• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemlerin arabasi

Degiskenruhlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
577
234
103
40
Eşimin abisi 4 sene önce fln otomatik vites araba almıştı.Böbrek hastasıydı ve sonra bacağında kangren olduğu için bacağı kesildi.Sonra arabayı eşim kullanmaya başladı.Onların her ihtiyacı olduğunda eşim arabayla götürüp getirdi.Tabi bu arada araba bizde kalmıştı ve biz de hep kullandık.Sonra abisi vefat etti ve araba hala bizde,satmadılar.Tabi eşim o araba olduğu için başka araba almaya gerek duymadı.Eşimle aynı yerde çalıştığımız için işe beraber gidip geliyoruz.Sonra iş yerinde ögle nöbeti olayı çıktı ve eşimin yanında çalışan kişi her sabah işe geç gelip öğle paydosuna çıkmamaya başladı,yani öyle anlaştılar.Sonra eşim erken kalkmak istemediği için ben sabahlari gelmiyim demeye başladı bana.Ben de yani beni yalnız mı bırakacaksın,ayri ayri mi gelelim dedim.Hem sen arabayla rahat gelirken ben otobüsle gelmek zorunda kalicam dedim.Aman sen de iyi alıştın arabaya,önceden ne yapiyodun dedi.Ben de o zaman sen de binme verelim dedim.Sanane bizim arabamiz binerim dedi.Ben de sizin arabaniza kalmadim o zaman diyip binmedim sonra.Ben zaten araba kullanmayi bilsem ona muhtaç olmam ama buralarda kullanmak zor.Park edecek yer de olmuyor.Kendimiz alsak onu da istememisti ama bu söylediği cok gururuma dokundu.Kendimi dış kapının dıs mandali gibi hissettim🙁
Abisinin malina konmuşsunuz diyenlere şunu belirtmek isterim.Abisi evli değildi ve onlar istemişlerdi eşimde kalmasını arabanın kendileri kullanamadikları için.Eşim de her ihtiyaçlarında onlara yardımcı oluyor ayrica.

Son düzenleme:
Eşimin abisi 4 sene önce fln otomatik vites araba almıştı.Böbrek hastasıydı ve sonra bacağında kangren olduğu için bacağı kesildi.Sonra arabayı eşim kullanmaya başladı.Onların her ihtiyacı olduğunda eşim arabayla götürüp getirdi.Tabi bu arada araba bizde kalmıştı ve biz de hep kullandık.Sonra abisi vefat etti ve araba hala bizde,satmadılar.Tabi eşim o araba olduğu için başka araba almaya gerek duymadı.Eşimle aynı yerde çalıştığımız için işe beraber gidip geliyoruz.Sonra iş yerinde ögle nöbeti olayı çıktı ve eşimin yanında çalışan kişi her sabah işe geç gelip öğle paydosuna çıkmamaya başladı,yani öyle anlaştılar.Sonra eşim erken kalkmak istemediği için ben sabahlari gelmiyim demeye başladı bana.Ben de yani beni yalnız mı bırakacaksın,ayri ayri mi gelelim dedim.Hem sen arabayla rahat gelirken ben otobüsle gelmek zorunda kalicam dedim.Aman sen de iyi alıştın arabaya,önceden ne yapiyodun dedi.Ben de o zaman sen de binme verelim dedim.Sanane bizim arabamiz binerim dedi.Ben de sizin arabaniza kalmadim o zaman diyip binmedim sonra.Ben zaten araba kullanmayi bilsem ona muhtaç olmam ama buralarda kullanmak zor.Park edecek yer de olmuyor.Kendimiz alsak onu da istememisti ama bu söylediği cok gururuma dokundu.Kendimi dış kapının dıs mandali gibi hissettim🙁
İyi de araba niye sizin oldu ben onu anlamadım.
Yok mu bu abinin eşi , evladı vs.

çok garip bir girizgah olmuş. konunun oralara gelmesi hoş olmamış bence.
bence ara ara sizi bırakmasını söyleyin
biraz o kendinden ödün versin erken kalkarak
arada da siz vesaitle gidersiniz.

araba size kalmıs o konuda bir şey diyemeyeceğim ama eşinizin size karşı tavrı çok çirkin. Siz eşsiniz ben rahat gideyim sen ne halin varsa gör demekle olmuyor. o zaman evi tek başına geçindirsin bakalım nasıl oluyormuş?

Sizin yerinizde olsam maasimla kendime araba alırım kimseye minnet etmem.

Anlamadim araba abisinin siz kullaniyorsunuz ha yetmedi onun kavgasini ediyorsunuz sanane banane diye ilkokul öğrencileri kivaminda
Asıl mevzu araba neden sizde kaliyor yokmu ailesi eşi geri vereceginiz kimse elin malindam kavga etmekte cok degisikmis valla

Araba olmadan önce sen ne yapıyorduysan, ben de onu yapıyordum. Sen de iyi alıştın arabaya, deseydiniz. Yani araba onun bile değil, neyin havasını atıyor? Siz biz muhabbeti de çok çirkin ya. Uzatmak yerine, ben ailenden değil miyim demeliydiniz. Hatasını fark ederdi belki. Oysa onun saçmalığını onaylamış gibi olmuşsunuz.

Ne alakasi var biz arabaya konmuşuz falan.Abisi evli değildi ve araba annesiyle kardeslerine kaldı.Diğerleri de kullanamadiklari için eşime sen kullan dediler.Zaten eşim de onlar ne isteseler yapıyor,yani her şey karşılıklı.Benim üzüldüğüm şeyse eşimin beni dışlar gibi konuşması.

aynı yerde çalışıp farklı saatlerde işe gitmek nasıl oluyor ben onu anlamadım cidden.

biz eşimle aynı yerde çalışıyorduk, baya uzaktı 3 araba değiştiriyorduk. Onun mesaisi benden 1 buçuk saat sonra başlıyordu yine de benimle birlikte çıkıp geliyordu işe.

kaldı ki sizde araba var. üzüldüm sizin için, ben olsam o arabaya binmezdim bir daha gerçekten.

Back
X