- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.245
- 448
Çok üzüldüm karanfilsokak. Çok erken kaybetmişsin anneciğini. Mekanı cennet olsun İnşallah. Allah sizlere dayanma gücü versin. Eşinin annesine bir şekilde hitap etme gerekliliğine kendini ikna etmen ve çaba göstermen övgüye layık gerçekten. Seni yürekten kutluyorum. İnşallah bizim de birbirimize hitap ederek söyleşebileceğimiz günler yakındır.Ben anne derken ilk başta çok zorlandım birde annemi yeni kaybetmiştim ve bir başkasına anne diyecek olmam canımı çok yakmıştı ne kadar eşimin annesi olsada ve biz bir aile olmuş olsakta kendi annemin olmayışı çok zordu birde kına gecesi günü onun yokluğu bıcak gibi saplanı vermişti ama bir şekilde kendimi buna ikna ettim ve konuşma arasında hızlıca anne diye söyleyiverdim laf arada kaynadı gitti daha sonraki günler de alışmaya başladım.. Şimdi çok rahatlıkla anne diyorum ama kendi annemin yerini dolduramaz orası ayrı.
sorunuza gelince sizi annesi gibi göremediği için zorlanabilir bu doğal bişi bir gelin olarak söylüyorum sizin yaklaşımlarınız belirleyecek biraz zamana bırakın bakalım. Siz ona kızım kızım diye seslenirseniz oda size zamanla anne diye seslenmeye başlayacaktır.