Dertsiz insan yoktur elbet ama bugün canım cok sıkkın.
Kayınvalde kayınpeder yetmiyormuş gibi birde babaanne.
Eşimle biz akrabayız kayınvaldemgilin üst katında oturuyoruz herşeyime karışıyorlar,halada benden kötüsü yok.annemgil almanyada
annemi aradım kayınvaldemde halı yıkamaya gitmişti ,aşaga indim duymadıgım laf kalmadı.ne cok telefon konusurmusumda,merhametsizmişimde,daha birsürü şey gevurda yaptı beni.ama agrıma giden hasta bi kızım var onun ölmesini istedi sonra böyle olacagına hic dogmasaymış.yok eşimi kanser edecekmişim neler neler.gerci hepsicepe almış durumda bana karşı.2 sene oldu gelin geleli bıktırdılar hayattan daha 21 yaşındayım ve hayattan okadar sogudumki.yazsam roman olur yaşadıklarım cok agır bir sınavdan geciyorum ve dayanacak gücüm kalmadı
okuyunca şok oldum ya,eşin ne diyo peki bu duruma
Bu nasıl bir vicdansızlıktır yaa insan evladının yavrusuna öyle dermii. Allah ıslah etsin sanada sabır versinn inan çok üzüldümm.Eşinle paylaştınmı bu konuyu o ne diyor?
Sen ımkanınız varsa bu kadının ust katından kacın bence.
esını ıkna edebılırmısın bılmıyorum ama 21 yasındasın ömür gecer mı bu kadınla dipdibe?
Zihniyete bak torunun o senın be yuh yanı!!
ınsanlık kalmamıs merhamet telefonla konusmakla oluyo sanıyor kendılerı heralde.
çoğu ev içinde ev kuranlar bu durumları yaşayabiliyor malesef.. ben olaya şöyle bakıyorum; nasıl gelinler yanlarına taşınan kayınvalideyi her ne yaparsa yapsın fazlalık gibi görüyorsa ve zamanla en ufak bişeyi batıyorsa buda aynı durum.. en doğrusu baska biyere taşınmanız.. durumunuzu bılemıyorum ama eşinizle ailesini değil bence bu knuyu konuşun sonuçta yiine ailesine gidipte sizi korumıcak analdığım kadarıyla..
Dertsiz insan yoktur elbet ama bugün canım cok sıkkın.
Kayınvalde kayınpeder yetmiyormuş gibi birde babaanne.
Eşimle biz akrabayız kayınvaldemgilin üst katında oturuyoruz herşeyime karışıyorlar,halada benden kötüsü yok.annemgil almanyada
annemi aradım kayınvaldemde halı yıkamaya gitmişti ,aşaga indim duymadıgım laf kalmadı.ne cok telefon konusurmusumda,merhametsizmişimde,daha birsürü şey gevurda yaptı beni.ama agrıma giden hasta bi kızım var onun ölmesini istedi sonra böyle olacagına hic dogmasaymış.yok eşimi kanser edecekmişim neler neler.gerci hepsicepe almış durumda bana karşı.2 sene oldu gelin geleli bıktırdılar hayattan daha 21 yaşındayım ve hayattan okadar sogudumki.yazsam roman olur yaşadıklarım cok agır bir sınavdan geciyorum ve dayanacak gücüm kalmadı
feminen duygularım kabardı yinecanım ezdirme kendini. keşke bu kadar erken evlenmeseydin
böyle söyleyen insanlar nasıl can verecekler merak ediyorum ama allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?