Kiskirtmalari cok fazla bilerek yaptigini dusunuyorum agzimdan kotu soz ciksin saygisiz davranim diye bekliyor esimin gozunde kotu konumda gorunmemi istiyor bunu bi cok kez yasadimCanim bence KV seni kiskirtmaya calisiyor, esin destek oluyormus ne guzel. Tavsiyem kadini onemseme gormezden gel. Eger seni kiskirtir ve yanlis yaptirirsa onu kullanir
Evet simdiden basladi bile sabah mide bulantilari. teyzem kayinvalidemin alt katinda ona gitmemede karistilar teyzemin isi oldugumda yegenlerimi bana birakti bi kac kere ona da laf ettiler anlican teyzeme gitsem sorun anneme gitsem sorun yavas yavas alismaya basladilar ama icimden hic cikmiyor ilk 3 ay yaptiklari simdi isterse agizlarinda kus tutsunlar ben sogudum evimdenEşin senin tarafında ve mutlu olmanı istiyor . Sen de kayınvalide tarafını değil de bebek olunca ısınamayız sorununu dile getirerek çıkın o evden . Zaten yakında mide bulantısı , baş dönmesi , bel ağrısı vs gibi şikayetlerin başlar. Başlamasa da sen öyle davran . Mesafe kur . Yemek zaten yapamayacaksın kokular kötü gelir . Yeyip içip evinize çıkın . Ben olsam hiç rahatsız olmazdım . Keşke yakınlarda bir akraba olsa , mesela bugün okula gittim , nöbetçiydim . Eve bir geldim bacaklarım ağrıyor epeydir evde duruncaçorba yapan biri olsa akşam yemeğe gitsek iyi olurdu
Yine olayı aileye çevirme , ev soğuk ısınmıyor . Senin motivasyonun bu . Kiracısınız zaten niye paranızla rezil olasınız değil mi ? Biraz diplomatik olun .Evet simdiden basladi bile sabah mide bulantilari. teyzem kayinvalidemin alt katinda ona gitmemede karistilar teyzemin isi oldugumda yegenlerimi bana birakti bi kac kere ona da laf ettiler anlican teyzeme gitsem sorun anneme gitsem sorun yavas yavas alismaya basladilar ama icimden hic cikmiyor ilk 3 ay yaptiklari simdi isterse agizlarinda kus tutsunlar ben sogudum evimden
Ay annene bir gün kalmaya gittiniz diye kapıları çarpan insanlar ordan tasinirsaniz evlatlıktan red ederlerArkadaslar merhaba. Evleneli 5 ay oldu kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyoruz evliligin ilk aylari gayet mutlu mesuttuk. Daha sonra evime evimin duzenine yaptigim yemege karismaya basladilar. surekli bir yiyelim diye tutturdular. Ama benim yaptigim yemekleri yemiyolar. Esim sagolsun ayirdi yemekleri. Arada bir gonulleri olsun diye iniyoruz. Ama benim yaptiklarimi yemiyolar esime de dedim olsun ben senin yaptiklarini yiyorum gerisi onemli degil diyor. esim babama söz vermis bir gun yatmaya gittik annemlere kayinpederim ve kayinvalidem surat yapti esimle 1 ay konusmadi sonra gelip ozur diledi evinizin suyumu cikti deyip yuzumuze kapiyi carpti kayinpederim biz annemlere giderken. kayinvalidemle bu konuyu konusunca kayinpederimi hakli buldu. Kayinvalidem esime cok duskun bundan muzdarip degilim ama. Surekli oglum beni birakmaz oglum ben ne dersem onu yapar bize ilerde bakmak zorundasiniz deyip oratada hic bir problem yokken mutsuzluk saciyor. Yemek yaparim sulu yemek yapmiyosun galiba oglum tuvaletten gec cikiyor. aksam ustunu ort usumesin vs vs. sanki ben cocuk yetistiriyorum gibi.Yoksa biz gayet iyiydik simdi 1 aylik hamileyim kayinvalidem yakinda asermelerin baslar oglum iste yoruluyor yorma onu dedi. ne diyecegimi bilemedim. Gene iyi davraniyorum ama evimden sogudum burda oturmak istemuyorum esim sabret diyor. icime ata ata sinir krizi gecirdim gecen gun uzak olsak daha kiymetli oluruz diye. esim o halimi gorunce uzuldu yakin zamanda aileme soyleyip tasinalim dedi bu arada cati katinda oturuyoruz ve evimiz isinmiyor buz gibi. Aile binasi degil kira oduyoruz ve isinamiyoruz cocugumuz oluncada isinmadan yana sıkinti olur diye cikacagiz insallah. suan kayinvalidemlerle iyiyiz bi kac gundur kisaca ama hala kirginim annemlere yatiya gidince bize kustukleri icin. Allah buyuktur. Esim sadece aileme saygini yitirme iyi ol guzellikle cikip gidelim dedi bende o kanattayim gene yakinlarina tasincaz uzaga degil ama en azindan hem isinan bir ev hemde bu kadar uzulmem kafama takmam olanlari. sizce tasinma mevzusunu nasil acalim cunku bizim gitmemizi istemicekler biliyorum
Bu kaynana sana ömürboyu çektireceğe benziyor cahil, empati yoksunu, zalim
Daha demin bizdelerdi caya geldiler gene basladi kaynanam oglum sen benim sol kolumsun gozumun onunden ayrilma diye basladi gene sadece sabir cekiyorum gidecegim icin sabrediyorum. Kv ne derseniz deyin kendi istedigi olsun yanindan ayrilmasin oglu istiyor bu hafta bebegimin kalp atislarini duyacagiz dedi esim burdalarken oglum opucem seni dedi esimde beni degil gelinini op dedi yok ben seni opucem dedi. Boyleyiz iste kalip bisey desem olmuyor bunca yaptigina cozumu kacmakta buldum basla bir eve ne derseniz haklisiniz basta koyamadik mesafeyitövbe haşa allah mı bu kadın da bu kadar korkuyorsunuz? saygı yaşa değil kişiliğe göredir. aklınızı başınıza toplayın. siz ağaç kovuğundan mı çıktınız? ne bu mıymıntılık ya. çok sinirleniyorum sizin gibi insanlara. niye kendinizi ezdiriyosunuz?
yok gülerken sesinizi duymuş yok taşınırsanız ölürmüş bilmem ne. ölürse ölsün 2 gün ağlarsınız arkasından ne bu ya.
ay çok sinirlendim. daha neler yazarım da ban yemek istemiyorum.
Sen her ay oraya kira veriyorsun. Ufak bebegım olacak. Daha düzgün bı eve cikacagiz de. Uzak olsun bıraz. Çocuk odası falan yaparsın. Dogal gazlı güzel bı ev
Hımm gidebilir tabii ki. Hatta defolabilirEvin tek oğlu oldugu icin kayinvalidem uzerimize cok baski yapiyor oglum benden uzaklasirsa ben ölürüm diyor gecen gun tasinma mevzusunu oylesine bi actik isinamiyoruz dedik eger aklinizda tasinma isi varsa bende burayi terkeder memelektime yerlesirim diyor tehtit ediyor.
Yalnızken ağzına geleni söyle sen de. Böyle tipler bundan anlıyorKiskirtmalari cok fazla bilerek yaptigini dusunuyorum agzimdan kotu soz ciksin saygisiz davranim diye bekliyor esimin gozunde kotu konumda gorunmemi istiyor bunu bi cok kez yasadim
Evet cok zor boyle durumlar bi cozum bulunmassa olan bizlere oluyor aslinda cok zor degil karsindaki gelinini rakip degilde kizi olarak gormekSenin yerınde olsam karnım büyümeden ev arardım.uzak tut evını benı dınle. Zırt pırt gelır yoksa. Mayısta bakmaya baska evlere. Eşine de ki tasınmazsa bıtecek bu iş de. Bak bi tanıdıgım kız kaynanası aynı senınkı gıbı. Ama bu kadar torunu sahıplenmıyor tabı. Kızın kafasında stresten beyazlar cıktı. Gören halını cok mutsuz. Sende öyle olacaksın yol yakınken tasın
Uzaklasmaktan baska carem yok cocugum dogdundada aynisi yapacak ve kaldiramayacagim suan aldigim kararin arkasindayim uzaklik her zaman daha kiymetli yapiyorsulu yemek yapmiyosun galiba oglum tuvaletten gec cikiyor....
Bu kayinvalide çekilmez. Kaç
Sen eşine söyle. Annenle konus ev bakarız, eşyaları toplarız. 3 4 ay sonra bana da zor olur tasınmak falan de. Şimdiden halsizim falan böyle bıraz nazlan. Bu dönemde stres benı ve bebego cok etkiliyor falan deEvet cok zor boyle durumlar bi cozum bulunmassa olan bizlere oluyor aslinda cok zor degil karsindaki gelinini rakip degilde kizi olarak gormek
AynenYalnızken ağzına geleni söyle sen de. Böyle tipler bundan anlıyor
Benim arkadasın kv sı torununu emzirmeye kalkmıs. En son bosanacaklardı. Evi tasıdılarUzaklasmaktan baska carem yok cocugum dogdundada aynisi yapacak ve kaldiramayacagim suan aldigim kararin arkasindayim uzaklik her zaman daha kiymetli yapiyor
Hamilelik ve evin ısınma problemi. değerlendirmezsen bir daha böyle bir fırsat elinize geçmeyecek.Arkadaslar merhaba. Evleneli 5 ay oldu kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyoruz evliligin ilk aylari gayet mutlu mesuttuk. Daha sonra evime evimin duzenine yaptigim yemege karismaya basladilar. surekli bir yiyelim diye tutturdular. Ama benim yaptigim yemekleri yemiyolar. Esim sagolsun ayirdi yemekleri. Arada bir gonulleri olsun diye iniyoruz. Ama benim yaptiklarimi yemiyolar esime de dedim olsun ben senin yaptiklarini yiyorum gerisi onemli degil diyor. esim babama söz vermis bir gun yatmaya gittik annemlere kayinpederim ve kayinvalidem surat yapti esimle 1 ay konusmadi sonra gelip ozur diledi evinizin suyumu cikti deyip yuzumuze kapiyi carpti kayinpederim biz annemlere giderken. kayinvalidemle bu konuyu konusunca kayinpederimi hakli buldu. Kayinvalidem esime cok duskun bundan muzdarip degilim ama. Surekli oglum beni birakmaz oglum ben ne dersem onu yapar bize ilerde bakmak zorundasiniz deyip oratada hic bir problem yokken mutsuzluk saciyor. Yemek yaparim sulu yemek yapmiyosun galiba oglum tuvaletten gec cikiyor. aksam ustunu ort usumesin vs vs. sanki ben cocuk yetistiriyorum gibi.Yoksa biz gayet iyiydik simdi 1 aylik hamileyim kayinvalidem yakinda asermelerin baslar oglum iste yoruluyor yorma onu dedi. ne diyecegimi bilemedim. Gene iyi davraniyorum ama evimden sogudum burda oturmak istemuyorum esim sabret diyor. icime ata ata sinir krizi gecirdim gecen gun uzak olsak daha kiymetli oluruz diye. esim o halimi gorunce uzuldu yakin zamanda aileme soyleyip tasinalim dedi bu arada cati katinda oturuyoruz ve evimiz isinmiyor buz gibi. Aile binasi degil kira oduyoruz ve isinamiyoruz cocugumuz oluncada isinmadan yana sıkinti olur diye cikacagiz insallah. suan kayinvalidemlerle iyiyiz bi kac gundur kisaca ama hala kirginim annemlere yatiya gidince bize kustukleri icin. Allah buyuktur. Esim sadece aileme saygini yitirme iyi ol guzellikle cikip gidelim dedi bende o kanattayim gene yakinlarina tasincaz uzaga degil ama en azindan hem isinan bir ev hemde bu kadar uzulmem kafama takmam olanlari. sizce tasinma mevzusunu nasil acalim cunku bizim gitmemizi istemicekler biliyorum
Evet cunku kiskirtmayi seviyor gitmememiz icin her yolu deniyecek biliyorum sadece ileriyi dusununce buna deger sabret diyorum mucadele et kazanan sen ol diyorum. Kusebilir gelmeyebilir biliyorum sadece amaci oglu yaninda desinler benim usumem bebegimin usumesi umrunda degilBu kadından kurtulman için baya güçlü sinirlere ihtiyacın var. Önce tasınma ya calıs. Sonrası daha kolay olur. Kıyameti koparır. Ama sana küserse konusmazsa da işine gelır. Rahat edersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?