Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annen almanyadaymis, evlenince türkiyeye mi yerlestin. tasinin ordan baska caresi yok gibi.
kaynanan nekadar egoist, hasta kizinla ilgilenmekten hanfendinin hizmetciligini yapamiyorsun diye, kizinin ölmesini istemesi
allahim herkesin evladini bagislasin, saglik sihat versin
yahuu sessiz kalmayın şu kadınlara karşı
o sana sen adamı kanser dersın dedide siz dıyemedınızmı sen bu çeneyle adamı asıl kanser edersin diye..
saygısızlık olmasın dıye ses cıkarmadınız belkı ama o kadın değişmez
siz o lafı desenızde demesenızde yıne lanet bı kadın o.
en azından deyin içinizde kalmasın.
öylede boylede kötüsünüz nasıl olsa...
Aileniz madem bu kadar erken yaşta hem de akrabayla bir de kayınvalidenizin üst katına yerleşerek evlenmenize müsade etti şimdi de size sahip çıksın!
Madem sesinizi çıkaramıyorsunuz,aileniz bir "hooop" desin bakalım ne oluyormuş?
Yapmayın arkadaşım eğer gücünüz yoksa yakınlarınızdan güç alın!
Demekki akrabyada yapıyolar bunları
Benim eltilerim akrabası kaynanamın sülalesinden çekiniyodu onlara bişe yapmaya ben el kızıyım bana yapıyordu..
Aslında hanii akrabalardan bi utanma çekinme olması gerekir bence..
Aman desene adı KAYNANA ne olursa olsun yapıyor işte..
Ben onun yüzünden elini eteğini çeksin üstümden diye evimden çıktım
sırf onun yüzünden düzenli hayatımı baştan düzüyorum..
Sana edilen o hakaretlerin binini işittim üstelik ailemede hakaret ettii..
İşte bak bu noktada EŞ e iş düşüyyor ortayı bulacak olan "o"
Benim eşim bunu yapamadı..
Bi ailenizi bence araya sokun bi konuşsunlar bence düzelir akrabasınız siz akraba bunu yaparsa el napmaz..
Umarım düzelir..
Kocanıza söylemeniz pek de bir işe yaramıyor, aksine belki de aranız açılıyor sanırım. Ayrı eve çkmanız yakınsa biraz eşinize fazla aksettirmeden sabretmeye çalışın, bir de onunla kötü olmayın.
Kendi aileniz durumdan haberdar mı bilmem, onlarla da paylaşın.
Demekki akrabyada yapıyolar bunları
Benim eltilerim akrabası kaynanamın sülalesinden çekiniyodu onlara bişe yapmaya ben el kızıyım bana yapıyordu..
Aslında hanii akrabalardan bi utanma çekinme olması gerekir bence..
Aman desene adı KAYNANA ne olursa olsun yapıyor işte..
Ben onun yüzünden elini eteğini çeksin üstümden diye evimden çıktım
sırf onun yüzünden düzenli hayatımı baştan düzüyorum..
Sana edilen o hakaretlerin binini işittim üstelik ailemede hakaret ettii..
İşte bak bu noktada EŞ e iş düşüyyor ortayı bulacak olan "o"
Benim eşim bunu yapamadı..
Bi ailenizi bence araya sokun bi konuşsunlar bence düzelir akrabasınız siz akraba bunu yaparsa el napmaz..
Umarım düzelir..
çok okudum üzüldümm sen gibi o kadar çok örnek var ki.. rabbim akıl yaşını yükseltse keşke yaşlılarımızın yada k. validelerin. bir kere düşünse kendi kızları var benim gelinime yaptıklarımı kızlarıma yapsalar diye düşünemiyor demek ki.. sen de ana kuzususun sen de cansın..eşin anlayışsız kendince haklı belki de o da farkındadır ama anne nihayetinde ama aradaki dengeyi korumakta ona kalmış...aynı mekanlarda yaşamak ortamı daha da zor kılıyor uzak olsa gözün görmez gönül katlanır sabır arkadaşım ama içine de atma derim..sana dert olmasın kişi kazanıyor eninde sonunda kimsenin yaptığı da kimseye kar kalmıyor rabbim öyle büyük ki..senin sınavın da bu belki.. edepsize laf anlamayana kendini anlatmak deveye hendek atlatmatan zor..sen paylaş ki içinden çıksın bu stres..ve zor biliyorum ama seni senden gayrı kimse üzmesinn bi sen daha yok biliyosun..
herşey gelip geçiyor canım benimmm rabbim mükafatını er ya da geç gönderiyor doğru her zaman kazanır..
rabbim evladına sağlık sıhhat versin inşallah,allah yardımcın olsun
Allah size sabir versin kaynananida islah etsin nedenirki baska ama ben belki bana edilen hakarete sessiz kalirdim ama kizima edilen lafida o kaynana olucak kadinin bogazina dizerdim esinizde pek sessiz soz konusu analari olunca erkeklerin sesi cikmiyor nedense sabirli ol ve dedigin gibi Insallak esin fikir degismezde tasinip kurtulursun
canım bende 7 yıl çektim kaynanamdan aynı binada oturduk.neler duydum neler yaşadım sanırım en iyi sen anlarsın.kaynanamdaa bana hep beddua ederdi ölmemi isterdi açıkçada söylerdi.ama bu dünya kimseye kalmıyor kendisine de kalmadı allah büyük.birgün belasını bulacak görüceksin.