Kayınvalidemle yaşadığım ilk sorun. Ben mi abartıyorum?

Birisi kayınvalideni fena doldurmuş eminim o da senden özür dileyecek ve tabii ki kızın sensiz bir yere gitmemeli!!!!

Evet ben de gorusmeyi dusunmuyorum. Yaptiklari o kadar sacma ki, olup bittikleri torunlarini istemedikleti gelinleri doguruyor halbuki.
Bi de milliyetci olmasaniz bile irkcilik da en agir saygisizliklardan biridir. Genelleyerek melez kizinizi da bu evlenilmeyeceklerin icine sokar... Benim kv de oglum bu Rumlar (Rum da degilim )bizi sevmez, analik bilmez yarin cocugun olur dilimizi konusturmaz diye doldurmaya calismis esimi nisanliyken. Ama cok sasirdim bunca yil icinde tutup bi an boyle bi sebepten patlamasi falan. Bu arada cifte vatandassaniz obur pasaportunuzla nicin cikmiyosunuz, ben oyle cikacagim.

Is yerim izin vermiyor, akademisyenlerin izin haklari iptal oldu, yurtdisinda gorevliler bile kalma zorunluluklari yoksa geri cagrildi duymussunuzdur.

Evet aynisi ama senelerce iyi saklamis icinde.

Is yerim izin vermiyor, akademisyenlerin izin haklari iptal oldu, yurtdisinda gorevliler bile kalma zorunluluklari yoksa geri cagrildi duymussunuzdur.
Bizim isimiz 1 yil onceden ayarlanmisti, gorev surem 3 yil ve gitmek zorundayim, o yuzden insallah sorun cikarmazlar. Esimin okulu da neredeyse 1 yil onceden ayarlandi. Bi de acaba sana Rusca ne dedi.

Bizim isimiz 1 yil onceden ayarlanmisti, gorev surem 3 yil ve gitmek zorundayim, o yuzden insallah sorun cikarmazlar. Esimin okulu da neredeyse 1 yil onceden ayarlandi. Bi de acaba sana Rusca ne dedi.

Ben de eylul ayinda gidecektim ama yuksek ihtimal iptal etmen gerekecek dediler. Bekliyoruz. Akademisyen misiniz? Degilseniz daha rahat olabilir, bizde isleri biraz daha sıkı tutuyorlar bu ara.

Ne dedi bilmiyorum sorsam esim de soylemez

Teyze doldurmuştur belki ama kadını gerçekten doldurmuşlar normalde kötü niyetli bir kadın olsa çoktan ortaya çıkardı, yabancı gelin aldın oğlum elden gitti torununa sevdirmez felan demiştir birisi

Evet olabilir. Bildigim kadariyla gorumcemin nisanlisinin ailesi milliyetci bir aile onlari etkisi var midir bilmiyorum.

Ben de eylul ayinda gidecektim ama yuksek ihtimal iptal etmen gerekecek dediler. Bekliyoruz. Akademisyen misiniz? Degilseniz daha rahat olabilir, bizde isleri biraz daha sıkı tutuyorlar bu ara.

Ne dedi bilmiyorum sorsam esim de soylemez
Yok yok degilim :) Ben de gondermemenizi mantikli buldum, az yol mu? Bisey olsa yazik... Hem annesiz ulke disina gonderilmemeli cocuklar.

Kaynana her yerde kaynana
Sozleri cok kiricii kendinizi toplayip konusun bnce bu yaptigi yanina kalmasin.esinizin yaninizda olmasi cok guzel.bu size deger verdigini gosteriyor

Evet sagolsun esim. Gorusup ozur dilemek isterse ben gorusurum kin tutmam. Ama sonrasinda gorusur muyum bilmiyorum.

Canim seni daha önce de tanıyorum bu forumdan aranızın iyi olduğundan bahsederdin. Senin yerinde olsam ben de çocuğumu göndermem tabiki. 2.5 yaşında yurt dişini bırak. Şehirler arası bile göndermem uzak mesafe ise... doğru karar kim ne derse desin takma. Çocuk senin çocuğun canım. senin yaninda olmasi en dogru karar.
Ben 1 gün o da 5 6 saat kadar kayinvalideye mecburiyetten bıraktım. Sonra birsey duydum ve bir daha asla bırakmam dedim.
Ve evliliğimin 7. Senesindeyim. Öyle birşey yaşadım ki şok oldum. Ben de nasıl bu zamana kadar beni istemediklerini anlamadım deyip duruyorum. Esimin dayısı beni evine istemedi.Uzun uzun aanlatmayacagim. Ama bir daha asla evine ayak basmam. Kim oluyir ki o. Esimin dayısı ama benim için bir sıradan biri. Allah tan eşim de benimle hemfikir.

Ay çok yazdım. Bence bir muddet kV ile görüşme. Söylediği sözlerin bedelini ödemin biraz. Özür dilese de asla eski tavrında olma.
Yok öyle istediğini soyleyipte eskisi gibi olmanı beklemek

Boşver be canım iki gün sonra yine dönecek ülkesine moral bozmaya değmez. Edepsiz kadın kendisini rezil etmiş.

ben olsam bende evladımı bensız bı yere gondermek ıstemem
bu babasına guvenmemekten degıl
degıl yurt dısına sehır dısına bıle ben olmadan gonderemem ıcım hıc rahat etmez suan cocuk o cunku
anne evlat arasındakı ıletısım yakınlık bambaska bırsey netıcede

kayınvalıdenız cok cıddı terbıyesızlık yapmıs
ona karsı ınanılmaz mesafelı olmanızı tavsıye ederım ben olsam kayınvalıdeyle gorusmezdım esım gorusmek ısterse gorussun tabıkı ona karısmazdım ama ben gorusmezdım

uzulmeyın aıleler ıcınde olabılıyor tatsız seyler en azından bılmenız ıyı oldu kayınvalıdenızın dusuncesını ona gore yaklasırsınız sızde ...

Aaaa manyağa bak! Ne demek Türklerle takıl ama evlenme! Ay valla konuda en cok takıldığım şey bu cümle oldu! Ruh hastası. Sıcak denizlere inememenin siniri senden cikarmis canim. Valla suan kafamda Mehter Marşı çalıyo :) Sen boşver onu kocanla arana bak. Görüsmek istemiyosada bişver görüşmesin israr etme sen. Çocuğuda yollama boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…