• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kayinvalidenizi mi yoksa Kaynpederinizi mi daha ok seviyorsunuz? KK Bayanlar

hangisini daha cok seviyosunuz bakalim :)

• Ankete Katılan
    78
kayınpeder cok ınat ve herşeyı para halleder sanıyor...
kayınpedere gore gelın demek herşeyden sorumlu olmak demek sandı kendılerı hanı vardırya kayınvalıde oturur hıcbırşey yapmaz kayınpederde oglunun maaasından alır (cay parası) dıgerını kasaya koyar hessapta sorumluluk bızde gıbı...
kayınvalıde herşeyı o bılır o haklıdır konumunda olmak ıster..
işte daha bırcok sorunla beraber yıllarca (hemen hemen 12 yıl) bu gıbı dırenışler devam eder ve başımıza bu tur sorunlarla ugraşacak zaman bırakılmadan başka bır cıddı sorun ve sorunlar dıye eklenır...
şimdı herkes cıddı sorunlarla başa cıkmaya calışıyor...
ama kımse yogurdum ekşi demeden..
hı eşimle ben yokmuşuz anne babalar varmış evlılıgımızde ne oldu şimdı yaşananlara bakıpta ders alsalar bari....

Son düzenleme:
benim kayınpederim beni kızı gibi sever..
evime gelince evin temizliğinden tutun da yemeğine kadar yapar...kızım sen çalışıyosun yorulma der..
hatta bir keresinde işten geldim..o zaman sık görüşüyoduk..Ankarada oturyorduk ozamanlar..
adamcağız yemekleri yapmış,sofrayı hazırlamış..beni görünce tüh salatayı yetiştiremedim diye üzüldü..

ben de bi daha olmasın ..dedim..şaka..şaka..kaydirigubbakcemile2
baba saçmalama daha ne yapıcaksın dedim ben de ..

şimdi böyle kayınpeder sevilmez de ne yapılır...sorarım size..

Her ikisini de severim, ama sanirim onlar sevmiyor, kulagima oyle geldi, Allah goruo beni bilio fark etmez kendileri bilir, kayinpederimi kaybettik nisan 31 de :(

Back