Arkadaslar merhaba. Evleneli 5 ay oldu kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyoruz evliligin ilk aylari gayet mutlu mesuttuk. Daha sonra evime evimin duzenine yaptigim yemege karismaya basladilar. surekli bir yiyelim diye tutturdular. Ama benim yaptigim yemekleri yemiyolar. Esim sagolsun ayirdi yemekleri. Arada bir gonulleri olsun diye iniyoruz. Ama benim yaptiklarimi yemiyolar esime de dedim olsun ben senin yaptiklarini yiyorum gerisi onemli degil diyor. esim babama söz vermis bir gun yatmaya gittik annemlere kayinpederim ve kayinvalidem surat yapti esimle 1 ay konusmadi sonra gelip ozur diledi evinizin suyumu cikti deyip yuzumuze kapiyi carpti kayinpederim biz annemlere giderken. kayinvalidemle bu konuyu konusunca kayinpederimi hakli buldu. Kayinvalidem esime cok duskun bundan muzdarip degilim ama. Surekli oglum beni birakmaz oglum ben ne dersem onu yapar bize ilerde bakmak zorundasiniz deyip oratada hic bir problem yokken mutsuzluk saciyor. Yemek yaparim sulu yemek yapmiyosun galiba oglum tuvaletten gec cikiyor. aksam ustunu ort usumesin vs vs. sanki ben cocuk yetistiriyorum gibi.Yoksa biz gayet iyiydik simdi 1 aylik hamileyim kayinvalidem yakinda asermelerin baslar oglum iste yoruluyor yorma onu dedi. ne diyecegimi bilemedim. Gene iyi davraniyorum ama evimden sogudum burda oturmak istemuyorum esim sabret diyor. icime ata ata sinir krizi gecirdim gecen gun uzak olsak daha kiymetli oluruz diye. esim o halimi gorunce uzuldu yakin zamanda aileme soyleyip tasinalim dedi bu arada cati katinda oturuyoruz ve evimiz isinmiyor buz gibi. Aile binasi degil kira oduyoruz ve isinamiyoruz cocugumuz oluncada isinmadan yana sıkinti olur diye cikacagiz insallah. suan kayinvalidemlerle iyiyiz bi kac gundur kisaca ama hala kirginim annemlere yatiya gidince bize kustukleri icin. Allah buyuktur. Esim sadece aileme saygini yitirme iyi ol guzellikle cikip gidelim dedi bende o kanattayim gene yakinlarina tasincaz uzaga degil ama en azindan hem isinan bir ev hemde bu kadar uzulmem kafama takmam olanlari. sizce tasinma mevzusunu nasil acalim cunku bizim
Valla cnm o evden taşınmışken uzağa taşın, bir araba mesafesi olsun yoksa yine rahat vermezler size,gitmemizi istemicekler biliyorum
Evin tek oğlu oldugu icin kayinvalidem uzerimize cok baski yapiyor oglum benden uzaklasirsa ben ölürüm diyor gecen gun tasinma mevzusunu oylesine bi actik isinamiyoruz dedik eger aklinizda tasinma isi varsa bende burayi terkeder memelektime yerlesirim diyor tehtit ediyor.Valla cnm o evden taşınmışken uzağa taşın, bir araba mesafesi olsun yoksa yine rahat vermezler size,
Diyoruz ama idare eden bu evde nasil idare etti diyor gelin bizde kalin diyor benim kendi evim dururken neden asagida kalayim ki kayimvalidem anlamiyor biziBu ev ısınmıyor cikicaz böyle diyeceksiniz sinir çizin isterse 1 yıl konuşmasınlar hiç takmayın bile
Dogru soyluyorsunuz yoksa evliligim bu sekilde eriyip gidicekBu ev ısınmıyor cikicaz böyle diyeceksiniz sinir çizin isterse 1 yıl konuşmasınlar hiç takmayın bile
Boşver bilerek yapıyor sen mesafeni koy ve taşının zamanla alışacak başta hepsi öyle yapıyor, sen eşinle güzelce hallet ve açıkça kv ye ısınmıyoruz tasıncaz diyin , bu ne saçmalık ya niye evlendirdi oğlunu evlendirmeseydiEvin tek oğlu oldugu icin kayinvalidem uzerimize cok baski yapiyor oglum benden uzaklasirsa ben ölürüm diyor gecen gun tasinma mevzusunu oylesine bi actik isinamiyoruz dedik eger aklinizda tasinma isi varsa bende burayi terkeder memelektime yerlesirim diyor tehtit ediyor.
Esim beni savunamiyor cok iyi niyetli kirilmasinlar diyor ama ben kiriliyor uzuluyorum 5 ayda 3 kere sinir kirizi gecirdim yaptiklarindan dolayi esimin ailesinin belki en baslarda beni savunsaydi boyle olmayacakti haklisinize sizde yazmissiniz zaten ev soguk deyin cikin, kaynananiz cok fena ama ben esinizde hatayi göruyorum, bence esinizde biraz annesine demesi lazim ayip ettigini,
Bence eşine bile sınır ciz , kararlı ol umarım çocuğun yoktur bu süreçteEsim beni savunamiyor cok iyi niyetli kirilmasinlar diyor ama ben kiriliyor uzuluyorum 5 ayda 3 kere sinir kirizi gecirdim yaptiklarindan dolayi esimin ailesinin belki en baslarda beni savunsaydi boyle olmayacakti haklisiniz
bastan niye kabul ettiniz ayni apartmanda oturmayi?Esim beni savunamiyor cok iyi niyetli kirilmasinlar diyor ama ben kiriliyor uzuluyorum 5 ayda 3 kere sinir kirizi gecirdim yaptiklarindan dolayi esimin ailesinin belki en baslarda beni savunsaydi boyle olmayacakti haklisiniz
Ikinci ayimizda basladi gercek yuzunu gostermeye boyle oldugunu bilseydim inanin tasinmazdim dugunden once baska bir evde yasayacktik ust kati bosalinca duzenimi kurmus oldugum evimi bozdu ve buraya tasidi biziBoşver bilerek yapıyor sen mesafeni koy ve taşının zamanla alışacak başta hepsi öyle yapıyor, sen eşinle güzelce hallet ve açıkça kv ye ısınmıyoruz tasıncaz diyin , bu ne saçmalık ya niye evlendirdi oğlunu evlendirmeseydi
Memleketine Gitmezsen insan değilsin de oğlu yokken .Evin tek oğlu oldugu icin kayinvalidem uzerimize cok baski yapiyor oglum benden uzaklasirsa ben ölürüm diyor gecen gun tasinma mevzusunu oylesine bi actik isinamiyoruz dedik eger aklinizda tasinma isi varsa bende burayi terkeder memelektime yerlesirim diyor tehtit ediyor.
1 aylik hamileyim esimede sınir cizdim netim tasinalim yoksa psikolojim bozulacak dedim ama insallah tasinma mevzusunu tam anlamiyla actigimizda beni yari yolda birakmazBence eşine bile sınır ciz , kararlı ol umarım çocuğun yoktur bu süreçte
esinizle siz kocaman insanlarsiniz sizi nasil olurda tasir oraya, kocaniz iyi niyetli diyorsunuzda bence fazla abarti bu yaniIkinci ayimizda basladi gercek yuzunu gostermeye boyle oldugunu bilseydim inanin tasinmazdim dugunden once baska bir evde yasayacktik ust kati bosalinca duzenimi kurmus oldugum evimi bozdu ve buraya tasidi bizi
Keske diyebilsem oyle ama diyemem ki ama cok netim tasinmakta isterse istemesinler daha cok yeni evliligim bu kadar baskiya dayanamiyorumGitmezsen insan değilsin de oğlu yokken .
Oğlu varken de ben ne zaman öyle bişey dedim diye ağla .
Bitti gitti .
Esim abartiyor niyetini biliyorum kendide farkinda bu yuzden kayinvalidem istedigini diyor uzuyor beni cunku biliyorki esim beni ailesine karsi savunmuyor ben kendimi savundugumda ise esime sikayet ediyoresinizle siz kocaman insanlarsiniz sizi nasil olurda tasir oraya, kocaniz iyi niyetli diyorsunuzda bence fazla abarti bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?