Kayınvalidemlerin üst katından taşınmak istiyorum

Inanin bi oturup konussaniz beni anlarsiniz sizi karsiniz da anlayacak birileri degil ya yanlis anliyorlar yada kafalarinda kurduklari seye inaniyorlar bunu hep yapiyorlar. Ben a diyorum kv b diyor.
Sonsuza dek onları alttan alıp idare ederek yaşayamazsınız.
Bazen sorun çıkmasından korkmamak gerek.
Siz, anne babanızın kıymetlisi değil misiniz? ezdirmeyin kendinizi.
Ben olsam anne ve babama gittim diye ağızlarını açtıklarına pişman ederdim.
Siz de haklı olduğunuz konuda konuşmaktan çekinmeyin.
Saygı görmek istiyorlarsa saygı göstermeliler.
 
Peki onlar hastalanıyor da siz hastalanmıyor musunuz?Bakın psikiyatrilere kadar gitmişsin.Senin canın mı önemli onlarınki mi? Önce insanı çıldırtıp delirtirler sonra biz ne yaptık ki deyip kenara çekilirler.
 
O zaman kiyameti koparirlar iste.
Madem eşiniz de sizin tarafınızda bu kadar alttan almayın onları.onlar kim ki kıyameti koparıyorlar ? Göbek bağı bir mi hâlâ oğluyla.istediğiniz yere tasınırsınız istediginizde annenizde kalırsınız.karısmak onların ne haddine ki?
 

Eşinin yemini suyunu ailesi mi veriyor? Ne demek izin vermemek madem sana bunları yaşatacaktı evlenmeseydi. Kimseyi alıp mutsuz etmeye hakkı yok. O tek yanlış dediğin seni sağlığından etmiş farkında mısın?
 
Aman aman güle güle gitsin. Boşver duyma her konuşulanı
 
Insallah kimse kirilmadan kavga gurultu olmadan cikar giderim dusuncem ama tam tersi olursada kendileri kaybeder artik cok yoruldum bi an once gidimde baska bisey istemiyorum
Anlattığınız kadarı ile bu kayınvalide ile kavga gürültü yaşanmadan ayrı eve çıkma şansınız yok.
İyilikle ayrılayım diye düşünmeyin zira imkansız.
Böyle düşünmeye devam ederseniz zaten ayrı eve çıkmanız mümkün değil gibi görünüyor.
Kırılmayın ama sizi baskılamalarına çok izin vermişsiniz, çok pasif davranıyorsunuz.
En azından taşınma konusu da kararlı durun, taviz vermeyin.
Eşinizin üzerinde de etkin bir baskı kuramazsanız o da anam babam kırılmasın diye taşınmaz haberiniz olsun.
Ayyyy böyle aileler madem öyle evlendirmesinler oğullarını, bir ömür dizlerinln dibinden ayırmasınlar.
 
Bence tasinamazlar o kayinvalide hayatta oğlunu birakmaz bakın buraya yazıyorum.
Ayrıca çok zor şeyler yaşamışlar, ben tahammül edemez kesin cevap verirdim. Ben kendi kayinvalideme zor katlaniyorum böylesine hiç katlanamazdim
 
Rahat birakmayacgini biliyorum gitsek bile. Ama o gitme hayali bile bana oyle huzur veriyor ki anlatamam en azindan surekli gorup te bu sozlerini duymayacagim insallah
Ailende kaldınız diye küstüklerinde esin ne tepki verdi, yada teyzenle gorusmene bile laf ettiklerinde ne yaptı.
Teyzen evlenmeden once bunların kotuluklerini soylemedimi, evlenme kendini yakarsin demedimi
 
Cok haklisiniz inanin bu kadar yorulmasan kalkip buraya yazmazdim sizlerden gelen yorumlar bana daha da güc verdi simdi daha da bi guclu hissediyorum kendimi kararimdan vazgecmicem vazgeciremicekler..
 
Kiralik, cati katindaki eve bastan oturmayi neden kabul ettiniz? Ogluna bu kadar duskunse neden evlendirmis anasi da? Ben oradan tasinanileceginizi sanmiyorum. Annenize gittiniz diye size psikolojik siddet uygilayan bu insanlar normal degil, ogullarini da birakmazlar. Esiniz yeter derse onu bilemem.
 
Ailende kaldınız diye küstüklerinde esin ne tepki verdi, yada teyzenle gorusmene bile laf ettiklerinde ne yaptı.
Teyzen evlenmeden once bunların kotuluklerini soylemedimi, evlenme kendini yakarsin demedimi
Kp bizimle konusmadi kustuler kv de ayni sekilde daha sonra o konustu tabi ama kp 1 ay esimin yuzune bakmadi esim hic bisey olmamis gibi asagi inip cayini da icti oturdu da hicte yasanmamis gibi davrandi bu yuzden esime kizdim eve ciktigimda yuzumuze bile bakmiyor hala oraya inip saatlerrcce oturuyoruz dedim en azindan yaptigi yanlisi yuzune vur dedim demedi bile. teyzem ben tasindiktan 1 ay sonra tasindi o boyle olduklarini bilmiyordu. Esim yokken dediler teyzemlere surekli gitmemeliymisim ben zaten surekli gitmem ki haftada en fazla 2 yada 3 inerim halini hatrininsorarim yada o arar yegenin odevi var bi bak diye. Istiyorlar ki onlarin evinden baska yere gidersem beni doldururlar geldigimden beri bi korkulari var baskalari bizim kafamizi yikarmis kimseye gitmeyin diyorlar.
 
Senin kaynana ne yaptığının farkında bilerek ve isteyerek sana baskı yapıyor
Kaynanaların en kötüsüne sahipsin senin de sınavın bu cahil; sinsi, kötü huylu, bencil kaynana ile sınavın onunla sınanıyorsun o evden ayrılman zor çözüm kötü olmak yoksa bu süreç gençliğini bitirip yaşlandığında ayrılırsın o zamanda güzel yılların kaynana zulmü ile geçer
 
Istemedigim halde tasidilar eski evimden memnundum koronadan dolayi dugunum ertelendi oturamadik orda esyalari yerlestirdik sadece begenerek kiralamistik. Bir gun kv ve kp bize geldi ust katlari bosalmis ben istemedim annemde evdeydi oda istemedi ama sonra ne yaptilar ettiler tasidilar tasindik bende kabul ettim en son boyle olduklarini bilsem asla gelmezdim. Evde zaten bu kisi cok zor gecirdik yuksek yakmama ragmen kv dedigim halde isinmiyoruz diye bi oda bos gelin dedi kabul etmedim isinan nasil isinmis zamaninda sizin evde dedi ne desem anlamiyor beni yeter ki yanindan ayrilmayalim diye binsekilde kendine bagliyor. Esimde bana yapilanlari anlattikca ve gordukce oda artik doldu tek istegim bian once gittmek esim kararli olurda dimdik durursa sozunun arkasinda bende direnirim kararli olmasa bile direnicem tek basima
 
Cok haklisiniz .Zaten evliligim ilk aylari mahvoldu gitti evime ilk aylarda gelir cayimi icerlerdi tartisacak bi sey bulur bardaklarini vurup giderlerdi evimizden konuda esimin kendi memleketini sevmemesi vay efendim nasil sevmessin bardagi vurup cikarlardi pes pese. Esim mutsuz olunca bende mutsuz olurdum mutlu olamadik anlicaniz heba oldu gitti en guzel zamanlarimiz boyle boyle. Bundan sonraki zamanlarimi heba etmek istemiyorum esimle cocugumla mutlu olmak istiyorum. bu ortamda cocuk buyutmek bile istemiyorum.
 
Başkalarıyla görüşüp gözün açılmasın diye...bulmuşlar sessiz gelini istedikleri psikolojik şiddeti uyguluyorlar nasıl olsa dur diyen yok
 
Keske çocuk için acele etmeseydin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…