Samimi boyuttaysanız sık görüşüyorsanız hani kendisine söyleseniz ne tepki verir ki acep?
Öyle sanıyorum sudelvedacım. Civcivimi her gördüğümde içim coşuyor. Evladımla ömrünü paylaşmak üzere yola çıkmış. Baştacım elbette.sızın daha fazla gorusme ımkanınız olsa emınım cok daha sıcak ve ıcten kelımlerle seslenırsınız kızınıza
evt insanlık halidir ama bu sözleri hak etmedime inanıyorumÇok talihsiz bir cümle ile yaralanmışsın maalesef. Dilerim hatasını anlar ve telafi eder.
İnsanız canım, hiç istemediğimiz sözler sarfedebiliyoruz. Dikkatli olmamız gerekiyor.
Söz ağızdan bir kez çıkıyor, geri sarma şansımız yok.
Gelişmeleri paylaşırım tatlım. Sanırım akışa bırakacağım.
hiç zorlanmadım anne dedim oğluyla aynı yatağı paylaşıyorsam oda anneliği hak ediyor bence:) bide şöyle bişey var bizimde çocuklarımız var yada olacak bizim içinde böyle düşünsünler istemem ben şahsen ondanda korkuyorum biraz sanırım:))
evt insanlık halidir ama bu sözleri hak etmedime inanıyorum
gelip geçti atlattım 1 yıla yakın sakinleştirici aldım ama çok şükür atlattım ama o söz yüregimde herzaman:2:
neyse beni boşverelim ,siz gelinizle samimi olun derim ben ve olan olayları oglunuza yansıtmayın,
hep dogrudan gelininizle konuşun
şonuçda o oglunuzun eşi ,ve bu evlilik öglene kadar deyil ölene kadar inşlh:13:
sadece bir arkadaş ,veya kızınız olarak kabul ederseniz tavsiyem size
bekliyoruz tabi gelişmeleri
takip ediyorum sizi
Siz ne tatlı hanımsınız, yazışmanız bile ne kadar seviyeli, anaç ve sevecen. Sizin gibi bir insana anne demeyeni yanıma yollayın.
Kızlaaar değerli yorumlarınızdan cesaret alarak, bu sabah atağa geçtim.
Taze evlilerim geceyi bizde geçirdiler. Kahvaltıdan sonra, Düğün sonrası ziyareti ve babalar günü sebebiyle,
başka İl'de oturan baba evine gidecekler. Sabah keyifli sohbet eşliğinde kahvaltımızı ederken
(oğlum tel. görüşmesi için diğer odada.) prensesimle yalnız olduğumuz anda, Kızım kızmazsan, fikirlerine
çok değer verdiğim annene bir mesajımı iletmeni ve yanıtını bana bildirmeni istiyorum. dedim.
Oy güzel kızım benim nasıl da tatlı. Heyecanlı, meraklı bakışlarını yerim ben onun.
Niye kızayım ki, iletirim tabi dedi. ''Gelinim bana anne diyemiyor x..cim. Ne yapmalıyım?''
Nasılda pembe pembe oluverdi yanakları, canım benim. Annenin yönlendirmesine ihtiyacım var kızım,
cevabını bekliyor olacağım dedim. Sonrasında üçümüz keyifli sohbetimize devam ettik ve yola koyuldular.
İşte böyle değerli arkadaşlarım, bakalım bu girişimimden olumlu bir sonuç çıkacak mı?
Oy oy oy nasıl da empati yapmışsın canım. Herşey gönlünce olsun İnşaallah.
Amin canım hepimizin gönlünce olsun herşey inşallah..
evet arkadaşa katılıyorum
size ''anne'' diyebilir miyim?
Kulitta seni cok iyi anliyorum aslinda keske her kayinvalide senin gibi olsa iste bazi cadilar yuzunden tum kayinvalideler kotu olmuslar. Ama dogruya dogru geneli cadi oluyor kayinvalidelerin.
Seygi saygi konusunda cogu arkadasa katiliyorum aslinda, ama hep bi taraftan beklemek yanlisve senin anne sozcugu duymayi istemenide cok iyi anliyorum
Hani diyorlar ya el kizi falan filan diye gelin icin, nasil diyorlar bunu anlamiyorum. Genede Rabbimin gucune gitmesin soylediklerim ilerde insaAllah bende kayinvalide olursam oglumun kizimin hatrina en azindan iyi olmaya calisirim gibime geliyor.
Yakinda erkek kardesim icin tanismaya gidecegiz bizde kiz tarafiyla gelin kizimizi annem daha hic gormedi sadece fotograftan vs ama simdiden o kadar cok seviyorki anlatamamkizi daha gormeden boyleyse gorunce bilmiyorum ne olur. Bizim pabucumuzun dama atilacagi kesin bu yuzden seni anlayabiliyorum..annemde ilerde gelininin ona anne demesini cok ister bence. Allah gonlune gore versin insaAllah, zamanla der herhalde
sevgili kulitta ;
bu durumu oglunuzun fark etmemesı gelınınızın sıze 9 aydır hıtap etmemesı kadar enteresan benım gozumde..
teyze dıyenı anlarımda hıc hıtap etmemk cok uzun bır sure o sancıyı fazlalastırır korkarım dıyemıyecek sıze herhangı bırsey
aslında bıraz utanmıstır
ama sıze dedıgım gıbı ne oglunuz fark edıyor soruyor ne annesı yakın bır yerde goruyor duyuyor
ama annesıne ıletmeyecek muhtemelen
o olay orada kalacak gibime geliyor benim
Üzgünüm,Prensesim kıskanabilir.
Canımsınız ya! Sizi seviyorum.
Ben bı kere abla demiştim aklıma geldi şimdi hala gülüyorum
Tüm yorumlari okumadım sorulduysa kusura bakmayın ama seslenmesi gerektiği durmalarda ne diyor ya da telefonla aradığınızda nasil cevaplıyor?
Bir de çekingen demişsiniz onun da etkisi vardır tabi :) Siz sürekli annecim diye hitap etseniz ( biraz daha ister misin Annecim gibi ) iyice teşvik edici olur diye düşünüyorum. Belki de diyorsunuzdur ya da bu hitap hosunuza gitmiyor olabilir ama ufak bı öneri :) İnşallah ise yarar. Bence çekingen oldugundan basta diyememiş, bastan söyleyemediği için de sonrasını bir türlü yakalayamamis sanırım.
ilk baslarda dedim ama simdi demiyorum , demeyede niyetim yok, yani esimin annesi ne diye benim annem olsun o zaman kardes olurduk yani mantiksiz bence.
Telefonda ve mesajlarda Annecim diyor uzun zamandır. Buna rağmen yüzyüze siz diyor, hitap etmiyor canım.
Konuşmalarımda ara sıra da olsa annecim, annem deseymişim iyi olurmuş gerçekten. Çocuklarıma karşı da
dilimi alıştırmamışım. Bundan sonra başlasam kendini baskı altında hissedermi ki?
Aslında kendi haline bırakılmak mı ister, bunu bilsem.
Çok ince düşüncelisiniz baskı altında hissetmesinden korkmanız, diğer yorumlardaki düşünceleriniz falan bunu gösteriyor. Yeni evlenmiş çekingen bı kıza gerektiği gibi hassas davrandığınız için tebrik ederm sizi
Telefonda falan annecim demesi guzel bı altyapı bence. Yuzyuze soyleyememe durumunu da asmak gerekiyor bı sekilde gercekten zamana mı bırakmak gerekir yoksa onun sizden yana bı teşvike mı ihtiyacı var bunu kestirmek gercekten zor. Tereddüt etmekte haklısınız.
Bence bı kaç defa annecim, annem vs. diye hitap edin ve tepkisini ölçün. Ses tonu, beden dili falan bunlar zaten mesajı verir size. Sizde ona gore hareket edersiniz.
Telefonda ve mesajlarda Annecim diyor uzun zamandır. Buna rağmen yüzyüze siz diyor, hitap etmiyor canım.
Konuşmalarımda ara sıra da olsa annecim, annem deseymişim iyi olurmuş gerçekten. Çocuklarıma karşı da
dilimi alıştırmamışım. Bundan sonra başlasam kendini baskı altında hissedermi ki?
Aslında kendi haline bırakılmak mı ister, bunu bilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?