Kayınvalidemler hayattan bıktırdılar beni..

canım Allah sana kolaylık sabır versin, sen evladının derdine düşmüşsün kadının sana ettiği eziyete bak. böyle insanların yatacak yeri yok..

annen almanyadaymis, evlenince türkiyeye mi yerlestin. tasinin ordan baska caresi yok gibi.

kaynanan nekadar egoist, hasta kizinla ilgilenmekten hanfendinin hizmetciligini yapamiyorsun diye, kizinin ölmesini istemesi

allahim herkesin evladini bagislasin, saglik sihat versin

o ölsün onun yasını kızına versın Allah oyle şey mı denır ayy ınsan slm bıle vermek ıstemez boylesıne

yahu o öyle dedi diye hemen kzına bişey mi olacak sanki, sen içini ferah tut.. sonuçta günahsız bi yavrudan bahsediyoruz bedduayı hakedecek ne yapmış oabilir ki..
sen eşinle güzelce konuş durumu anlat o bi yol bulsun, bunca yıllık annesi.. herhalde öğrenmiştir huyunu suyunu..

yahuu sessiz kalmayın şu kadınlara karşı
o sana sen adamı kanser dersın dedide siz dıyemedınızmı sen bu çeneyle adamı asıl kanser edersin diye..

saygısızlık olmasın dıye ses cıkarmadınız belkı ama o kadın değişmez
siz o lafı desenızde demesenızde yıne lanet bı kadın o.

en azından deyin içinizde kalmasın.
öylede boylede kötüsünüz nasıl olsa...

amin canım ne yapacaksın işte,buda benim sınavım!

haklısında sesimi cıkarmıyorumdedigin gibi benden kötüsü yok aglamaya gücüm yetiyor benim anca ne yapıyım.en kötüsü akşam eşimeanlattıgımda bi üzülme bile demedi.

Aileniz madem bu kadar erken yaşta hem de akrabayla bir de kayınvalidenizin üst katına yerleşerek evlenmenize müsade etti şimdi de size sahip çıksın!
Madem sesinizi çıkaramıyorsunuz,aileniz bir "hooop" desin bakalım ne oluyormuş?
Yapmayın arkadaşım eğer gücünüz yoksa yakınlarınızdan güç alın!

Demekki akrabyada yapıyolar bunları
Benim eltilerim akrabası kaynanamın sülalesinden çekiniyodu onlara bişe yapmaya ben el kızıyım bana yapıyordu..
Aslında hanii akrabalardan bi utanma çekinme olması gerekir bence..
Aman desene adı KAYNANA ne olursa olsun yapıyor işte..
Ben onun yüzünden elini eteğini çeksin üstümden diye evimden çıktım
sırf onun yüzünden düzenli hayatımı baştan düzüyorum..
Sana edilen o hakaretlerin binini işittim üstelik ailemede hakaret ettii..
İşte bak bu noktada EŞ e iş düşüyyor ortayı bulacak olan "o"
Benim eşim bunu yapamadı..
Bi ailenizi bence araya sokun bi konuşsunlar bence düzelir akrabasınız siz akraba bunu yaparsa el napmaz..
Umarım düzelir..

dogru söylüyorsunda arkadaşım ben onlara anlatıyorum onlar kac kere konuştular uzakta birsey görmüyor ordan birşey yapamıyor anca canı sıkılıyor işte.mutlu degilsen alalım seni dediler ama kızım babasız büyümesini istemiyorum eşimide seviyorum aslında,bana destek olsa eşim bunlar olmayacak ama annesigile sesini cıkartamıyor işte ununda bütün tavrı bana benden kötüsü yok anlıyacagın (

Kocanıza söylemeniz pek de bir işe yaramıyor, aksine belki de aranız açılıyor sanırım. Ayrı eve çkmanız yakınsa biraz eşinize fazla aksettirmeden sabretmeye çalışın, bir de onunla kötü olmayın.

Kendi aileniz durumdan haberdar mı bilmem, onlarla da paylaşın.

Çok üzüldüm kızınız için söylediklerine...Çok terbiyesiz insanlar...
Hiç bişey yapamazsınız onlar için...İlahi adalet!! Bekleyin görün...Üzmeyin kendiniz...
Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı deyin geçin...
Terbiyesizler...!!

Siz Trabzonlulara çirkef karılar derken Allah'tan eşim onlara benzemiyor, ben, sen nasıl o kadının oğlusun diyorum demiyor muydunuz??? İlginç...!!!

Son düzenleme:

sabretmek zor işte.inşallah fikir degiştirmesze bi iki aya taşınacagız,...
ayrı oturmak daha iyi olacaktır bizim icin.

çok okudum üzüldümm sen gibi o kadar çok örnek var ki.. rabbim akıl yaşını yükseltse keşke yaşlılarımızın yada k. validelerin. bir kere düşünse kendi kızları var benim gelinime yaptıklarımı kızlarıma yapsalar diye düşünemiyor demek ki.. sen de ana kuzususun sen de cansın..eşin anlayışsız kendince haklı belki de o da farkındadır ama anne nihayetinde ama aradaki dengeyi korumakta ona kalmış...aynı mekanlarda yaşamak ortamı daha da zor kılıyor uzak olsa gözün görmez gönül katlanır sabır arkadaşım ama içine de atma derim..sana dert olmasın kişi kazanıyor eninde sonunda kimsenin yaptığı da kimseye kar kalmıyor rabbim öyle büyük ki..senin sınavın da bu belki.. edepsize laf anlamayana kendini anlatmak deveye hendek atlatmatan zor..sen paylaş ki içinden çıksın bu stres..ve zor biliyorum ama seni senden gayrı kimse üzmesinn bi sen daha yok biliyosun..
herşey gelip geçiyor canım benimmm rabbim mükafatını er ya da geç gönderiyor doğru her zaman kazanır..
rabbim evladına sağlık sıhhat versin inşallah,allah yardımcın olsun

benim eşimde bişey demiyor sorun orda,seninkiler il olmayla hakaret etmişler ailene benim anneannem kendi kızına demedigini bırakmadı.
bende umuyorum düzelmesini ama düzelecegi yok malesef 2 sene oldu dile kolay birde biz 4 sene nişanlı kaldıkistemiyolardılarsa söyleselerdi.kızımın hastalıgınıda bana yüklüyorlar kim ister yavrusunun hasta olmasını anlamadım gitti.

ne güzel yazmışsın kardeşim,agızına saglık bende yazıyorum işte icimden atmak icin.benim tek duamkızımın iyi olması,dedigin gibi Allah büyük hele şu mübarek günde duaları geri cevirmez,öyleboş konuşanlarıda Allaha haval ediyorumo bilir ne yapacagını.gör mevla neyler ,neylerse güzel eyler.

Allah size sabir versin kaynananida islah etsin nedenirki baska ama ben belki bana edilen hakarete sessiz kalirdim ama kizima edilen lafida o kaynana olucak kadinin bogazina dizerdim esinizde pek sessiz soz konusu analari olunca erkeklerin sesi cikmiyor nedense sabirli ol ve dedigin gibi Insallak esin fikir degismezde tasinip kurtulursun

aminn.bu arada herkezin regaib kandili mubarek olsun RABBİM DERTLİLERE DEVA ,HASTALARA ŞİFA BORCLULARA EDALAR İHSAN EYLESİ ŞU MÜBAREK GÜÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE.

canım bende 7 yıl çektim kaynanamdan aynı binada oturduk.neler duydum neler yaşadım sanırım en iyi sen anlarsın.kaynanamdaa bana hep beddua ederdi ölmemi isterdi açıkçada söylerdi.ama bu dünya kimseye kalmıyor kendisine de kalmadı allah büyük.birgün belasını bulacak görüceksin.

aslında kızları gibi davransalar bizlen iyi olmaya calışsalar ne istiyolarsa anlayamıyorum ben.elbette ne biz onların kızı nede onlar bizim annelerimiz gibiolamazlar ama zülmetmenin anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…