Kayınvalidemle yaşadığım ilk sorun. Ben mi abartıyorum?

Her sayfayı tek tek okudum ve bir sorun göremedim... Çünkü o kadar takdir edilesi bir eşiniz var ki, ona sarılın dünya umrunuzda olmasın. Kayınvalideniz kendi bir sorun kendi kendine sorun yumağının içinde boğulacak, neticede evlat evlattır ve bir de torun var yok yere kanından,canından oldu. Siz "insanlığınızı" koruyun,ben mutlu olacağınıza inanıyorum

Hepsini okumadim ama kv icinde bi herkul besliyormus meger :) tevbe yaRABBIM. 28 aylik bebek dugunden dernekten ne anlar ALLAH aşkına? :)))
Komik. Gereksiz yere ortalığı gerip aranizi bozmus.
En nefret ettigim şey, kv kp gorumce yada gelin fark etmez. Birnin uzerine dovecek gibi yada dovmek amacli ustune yurumesi.
Kocanin karisini dovmesi igrenc oldugundan dahada igrenc bir durum.

Masaya vurup emir veren pek kıymetli Türk erkeklerimiz ile diğerlerini değiş tokuş yapabilsek keşke

Şaka bir yana haklısınız, her yerde iyi erkek olduğu gibi kötü erkek de var. Ancak dünyanın neresinde olursak olalım iyi erkek bulmak epey zor ne yazık ki, garip yaratıklar...

Evet dogru fakat ozel durumda rektorlugun izni ile cikis yapabiliyorsunuz ve yabanci vatandasligi olanlar da yabanci pasaportu ile cikis yapabiliyor. Ve bu dedigim hem ozel hem devlet icin ayni.
Merhaba, benim universitemden rektorlukten gelen kesin talimatla cikis yasaklandi tum personele, her hafta sayim yapiliyor. Yurtdisinda gorevli arkadaslarimiz da geri cagrildi. Izin alabilmem gibi bir durum soz konusu degil.

2.5 yaşındaki pardonda bebege bakamazlae tabi anasını ister durur kırıldığını belli et arama sorma gorumcenle felen konus tabi ama anneyle konuşma anlasın

tencerem var tavam var türk kiziyim havam var.!

garip yaratıklar.....oooof of güldüm))))haklısınız)

oyyy kaynanalık uluslararası fabrikasyona bağlıysa demek ki , üzüldüm siz tabiki görüşmeyin bundan sonra eşiniz düşünsün..2,5 yaşındaki çocuğum bursadayım ben eskişehire bile göndermem ne münasebet.

O kadina zaten esin en guzel cevabi vermis.
Ustune ustluk gorumcen ve kayinpederinde esassindan insanlarmis helal.
Ben takmazdim bu kadini.
Zaten arada sirada goruyodum dahada hic gormem.
Esine hayran kaldim ayrica.
Asla esine kizma, sanslisin boyle bi kocaya sahip olduguna.
Bekarim.
Birden rus biriyle evlenesim geldi ne yalan soyluyum. Burdaki turk erkeklerinin tutumlari besbelli sonucta.

üzülme gerçek yüzünü göstermiş, önemli olan eşinin yanında olması. kayınvalideler genelde böyle ama kadınlar eşlerinden çekiyorlar. senin çekecek bir şeyin yok mutlu ol:)

Esiniz, kayinpederiniz ve gorumceniz harika insanlar.
Kayinvalideniz buyuk terbiyesizlik etmis. Esiniz gorusur mu bilmem ama siz gorusmeyi kesin. En olmadi mesafe koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…