• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemle yaşadığım ilk sorun. Ben mi abartıyorum?

Her sayfayı tek tek okudum ve bir sorun göremedim... Çünkü o kadar takdir edilesi bir eşiniz var ki, ona sarılın dünya umrunuzda olmasın. Kayınvalideniz kendi bir sorun kendi kendine sorun yumağının içinde boğulacak, neticede evlat evlattır ve bir de torun var yok yere kanından,canından oldu. Siz "insanlığınızı" koruyun,ben mutlu olacağınıza inanıyorum ;)

Hepsini okumadim ama kv icinde bi herkul besliyormus meger :) tevbe yaRABBIM. 28 aylik bebek dugunden dernekten ne anlar ALLAH aşkına? :)))
Komik. Gereksiz yere ortalığı gerip aranizi bozmus.
En nefret ettigim şey, kv kp gorumce yada gelin fark etmez. Birnin uzerine dovecek gibi yada dovmek amacli ustune yurumesi.
Kocanin karisini dovmesi igrenc oldugundan dahada igrenc bir durum.

ya gerçekten benim için türk erkekler daha iyilerdir.en azından adam gibi adam masaya vurup oraya gitme buna yapma deyebiliyorlar. bi de bilirsiniz herkes düşünüyorlar başka millette erkekler daha iyi..her yerde çok iyi erkekler var...dürüst güçlü ciddi...ve her yerde tam tersi de var.

Masaya vurup emir veren pek kıymetli Türk erkeklerimiz ile diğerlerini değiş tokuş yapabilsek keşke :D

Şaka bir yana haklısınız, her yerde iyi erkek olduğu gibi kötü erkek de var. Ancak dünyanın neresinde olursak olalım iyi erkek bulmak epey zor ne yazık ki, garip yaratıklar...

Evet dogru fakat ozel durumda rektorlugun izni ile cikis yapabiliyorsunuz ve yabanci vatandasligi olanlar da yabanci pasaportu ile cikis yapabiliyor. Ve bu dedigim hem ozel hem devlet icin ayni.
Merhaba, benim universitemden rektorlukten gelen kesin talimatla cikis yasaklandi tum personele, her hafta sayim yapiliyor. Yurtdisinda gorevli arkadaslarimiz da geri cagrildi. Izin alabilmem gibi bir durum soz konusu degil.

2.5 yaşındaki pardonda bebege bakamazlae tabi anasını ister durur kırıldığını belli et arama sorma gorumcenle felen konus tabi ama anneyle konuşma anlasın

tencerem var tavam var türk kiziyim havam var.!

Masaya vurup emir veren pek kıymetli Türk erkeklerimiz ile diğerlerini değiş tokuş yapabilsek keşke :KK70:

Şaka bir yana haklısınız, her yerde iyi erkek olduğu gibi kötü erkek de var. Ancak dünyanın neresinde olursak olalım iyi erkek bulmak epey zor ne yazık ki, garip yaratıklar...
garip yaratıklar.....oooof of güldüm))))haklısınız):KK45::KK45::KK48:

Bugüne kadar eşimin ailesi ile hiç sorun yaşamamıştım, hepsini de çok severim hep anlatırdım. İlk defa bugün ciddi bir sorun yaşadık ve ben hala yaşananlara inanmak istemiyorum. Benim eşim Rus, benimle evlenip İstanbul' a yerleşti. Yaklaşık 28 aylık bir kızım var, o doğduktan sonra kayınvalidemler buradan ev aldılar, sık sık geliyorlar kızımı görmeye, geldiklerinde rahat etmek istediler. Geçen hafta yine geldiler, biraz burada kalıp güneye tatile gideceklerdi. Kayınvalidem, kayınpederim, görümcem ve eşimin teyzesi olarak geldiler. Biz de bugün onlara gittik her şey çok güzeldi aslında. Dışarı çıkıp kahve içmekten bahsederken eşimin teyzesi görümcemin düğününden konu açtı. Görümcem evlenecek ama ben iş dolayısıyla katılamayacağım, eşim katılacak bunu da en başından beri biliyorlardı ve hiç hayır dememişlerdi. Sorun yaşamadık hiç bu konuda. Eşim de dedi anne ben biletimi aldım. Eşimin teyzesi oradan atladı 'Yalnız mı geleceksin? Alina (kızım) gelmeyecek mi?' Ben ciddiye almadım gülümseyerek, 'Alina daha çok küçük anneden ayrı babayla duramaz ki' dedim ve zincirler koptu. Kayınvalidem kalktı bağırmaya başladı 'Alina benim oğlumun da kızı, halasının düğününe gelebilir sen benim oğluma güvenmiyorsun sen bize güvenmiyorsun'. Ben ne olduğunu anlamadan eşim kızımızı kucağına aldı kalk gidiyoruz dedi bana, kalktım bu sefer kayınvalidem üzerime yürüdü ve Rusça bir şeyler söyledi. Görümcem ve kayınpederim susturmaya çalışıyor ama herkes çok şaşırdı. Bu sefer eşim dayanamadı, kızımızı kucağıma verdi sen kapıya git dedi arkamdan kavga etti annesiyle, Rusça olduğu için anlamadım. Bu arada Alina ağlamaya başladı ben iyice panik oldum. Benim ellerim titrediği için kızımın ayakkabasını giydiremedim doğru düzgün görümcem geldi çok özür diledi kızımın ayakkabısını giydirdi, o arada kayınvalidem bağıra bağıra 'Türklerle beraber ol ama evlenme dedim ben sana!' dedi. Ben o anda dondum kaldım. Hareket edemedim eşim kapıyı çarptı Alina' yı kucağına aldı çıktık evden. İkimiz de çok kötü olduğumuz için kızımızı benim annemlere bıraktık, eşim ondan sonra dayanamadı bana sarıldı ağladı çok özür diledi. Görümcem, kayınpederim sırayla arayıp mesaj atıyorlar özürler diliyorlar.

Ama ben çok kötüyüm arkadaşlar. İstenmeyen yabancı gelinmişim ben. İstenmediğimi bilmiyordum, hiç hissettirmedi. Ben onları hep kendi ailem gibi gördüm gerçekten aile gibiydik. Eşimi suçlamıyorum o da şok oldu, bir daha annemle görüşmeyeceğim diyor ama o yine de annen dedim. Ben görüşmeyeceğim orası kesin. Görümcem ve kayınpederimin de bir suçu yok hepsi şok oldu. Ben şimdi ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum düşündükçe hala inanamıyorum. En çok üzüldüğüm Alina' nın olaylara şahit olması biz kızımızın yanında ses yükseltilmemesine bile gayret ettikçe... İnanamıyorum hala. Olanları yediremiyorum kendime ben mi abartıyorum?

Ekleme yapayım: Düğün Rusya' da arkadaşlar. Giderlerse ülke dışına çıkacaklar yani. Benim ülkedeki durum sebebiyle yurtdışı çıkışım yasak, gidememe sebebim bu.
oyyy kaynanalık uluslararası fabrikasyona bağlıysa demek ki , üzüldüm siz tabiki görüşmeyin bundan sonra eşiniz düşünsün..2,5 yaşındaki çocuğum bursadayım ben eskişehire bile göndermem ne münasebet.

O kadina zaten esin en guzel cevabi vermis.
Ustune ustluk gorumcen ve kayinpederinde esassindan insanlarmis helal.
Ben takmazdim bu kadini.
Zaten arada sirada goruyodum dahada hic gormem.
Esine hayran kaldim ayrica.
Asla esine kizma, sanslisin boyle bi kocaya sahip olduguna.
Bekarim.
Birden rus biriyle evlenesim geldi ne yalan soyluyum. Burdaki turk erkeklerinin tutumlari besbelli sonucta.

üzülme gerçek yüzünü göstermiş, önemli olan eşinin yanında olması. kayınvalideler genelde böyle ama kadınlar eşlerinden çekiyorlar. senin çekecek bir şeyin yok mutlu ol:)

Esiniz, kayinpederiniz ve gorumceniz harika insanlar.
Kayinvalideniz buyuk terbiyesizlik etmis. Esiniz gorusur mu bilmem ama siz gorusmeyi kesin. En olmadi mesafe koyun.

Back