• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemle yaşadığım ilk sorun. Ben mi abartıyorum?

Cok muhabbet tez ayrilik getirir derler ya o hesap olmus.abartmiyorsun bence sorun baya buyuk. Sana bise olmaz da kaynanan cok ayip etmis yarin oburgun özür dilese bile mesafeyi korumak lazim

Belli ki bu konular uzxun suredir varmis ,onlarin ailesi icinde konusuluyormus ,belki kiz kardesi kayinvalinizi iyice doldurmus ,
En azindan artik biliyorsunuz ,ben olsam asla cocugumu yalniz gorusturmem ,yurtdisdina cikartmam ,cocugunuzun pasaportuna anne onayi serhi koydurun ,yarin oburgun nolacgi belli olmaz,

katiyyen görüşme ne ayip hadsiz kadın o nasıl laf öyle çok çok terbiyesiz bir kadınmış.erkekleri böyle yetiştiren annelere yazıklar olsun.esinede helal olsun iyi yapmış evlenme eglen vay be çok cirkef bu kadın cookkk

Bende 2.5 yaşında ki çocuğumu eşimle yurtdışı değil şehirlerarası bile göndermem uzun süreli. Ama inanın ben eşiniz ve görümcenize hayran kaldım. Kv ile de asla muhattap olmayın kendi düşünsün bundan sonrasını . Ne demek birlikte ol ama evlenme Türkler de be varmış da gönlünü egleyip bırakilacakmis ?

Bacım hiç takma o kp gorumce koca Türk olsaydı şöyle bi tablo olurdu çocuğu kucağından alıp seni koyarlardı herkes kvnin cirkefligini apaçık gordu bizdekiler saman altından yurutur suçlu sen olurdun hoş açık açık yapsada suçlu sen olurdun ya

Bu hikaye burada okuduklarımızdan çok farklı
Normalde kv bağırırken
Kp ve görümce arkada şakşakçı görevi görürlerdi
Eş annesini oturtup
Ahh anacığım özür dilerim sakinleş diyip
Dönüp kadına iki tokat atıp
Çocuğu ile birlikte kapının önüne koymalıydı
Ne mutlu size
Çoğumuzdan farklı bir evliliğiniz var
Eşinizle gidebilirdi ama
İşte Rusu Türkü fark etmiyor
Kv de kv de yani
İllaki karışacak :skandal:

Alina henuz cok kucuk babasiyla dugune katilacak bi yasda degil
ustelik dugun telasindan ne babasi nede babannesi onunla yeteri kadar ilgilenemezler, hem kendileri hem cocuk rezil olur
Kayin validenin dedigine gelince
belki bu lafi "turklerle beraber ol ama evlenme" daha once yani senden once soylemistir kultur farki olsun dil din farki olsun istememistir sana hitaben bisey degildir belkide , cunku hic sana hissettirmemis bunu
diyelimki oyle dusunuyo, onemli olan senin esnin sana destek vermesi onun senin yaninda olmasi
pek takma huzurunu bozma derim ben :)

Ama Türklerden daha iyilerdir genel olarak, değil mi?
ya gerçekten benim için türk erkekler daha iyilerdir.en azından adam gibi adam masaya vurup oraya gitme buna yapma deyebiliyorlar. bi de bilirsiniz herkes düşünüyorlar başka millette erkekler daha iyi..her yerde çok iyi erkekler var...dürüst güçlü ciddi...ve her yerde tam tersi de var.

ya gerçekten benim için türk erkekler daha iyilerdir.en azından adam gibi adam masaya vurup oraya gitme buna yapma deyebiliyorlar. bi de bilirsiniz herkes düşünüyorlar başka millette erkekler daha iyi..her yerde çok iyi erkekler var...dürüst güçlü ciddi...ve her yerde tam tersi de var.
Türk erkekler aile konusunda gelince daha tutarlı...evet anneler karşı susarlar...ama bu durumun iyi bir taraf ta da var. Kadına sevmeye ve nasıl davranmaya biliyorlar.

Yabanci pasaportu olanlar cikabiliyor, ayrica yabanci olmasaniz bile rektorden ozel izinle yine cikis yapabiliyorsunuz.

Merhaba, benim universitemden rektorlukten gelen kesin talimatla cikis yasaklandi tum personele, her hafta sayim yapiliyor. Yurtdisinda gorevli arkadaslarimiz da geri cagrildi. Izin alabilmem gibi bir durum soz konusu degil.

Alina henuz cok kucuk babasiyla dugune katilacak bi yasda degil
ustelik dugun telasindan ne babasi nede babannesi onunla yeteri kadar ilgilenemezler, hem kendileri hem cocuk rezil olur
Kayin validenin dedigine gelince
belki bu lafi "turklerle beraber ol ama evlenme" daha once yani senden once soylemistir kultur farki olsun dil din farki olsun istememistir sana hitaben bisey degildir belkide , cunku hic sana hissettirmemis bunu
diyelimki oyle dusunuyo, onemli olan senin esnin sana destek vermesi onun senin yaninda olmasi
pek takma huzurunu bozma derim ben :)

Belki de dediginiz gibidir. Gercekten oyle bir sey dedi mi esime sorsam da cevaplamaz. Bir kere midem bulandi ama konudan.

Demek kaynanalik genleri millet farketmiyor. En iyisinin icinde bile bir yerlerde ansizin ortaya cikmak icin sinsi sinsi bekliyor.

Cok muhabbet tez ayrilik getirir derler ya o hesap olmus.abartmiyorsun bence sorun baya buyuk. Sana bise olmaz da kaynanan cok ayip etmis yarin oburgun özür dilese bile mesafeyi korumak lazim

2.5 yasindaki cocuk babasiyla 1 hafta mesela herhangi bir yere gidebilir rahatlikla. Bu beyaniniz dogru degil.

Ama elbette bu esinizle ortak karariniz.

Dedigim gibi benim yurtdisina cikabilme durumum yok, kizimin bir ihtiyaci olsa yanina gidemeyecegim icin babasiyla yalniz gondermiyor olmak bizim dogrumuz.

Belli ki bu konular uzxun suredir varmis ,onlarin ailesi icinde konusuluyormus ,belki kiz kardesi kayinvalinizi iyice doldurmus ,
En azindan artik biliyorsunuz ,ben olsam asla cocugumu yalniz gorusturmem ,yurtdisdina cikartmam ,cocugunuzun pasaportuna anne onayi serhi koydurun ,yarin oburgun nolacgi belli olmaz,

cok merak ettim normalde hangi dille anlasiyorsunuz. turkce biliyorlar mi

Hayir sadece esim Turkce biliyorlar. Ingilizce anlasiyoruz. Kendi evimde de Ingilizce konusuluyor.

katiyyen görüşme ne ayip hadsiz kadın o nasıl laf öyle çok çok terbiyesiz bir kadınmış.erkekleri böyle yetiştiren annelere yazıklar olsun.esinede helal olsun iyi yapmış evlenme eglen vay be çok cirkef bu kadın cookkk

Bende 2.5 yaşında ki çocuğumu eşimle yurtdışı değil şehirlerarası bile göndermem uzun süreli. Ama inanın ben eşiniz ve görümcenize hayran kaldım. Kv ile de asla muhattap olmayın kendi düşünsün bundan sonrasını . Ne demek birlikte ol ama evlenme Türkler de be varmış da gönlünü egleyip bırakilacakmis ?

Bacım hiç takma o kp gorumce koca Türk olsaydı şöyle bi tablo olurdu çocuğu kucağından alıp seni koyarlardı herkes kvnin cirkefligini apaçık gordu bizdekiler saman altından yurutur suçlu sen olurdun hoş açık açık yapsada suçlu sen olurdun ya

Bu hikaye burada okuduklarımızdan çok farklı
Normalde kv bağırırken
Kp ve görümce arkada şakşakçı görevi görürlerdi
Eş annesini oturtup
Ahh anacığım özür dilerim sakinleş diyip
Dönüp kadına iki tokat atıp
Çocuğu ile birlikte kapının önüne koymalıydı
Ne mutlu size
Çoğumuzdan farklı bir evliliğiniz var
Eşinizle gidebilirdi ama
İşte Rusu Türkü fark etmiyor
Kv de kv de yani
İllaki karışacak :skandal:

kısa yazıcam görüşme kardeşim. eşinide tebrik ediyorum yani testek olmuş ne gzl ama o kv görüşme

Herkese cok tesekkurler, bugun daha sakin bakabiliyorum olaylara. Biraz sogumasini bekliyorum sonra ne yapmam gerektigini degerlendirecegim.

Back