dakikada biten bi durum şakkıdı

Back