- 18 Aralık 2009
- 6.153
- 6.704
- 773
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
Çok da olgunsunuz maşallah size.. mümkün mertebe kv ile mesafeli olun.. zaten bunu anlayabilecek olgunlukta ve anlayışta bir aile var karşınızda.. siz ne güzel bi çiftsiniz ya maşallah size.. mutluluğunuz katlanarak hep artsın inşallah...
Sizin kocanız ve siz çok akıllı insansinız..Maşallah size..kendinize üzmeyin ve bu konuda az düşünmeye çalışın..kızınız var Allah Bağışlasın!!!
hoşbuldum!!!evet bir kaç gün önce cesaretimi toplayıp kayıt yaptım. Türkçem o kadar iyi olmadığı için utanıyordum. Ama sonra gördüm ki burda çok iyi davranıyorsunuz. Hiç demıyorsunuz ya yabancısın ne anlıyorsun..o yuzden asıl ben size teşekkür etmek istiyorum
Eşiniz sizin yanında imiş
Üzülmeyin bence
Eş desteği çok önemli
Kv içindeki herseyi bunu bahane edip dısarı cıkarmıs
Bundan snr siz de görüşmeyin
Valla kocanizi bilmem ama bu gune kadar karsilastigim is yaptigim gordugum ruslar hep kavgaci saygisiz tipler genel kultur olarak zaten pek seviyeli kisiler degiller bence hic sasirmayin. Kv deniz zaten icten ice yedirememis kendisine turk gelini kafasinda kurmus uydurmus senaryolari yakistirmis eh birde siz evlenip turkiyeye yerlestiginizden iyice kadina koymus hem oglumu hem torunumu aldi gozuyle bakiyor herhalde.
Herneyse kendince sizin onlardan torunu kiskandiginizi, esinizi cocukla yollarsaniz esinizin ve cocugun birdaha donmeyecegini falan hesap ederek yollamadiginizi dusunmus. Iste dervisin fikri neyse zikri odur diye. Kendi hastalikli beynindekileri sana yansitmis kisaca.
Benim abimin eside yabanci onunda annanesi ilk iliskilerini ogrendiginde evlenme kizim turkle turkler barbar senle evlenir senden cocuk yapar sonra cocugunu alip turkiyeye gider turk kadinla evlenir ve birdaha yuzunu sana gostermez demis. Yasli iste ne diyeceksin ama anne babasi kesinlikle acik goruslu normal insanlar. Demem o ki bu tarz evliliklerde illaki bir ariza cikaran olur onemli olan kocanizla iliskiniz gerisi muhim degil senede 1 kerede gorusmeyiverirsiniz.
Anaaa ruslarda da bizim kv gibileri varmış. Türk mü o kv acaba ana tarafından baba tarafından bi eli maşalılık gördüm onda. Cidden şaşırdım. Ama kocanı tebrik etmek lazım senin arkanda durmuş sıkma canını. O böyle kararlı durduğu için o kv senden özür diler aha da buraya yazıyorum
asla ve asla katiyyen cocugumu o kadına bir kez olsun göstermezdim.
olay bitmiştir.
Türklerle takıl evlenme dedim ne demek ?
sakinliğine hayran kaldım.
Facia çıkardı ben olsaydım. Gerekirse oğlunu bile boşar çocuğumu asla göstermezdim tek kalemde silerdim.
Ne münasebet yahu kanıma dokundu. Kendi ülkesinde ki kadınlara neler söylendiğini bilmiyor ya da kendi türkten iyi darbe yemiş anlaşılan .
Terbiyesiz kadın, rus da olsa kaynana işte, her yerde aynılar demek
Eşinizin duruşunu tebrik ettim, olması gereken adamlık bu işte.. Darısı adam olamayanlara.........
Kızınızı da kayınpeder ve görümceden mahrum etmeyin bari, onlar aklı selim insanlarmış belliki
Cok cok dikkatli ol bir tanidigimiz rus bir kadinla evlendi, cocuklari oldu. Bu yaslardayken kadin tatile goturuyorum diye goturup rusya'da kaldi. Ya sen de burada kalirsin ya da oglunu sana gostermem diyor simdi. Baska ulkeye velayet davasi vs. de acilamiyor bildigim kadariyla. Adam cocuguna hasret simdi.
Sizin durumunuzda kendimi gördüm resmen. Yabancı gelin durumunu ben de yaşıyorum. İstenmediğimi eşim her ne kadar aksini iddia etse de ilk günden beri hissettim. Rusça konuşulduğunda ya da tartışıldığında insanın kendisini ne kadar dışlanmış ve değersiz hissettiğini iyi bilirim. Benim eşim de Azeri. Rus kültürüne daha yakınlardır bilirsiniz. Hatta sizin kızınızla benim kızımın isimleri bile aynı sayılır, tek harf farkı var:)
Sizin sorununuza benzer sorunları yaşadım. Sizin aksinize biz aynı şehirde yaşıyoruz. Kendi hikayemle konunuzu bölmeyeyim ama ben yaşadığım şeylerin etkisiyle görüşmüyorum 3 yıldır. Eşim görüşüyor, kızımızı da zaman zaman götürüyor ama ben uzak durmayı tercih ediyorum.
Abarttığınızı düşünmeyin. Mesafe iyidir, yüz göz olmayı engeller. Eğer kendinizi hazır hissederseniz bir süre sonra tekrar iletişim kurmayı denersiniz, yoksa da eşiniz görüşür, siz ne şekilde huzurlu olacaksanız öyle devam edin. Sizin huzurunuz ya da huzursuzluğunuz evliliğinize de yansır çünkü
Eşinize sıkı sıkı sarılın, eş dediğin böyle olmalı. Eşini böyle sahiplenmeli. Sımsıkı sarılmalı.
Yine de kibarlıklarını bu zamana kadar sürdürebilmişler. Eşimin ailesi ilk günden beri hep yanımda Rusça konuşurdu, bana göre bu bana yapılmış" sen dış kapının mandalısın, konuya dahil olmasan da olur" tavrıydı. Sizin kayınvalideniz buraya kadar nezaket rolü yapabilmiş demek ki. Böyle öğrenmeniz üzücü. Ben ilk günden beri bir değer görmediğim için kopuş çok sancılı olmadı. Sizinki baya travmatik olmuş.Bu insanlar ben anlamıyorum diye Rusça konuşmamaya bile özen gösteren insanlardı kayınvalidem dahil. Siz en baştan hissetmişsiniz ben nasıl anlayamadım diye düşünüyorum kara kara:))
Ama Türklerden daha iyilerdir genel olarak, değil mi?bazı Rus erkekler de bazen arkanda durmuyorlar.
Eşin görüşmek istemiyorsa annen falan diyip ısrar etme anası bir dolduruşa getirirse ozaman görürsün
R redvelvetcupcake
iyi bir babanne olmadığı buradan belli oluyor, takılmalık ve aşağıda gördüğü ''TÜRK'' kanı taşımakta torunu.
Yine de kibarlıklarını bu zamana kadar sürdürebilmişler. Eşimin ailesi ilk günden beri hep yanımda Rusça konuşurdu, bana göre bu bana yapılmış" sen dış kapının mandalısın, konuya dahil olmasan da olur" tavrıydı. Sizin kayınvalideniz buraya kadar nezaket rolü yapabilmiş demek ki. Böyle öğrenmeniz üzücü. Ben ilk günden beri bir değer görmediğim için kopuş çok sancılı olmadı. Sizinki baya travmatik olmuş.
Genellikle farklı milliyetlerden evlilik yapıldığında aileler kendi milliyetini asilzade, karşı tarafı avam görüyor:)) Biz eşimle çok takılmadık bu duruma ama aileleri engellemek mümkün değil. Üstünde düşünmeyin, sorun siz değilsiniz, Rus olmayışınız:)) Bunu da eşiniz sorun etmediğine göre başkalarına söz düşmez
Sizi o kadar iyi anliyorum ki. Ben de esimin ailesinin istenmeyen yabanci geliniyim, gavur geliniyim.. Kayinvalidenizle de bir daha gorusmenizi tavsiye etmem, yaptigi irkcilik akil alir gibi degil.
Kadin terbiyesizlik yapmis , bu kadar zamandan sonra sasirdim boyle davranmasina
Ortada bir sey yokmus cunku
Esinin tavrida gayet yerinde
Esin ve Sen istersen dugune gidebilir kizin esinle
Ama Sen mesafeni koyarsin olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?