Kayınvalidemle yaşadığım ilk sorun. Ben mi abartıyorum?

asla ve asla katiyyen cocugumu o kadına bir kez olsun göstermezdim.
olay bitmiştir.

Türklerle takıl evlenme dedim ne demek ?
sakinliğine hayran kaldım.

Facia çıkardı ben olsaydım. Gerekirse oğlunu bile boşar çocuğumu asla göstermezdim tek kalemde silerdim.
Ne münasebet yahu kanıma dokundu. Kendi ülkesinde ki kadınlara neler söylendiğini bilmiyor ya da kendi türkten iyi darbe yemiş anlaşılan .

Terbiyesiz kadın, rus da olsa kaynana işte, her yerde aynılar demek

Eşinizin duruşunu tebrik ettim, olması gereken adamlık bu işte.. Darısı adam olamayanlara.........

Kızınızı da kayınpeder ve görümceden mahrum etmeyin bari, onlar aklı selim insanlarmış belliki

Cok cok dikkatli ol bir tanidigimiz rus bir kadinla evlendi, cocuklari oldu. Bu yaslardayken kadin tatile goturuyorum diye goturup rusya'da kaldi. Ya sen de burada kalirsin ya da oglunu sana gostermem diyor simdi. Baska ulkeye velayet davasi vs. de acilamiyor bildigim kadariyla. Adam cocuguna hasret simdi.

Sizin durumunuzda kendimi gördüm resmen. Yabancı gelin durumunu ben de yaşıyorum. İstenmediğimi eşim her ne kadar aksini iddia etse de ilk günden beri hissettim. Rusça konuşulduğunda ya da tartışıldığında insanın kendisini ne kadar dışlanmış ve değersiz hissettiğini iyi bilirim. Benim eşim de Azeri. Rus kültürüne daha yakınlardır bilirsiniz. Hatta sizin kızınızla benim kızımın isimleri bile aynı sayılır, tek harf farkı var:)

Sizin sorununuza benzer sorunları yaşadım. Sizin aksinize biz aynı şehirde yaşıyoruz. Kendi hikayemle konunuzu bölmeyeyim ama ben yaşadığım şeylerin etkisiyle görüşmüyorum 3 yıldır. Eşim görüşüyor, kızımızı da zaman zaman götürüyor ama ben uzak durmayı tercih ediyorum.

Abarttığınızı düşünmeyin. Mesafe iyidir, yüz göz olmayı engeller. Eğer kendinizi hazır hissederseniz bir süre sonra tekrar iletişim kurmayı denersiniz, yoksa da eşiniz görüşür, siz ne şekilde huzurlu olacaksanız öyle devam edin. Sizin huzurunuz ya da huzursuzluğunuz evliliğinize de yansır çünkü

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için, hepimiz için geçerli olsun:)

Sizin kocanız ve siz çok akıllı insansinız..Maşallah size..kendinize üzmeyin ve bu konuda az düşünmeye çalışın..kızınız var Allah Bağışlasın!!!

Çok teşekkürler

Siz nerelisiniz? Türkçeniz oldukça iyi çekinmeyin

Eşiniz sizin yanında imiş
Üzülmeyin bence
Eş desteği çok önemli
Kv içindeki herseyi bunu bahane edip dısarı cıkarmıs
Bundan snr siz de görüşmeyin

Evet bana da öyle geldi, bu olay bahane oldu

Benim eşimden yana hiçbir şikayetim yok, hakkını yemeyeyim ailesinden de bugüne kadar bir saygısızlık görmemiştim. Evliliğimiz de yeni değil ki, içindekileri şimdi çıkarması çok ilginç.

Özür dilese de içim soğumaz sanırım ama torununu görür

Yok bu konuda ben karışamam. Babaannesi ile ilişkisi farklı sonuçta, iyi bir kayınvalide olmadı şu an ama iyi bir babaanne. Eşimin hiçbir suçu yok ki, benden daha çok üzüldü. Nasıl özür dileyeceğini şaşırdı.

Evet ben de öyle düşünüyorum. Olaylar soğusun babaannesi bile görebilir, sonuçta ilişkilerine karışmak istemem.

Böyle bir şey mümkün değil. Hem eşime çok güveniyorum hem de kızım da ben de Amerikan vatandaşıyız, Amerikan yasaları ile korunuyoruz. Dediğiniz gibi bir durumda çok büyük sorun yaşanır.

Bu insanlar ben anlamıyorum diye Rusça konuşmamaya bile özen gösteren insanlardı kayınvalidem dahil. Siz en baştan hissetmişsiniz ben nasıl anlayamadım diye düşünüyorum kara kara:))

Bu insanlar ben anlamıyorum diye Rusça konuşmamaya bile özen gösteren insanlardı kayınvalidem dahil. Siz en baştan hissetmişsiniz ben nasıl anlayamadım diye düşünüyorum kara kara:))
Yine de kibarlıklarını bu zamana kadar sürdürebilmişler. Eşimin ailesi ilk günden beri hep yanımda Rusça konuşurdu, bana göre bu bana yapılmış" sen dış kapının mandalısın, konuya dahil olmasan da olur" tavrıydı. Sizin kayınvalideniz buraya kadar nezaket rolü yapabilmiş demek ki. Böyle öğrenmeniz üzücü. Ben ilk günden beri bir değer görmediğim için kopuş çok sancılı olmadı. Sizinki baya travmatik olmuş.

Genellikle farklı milliyetlerden evlilik yapıldığında aileler kendi milliyetini asilzade, karşı tarafı avam görüyor:)) Biz eşimle çok takılmadık bu duruma ama aileleri engellemek mümkün değil. Üstünde düşünmeyin, sorun siz değilsiniz, Rus olmayışınız:)) Bunu da eşiniz sorun etmediğine göre başkalarına söz düşmez

R redvelvetcupcake
iyi bir babanne olmadığı buradan belli oluyor, takılmalık ve aşağıda gördüğü ''TÜRK'' kanı taşımakta torunu.

Milliyetci bir insan olmadigim icin sanirim sizinle ayni bakis acisiyla bakamiyorum. Kizim melez, 3 vatandasligi var, ben cifte vatandasim. Hepimiz insaniz, dunya vatandasiyiz. Olaya daha cok bana yapilan saygisizlik olarak bakiyorum o sebeple kizimla gorusebilecegini dusunuyorum.

Gercekten kendini cok iyi gizlemis cunku yeni evli de degiliz. Dediginiz dogru sorun ben degilim sanirim once bunu kabullenmeliyim.

Sizi o kadar iyi anliyorum ki. Ben de esimin ailesinin istenmeyen yabanci geliniyim, gavur geliniyim.. Kayinvalidenizle de bir daha gorusmenizi tavsiye etmem, yaptigi irkcilik akil alir gibi degil.

Sizi o kadar iyi anliyorum ki. Ben de esimin ailesinin istenmeyen yabanci geliniyim, gavur geliniyim.. Kayinvalidenizle de bir daha gorusmenizi tavsiye etmem, yaptigi irkcilik akil alir gibi degil.

Evet ben de gorusmeyi dusunmuyorum. Yaptiklari o kadar sacma ki, olup bittikleri torunlarini istemedikleti gelinleri doguruyor halbuki.

Kadin terbiyesizlik yapmis , bu kadar zamandan sonra sasirdim boyle davranmasina
Ortada bir sey yokmus cunku
Esinin tavrida gayet yerinde
Esin ve Sen istersen dugune gidebilir kizin esinle
Ama Sen mesafeni koyarsin olur biter

Kadin terbiyesizlik yapmis , bu kadar zamandan sonra sasirdim boyle davranmasina
Ortada bir sey yokmus cunku
Esinin tavrida gayet yerinde
Esin ve Sen istersen dugune gidebilir kizin esinle
Ama Sen mesafeni koyarsin olur biter

Yollamam kizimi cunku benim yurtdisi cikisim yasak, bir ihtiyaci oldugunda ucaga atlayip gidememe dusuncesi beni delirtiyor. Esim de gider mi bilmiyorum kesinlikle gorusmek istemiyorum diyor, benden daha cok uzuldu.

Cidden şok oldum.
Eşine,kayınpederine ve görümcene hayran kaldım cidden.
Mükemmel ya.

Kayınvalidenle de iletişim kurmazsın artık. Saygısız.
Bizde nasıl yabancıya gavurla evlenilmez diyen zihniyet varsa,aynısı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…