Kayınvalidemler hayattan bıktırdılar beni..

seyyide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
133
0
0
Ankara
Dertsiz insan yoktur elbet ama bugün canım cok sıkkın.
Kayınvalde kayınpeder yetmiyormuş gibi birde babaanne.
Eşimle biz akrabayız kayınvaldemgilin üst katında oturuyoruz herşeyime karışıyorlar,halada benden kötüsü yok.annemgil almanyada
annemi aradım kayınvaldemde halı yıkamaya gitmişti ,aşaga indim duymadıgım laf kalmadı.ne cok telefon konusurmusumda,merhametsizmişimde,daha birsürü şey gevurda yaptı beni.ama agrıma giden hasta bi kızım var onun ölmesini istedi sonra böyle olacagına hic dogmasaymış.yok eşimi kanser edecekmişim neler neler.gerci hepsicepe almış durumda bana karşı.2 sene oldu gelin geleli bıktırdılar hayattan daha 21 yaşındayım ve hayattan okadar sogudumki.yazsam roman olur yaşadıklarım cok agır bir sınavdan geciyorum ve dayanacak gücüm kalmadı

okuyunca şok oldum ya, eşin ne diyo peki bu duruma

kizin olecegine kendisi olsun pis kadin
asil merhametsiz kendisi nasil kucucuk yaruya olumu yakistirir
esin ne diyor ondan yanami

Bu nasıl bir vicdansızlıktır yaa insan evladının yavrusuna öyle dermii. Allah ıslah etsin sanada sabır versinn inan çok üzüldümm.Eşinle paylaştınmı bu konuyu o ne diyor?

Bu nasıl bir vicdansızlıktır yaa insan evladının yavrusuna öyle dermii. Allah ıslah etsin sanada sabır versinn inan çok üzüldümm.Eşinle paylaştınmı bu konuyu o ne diyor?

sagol arkadaşım,bende anlamadım gitti tamam bana diyo okadar şeyide kızımdan ne istiyor bi bilsem.
eşimle konusacam daha gerci sesini cıkarmaz onlara karşı.

Sen ımkanınız varsa bu kadının ust katından kacın bence.
esını ıkna edebılırmısın bılmıyorum ama 21 yasındasın ömür gecer mı bu kadınla dipdibe?
Zihniyete bak torunun o senın be yuh yanı!!
ınsanlık kalmamıs merhamet telefonla konusmakla oluyo sanıyor kendılerı heralde.

bacım daha cok seyi yazmadım anlatsam bunlardamı oluyor dersiniz.tasınacagız bi kac aya inşallah.

çoğu ev içinde ev kuranlar bu durumları yaşayabiliyor malesef.. ben olaya şöyle bakıyorum; nasıl gelinler yanlarına taşınan kayınvalideyi her ne yaparsa yapsın fazlalık gibi görüyorsa ve zamanla en ufak bişeyi batıyorsa buda aynı durum.. en doğrusu baska biyere taşınmanız.. durumunuzu bılemıyorum ama eşinizle ailesini değil bence bu knuyu konuşun sonuçta yiine ailesine gidipte sizi korumıcak analdığım kadarıyla..

benden beklentileri ne bilmiyorum birde akrabayız kusurumolunca örtecekleri yere acıp yanına on mislini ekliyorlar birde başkalarına anlatıyorlar.olmayan şeyleri.bisey söylemeye korkar oldum baska tarafa cekilecek diye.

ne yalan söyleyeyimaynısını bende dedim,ama rabbim bilir kimin kimden önce ölecegini o yüzden allaha haval ediyorum.büyük mevla kimsenin ahını kimsede komaz.

çok üzüldüm sizin için.. ama köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı kapa çeneni defol karşımdan derdim ben o kadar lafa karşılık..
sessiz mi kaldınız.
bence eşinizle konusun ve derhal başka bir eve çıkın. ne bu böyle...
sizi üzmeye hiç hakları yok.

böyle söyleyen insanlar nasıl can verecekler merak ediyorum ama allah büyük

bence de eşinle konuş ve bir an önce çıkın başka eve. böyle geçmez bir ömür.. allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…