• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kayinvalidenizi mi yoksa Kaynpederinizi mi daha ok seviyorsunuz? KK Bayanlar

hangisini daha cok seviyosunuz bakalim :)

• Ankete Katılan
    78

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
merak etdim hangisi daha agir basiyo kizlar aklima geldide birden sorayim dedim:jeyyar:yerimseniben

kayinvalidenizimi yoksa kayinpederinizimi daha cok seviyorsunuz???

kayinpoederim acik ara farkla hemde:hooray:
bu bastan beri böyleydi
ama kizim dogdugundan bu yana kayinvalidem sadece esimin annesi okadar ama saygim sonsuz cünkü benim diger yarimi dünyaya getirdigi ve anne oldugu icin
kayinpederimde keltosum bitanem benim:teytey:

İkisinide severim ama kayınpederim biraz daha ağrlıklıydı benim için...
3 Yıl evvel rahmetli oldu....eşime benzettiğim için olsa gerek ağırbaşlı uyumlu sakin kimseye bi zararı olmayan bi insandı..çok severdim mekanı cennet olsun..:Saruboceq:oda beni severdi sanırım...öldüğünde çok üzülmüştüm...

kayınpederimi çok severdim hepsinden çok, ama maalesef kasımda kaybettik, düğünümü bile görmeden vefat etti senağlama

kayınpederimi daha çok seviyorum. baba sevgisi görmediğimdenmidir nedir bilmiyorum ama daha görgülü kayınvalidemden. daha sessiz, ağırbaşlı. kayınvalidemde patavatsızın önde gideni. oyüzden onu hiç sevmiyorum.

ikisini de çok seviyorum canım... Şeniz çünkü eşimin dünyaya gelmesine vesileleler :asigim: ve de bana şimdiye kadar köstek yerine hep destek oldular... a.s allah razı olsun... :Saruboceq:

Back