Kayinvalideniz bebeginize karisiyormu?

özür dilerim ama tüm bunlara rağmen evli kalmanızın sebebi nedir ?

özür dilerim ama tüm bunlara rağmen evli kalmanızın sebebi nedir ?
kızım ve eşim.
evet sırf kv yüzünden boşanabilirim. boşanacak hale de geldim.ama eşimi seviyorum herşeye rağmen seviyorum.ve kayınvalide için ne kızımı ne de eşimi cezalandırmak istemiyorum.

Iste boyle kaynanalar cocugu annesinden soguturlar bence siz onceden tepkinizi koyun koydugunux halde eltinizin cocuguna yaptigini sizin cocugunuzda da yapar ama en azindan dortde ikisini yapar

kızım ve eşim.
evet sırf kv yüzünden boşanabilirim. boşanacak hale de geldim.ama eşimi seviyorum herşeye rağmen seviyorum.ve kayınvalide için ne kızımı ne de eşimi cezalandırmak istemiyorum.
ama anlattığınıza göre eşiniz sizin arkanızda durmuyor sizi annesini korumak pahasına ezdiriyor bunu konuşsanız biraz size destek olsa belki annesi de geri çekilir diye düşünüyorum

benim oğlumu tek başıma büyütüyorum zor mu zor ama bir o kadar da kolay,,, kv bir kaç günlüğüne gelmişdi 2 haftaklık oğluma tarçın vermeye kalkmışdı ama verdirtmedim,, söylendi,, duymamazlıkdan geldim,,, burada eşine görev düşüyor eşin hiç bir şekilde annesinin veya başka birinin karışmasına izin vermeyecek,,,,,
ben çok muhatap olmadım eşim annesine olmaz anne , hayır anne dedi benden ziyade,,,
ilk doğduğu günden itibaren mesafeni koy,, kesinlikle bebeğini onlarla yalnız bırakma,,, çok rahatsız olduğunda d acıkmış bebişim de al bebişini git yatak odana emzir yat uyu,,,,
hiçbir şeyin seni üzmesine izin verme,,, o günler hayatınn en güzel zamanları kimsenin seni üzmesine strese sokmasına izin verme,,,,
hayırlı doğumlar,,,

R
kızım ve eşim.
Eee eşin seni sevmiyor ama onu napcan.

ama anlattığınıza göre eşiniz sizin arkanızda durmuyor sizi annesini korumak pahasına ezdiriyor bunu konuşsanız biraz size destek olsa belki annesi de geri çekilir diye düşünüyorum
eşim benim arkamda hiçbir zaman durmadı .
yeni evliyken de hamile iken de doğumda da şimdi de...
benim eşim çok sessiz sakin birisi.
nişanlı iken gördüğüm erkekle evlenince gördüğüm erkek çok farklı .
evlendikten sonra herşeyine annesi karar verdi. bazen şaşırırım benimle evlenmeye nasıl karar verdi diye.
şöyle dışarıdan baksan ağzı var dili yok mülayim oturaklı aklı başında gibi ama evlendikten sonra iş değişti
neyle korunacağına varasıya annesi karar verir.
ben bişey söylesem gelin kaynana atışması ,işte sen sinirlisin kendini tutamıyorsun ,hasta kadına eziyet ediyorsun vs der hep
bişey olsun hemen hastalığını bahane eder ay beni strese soktun ay beni üzdün hastalığımın artmasına sebep olacaksın vs.

eşim beni sevmiyordur belki .belki annesine acıyordur bilemiyorum.ama ben vicdan muhasebesi yapınca rahatım.
ve açıkçası kendime para için boşandı dedirtmek istemiyorum
Yazık değil mi size..kendinize acımıyorsunuz anladımda çocuğunuzun rızkından oturu vicdan azabıda mı çekmiyorsunuz...evi zaten siz geçindiriyorsunuz birde kotu muameleye maruz kalıyorsunuz çocuğunuza kendiniz daha iyi standartlarda bakabilirsiniz..birde bu açıdan düşünseniz.. 1000 lira kredi 1300 lira maaş Allah bilir kaç yılını kitledi eşiniz bankaya hemde annesi için..benim eşimde aldığı evi kaptırdı annesigile..sonuç onların istemediği kadar buyuk bir mesafe..saygısızlık yok kesinlikle ama örnek bebeğime bakacaklarmış katiyen kabul etmedim kesin bir dille çok zorlarına gitti en zor anımda memleketine dondu kayınvalide...eşimin bana söz söyleme hakkı kalmadı.

5 yıllık bir kredi. kızım doğunca eşim terfi aldı ve 2000 oldu maaşı. kızım doğana kadar sıkıntılıydı.
onlarda durum farklı haklı olsam da susacakmışım evlilik sabır ve katlanmakmış. eve gelince senin benimi var canım ölünce hepsi size kalacak dedikleri zaman iş bitiyor.çünkü tek çocuk.
eşim bunları anlamak istemiyor .anlatıyorum ama işine gelmiyor. ve ekliyor tabi çalışıyorsun ondan senin bu halin çalışmasan kırıp dizini oturacaksın . ve her şekilde beni kışkırtıyor kavga için genelde umursamamaya çalışıyorum ama bazen olmuyor ve eşim bana kızıyor hasta kadına neler diyorsun diye her şekilde şamar oğlanı oluyorum..

Tamam da kötü durumlar karşısında sizi koruyan bir durum yok. O evde sizin de emeğiniz var ve bir boşanma durumunda hiç bir hak iddia edemeyeceksiniz.

herşeye rağmen eşinizi seviyorsunuz demekki yoksa bu katlanılacak bir durum değil, ama unutmayın hayat bi insanın etrafında dönmüyor bence çocuğunuzun ruh sağlığı ve karakter gelişimi için sevginizi gözardı edin ve hayatınızda eşinize kurallar koyun, boşanın demek haddime değil asla ben olsam boşanırdım o ayrı ama önce eşinizi karşınıza alıp sert bi dille konuşsanız belki işe yarar sizi kaybedebileceğini anlarsa belki değişir, çocuğunuz bu kv baskın ailede çok yıpranr bence

Seni daha çok endişelendirmek istemem ama gerçekten böyle ise kendini iyi kolla..Ben o kadar çok sıkıntı yaşadım ki anlatsam yok o kadar olmaz dersin.Ki daha dün akşam yine tartıştık.Baştan en baştan tavrını koy eltin öyle diye sen de öyle olmak zorunda değilsin.Tuhaf zaten onun durum da ya neyse..

İlklerini sen yaşa elbette fikirlerini al danış ama bu kadar.Bazısına bu bile çok..!!! Her şeyi bildiklerini zannediyorlar onu yedirdim bir şey olmadı bunu yaptım bir şey olmadı..Benim kayınvalidem inadından 3,5 aylık oğluma çay kaşığı ile bal yedirdi.Doktora gittik sizi polise şikayet edebilirim şuan dedi.. Ne demek bal yedirmek bile bile öldürmeye mi çalışıyorsunuz dedi.Eşim annem ile eşim inatlaşmış öyle yedirmiş dedi doktor bir güzel azarladı..Gerisini sen düşün.Bu yüzden artık onların bir şey olmaz devri bitti..Dikkat etmek gerek..

Benim kayınvalidemde bana uğraş geliyor diye seviniyor. Annesi emzirir sonra ben alırım diyor. Gülüyorum. Şahsen pek de kafama takmıyorum. Sonuçta çocuğumu zorla elimden alacak değiller. Bunları düşünmek için erken bence. Biz bebeklerimizi düşünelim.

Benim anlamadigimda bi yandan bu neyin kafasini yasiyorlar? Cocuga güzel bakamadiktan sonra nelerine güvenip biz bakariz ederiz diye kendilerini ön plana atiyorlar anlayamiyorum. Gecen gün eltimin cocuguyla gezmeye gitmisler resim paylasdiklari icin gördük, cocuk ciplak ayakla beton bi yerde suyun icinde oyun oynuyor, ayaklar dizlere kadar islak..ve o gün bu gündür idrarini yapamiyor agliyor. Cocugu krese göndermiyolarki hasta olur diye birde kendi yaptiklarina bak. Böyle insanlara cocukmu emanet edilir. Her cocuk hasta olur tabi ona bisey diyemem ama bazi seylerde gözle görülüyor engellenebilir.
Kaynananin yaptigida düsüncesizce bir hareketmis, Allah korumus bebegini iyiki birsey olmamis yani, hesabini veremiyecegi islere kalkisiyorlar.

ama zihniyetine ilişkin ip ucu bir cümle bu.

ammesi bakıcı diğerleri de ilgilenmek sevmek için var.

burada çok ko0nu var emzirdiysen sen yemeği hazırla ben bakarım diyen kvler
kafaya takmamakta, kendinizi üzmemekte haklısınız ama şimdiden mesafenizi alın derim ben.

Buralarda iş biraz da eşlerde bitiyor.

Benimki bana 4 aylık çocuğa çikolata yedir dedi. Ben de ben yiyorum; bebek yemez dedim.

Eşim bir kızdı bebek çikolata mı yer; sakın biz yokken çocuğa bir şey yedirme diye.

Ben 4 çocuk büyüttüm lafını söyletmedi bile; büyüttüysen büyüttük; bu bizim çocuğumuz diye.

Zira doktor şöyle dedi, deyince de sizin çocuklar doktor çocuğu kitap çocuğu doktor ne anlar diyorlar genelde.

Ucuz atlatmışsınız; bir daha dokunmaz herhalde

İnşaallah bir sıkıntı yaşamam. Teşekkürler ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…