Kayınvalidemlerin üst katından taşınmak istiyorum

Canim bence KV seni kiskirtmaya calisiyor, esin destek oluyormus ne guzel. Tavsiyem kadini onemseme gormezden gel. Eger seni kiskirtir ve yanlis yaptirirsa onu kullanir
Kiskirtmalari cok fazla bilerek yaptigini dusunuyorum agzimdan kotu soz ciksin saygisiz davranim diye bekliyor esimin gozunde kotu konumda gorunmemi istiyor bunu bi cok kez yasadim

Evet simdiden basladi bile sabah mide bulantilari. teyzem kayinvalidemin alt katinda ona gitmemede karistilar teyzemin isi oldugumda yegenlerimi bana birakti bi kac kere ona da laf ettiler anlican teyzeme gitsem sorun anneme gitsem sorun yavas yavas alismaya basladilar ama icimden hic cikmiyor ilk 3 ay yaptiklari simdi isterse agizlarinda kus tutsunlar ben sogudum evimden

Yine olayı aileye çevirme , ev soğuk ısınmıyor . Senin motivasyonun bu . Kiracısınız zaten niye paranızla rezil olasınız değil mi ? Biraz diplomatik olun .

Ay annene bir gün kalmaya gittiniz diye kapıları çarpan insanlar ordan tasinirsaniz evlatlıktan red ederler sakın eşin yokken taşınma konusunu açma eşin halletsin eşin tanıyor onları nasıl yaklasacagini da o bilir

Sen her ay oraya kira veriyorsun. Ufak bebegım olacak. Daha düzgün bı eve cikacagiz de. Uzak olsun bıraz. Çocuk odası falan yaparsın. Dogal gazlı güzel bı ev bulacağız de.

Bu kaynana sana ömürboyu çektireceğe benziyor cahil, empati yoksunu, zalim

Daha demin bizdelerdi caya geldiler gene basladi kaynanam oglum sen benim sol kolumsun gozumun onunden ayrilma diye basladi gene sadece sabir cekiyorum gidecegim icin sabrediyorum. Kv ne derseniz deyin kendi istedigi olsun yanindan ayrilmasin oglu istiyor bu hafta bebegimin kalp atislarini duyacagiz dedi esim burdalarken oglum opucem seni dedi esimde beni degil gelinini op dedi yok ben seni opucem dedi. Boyleyiz iste kalip bisey desem olmuyor bunca yaptigina cozumu kacmakta buldum basla bir eve ne derseniz haklisiniz basta koyamadik mesafeyi

Hımm gidebilir tabii ki. Hatta defolabilir

İyyyy kvden aynı benim cahil kvdemin kafasından ama ben ona haddini bildirdim şimdi bana laf söylemeden önce 2kere düşünüyor

Evet cok zor boyle durumlar bi cozum bulunmassa olan bizlere oluyor aslinda cok zor degil karsindaki gelinini rakip degilde kizi olarak gormek

Bu kadından kurtulman için baya güçlü sinirlere ihtiyacın var. Önce tasınma ya calıs. Sonrası daha kolay olur. Kıyameti koparır. Ama sana küserse konusmazsa da işine gelır. Rahat edersın

Evet cok zor boyle durumlar bi cozum bulunmassa olan bizlere oluyor aslinda cok zor degil karsindaki gelinini rakip degilde kizi olarak gormek
Sen eşine söyle. Annenle konus ev bakarız, eşyaları toplarız. 3 4 ay sonra bana da zor olur tasınmak falan de. Şimdiden halsizim falan böyle bıraz nazlan. Bu dönemde stres benı ve bebego cok etkiliyor falan de

Uzaklasmaktan baska carem yok cocugum dogdundada aynisi yapacak ve kaldiramayacagim suan aldigim kararin arkasindayim uzaklik her zaman daha kiymetli yapiyor
Benim arkadasın kv sı torununu emzirmeye kalkmıs. En son bosanacaklardı. Evi tasıdılar

Hamilelik ve evin ısınma problemi. değerlendirmezsen bir daha böyle bir fırsat elinize geçmeyecek.

Bu kadından kurtulman için baya güçlü sinirlere ihtiyacın var. Önce tasınma ya calıs. Sonrası daha kolay olur. Kıyameti koparır. Ama sana küserse konusmazsa da işine gelır. Rahat edersın
Evet cunku kiskirtmayi seviyor gitmememiz icin her yolu deniyecek biliyorum sadece ileriyi dusununce buna deger sabret diyorum mucadele et kazanan sen ol diyorum. Kusebilir gelmeyebilir biliyorum sadece amaci oglu yaninda desinler benim usumem bebegimin usumesi umrunda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…