Merhaba kızlar 3 ay sonra düğünüm var kiralık ev arıyoruz bi tane ev bulduk Nişanlımın iş yerine yakın yol parası derdimiz olmayacak. Evin kirası ise piyasanın çok altında nerden baksanız bize ayda 750 800 civarı fazladan para kalacak. Asıl sorun nişanlımın iş yerine yakın olduğu kadar kayınvalideme de yakın . 6 aydır nişanlıyım ne zaman kayınvalidemle bir araya gelsek ailesiz hiç birşey olmaz, sizde ilerde anne baba olacaksınız sizde aynılarını yaşıcaksınız gibi alttan alttan mesajlar veriyor. Benim uzakta oturmak istediğimi biliyorlar babama bize yakın otursunlar birlikte yer içeriz onlara faydamız olur dediler annemde uzak olsun herkes yerinde olsun dedi . Kayınpederimde Allah'a yakın bana uzak gibi bi cümle kullandı . Bu konuda çok istekliler ve bu istekleri beni çok rahatsız ediyor. Tutmayı düşündüğümüz ev ile 10 dakika yürüme mesafesinde oturuyorlar. O evi tutmalı mıyız yoksa vaktimiz varken başka evlere bakmalı mıyız ? Ben çok kararsızım maddiyatı düşündüğümde tutalım kapımı kapatır mesafeli olurum bi sorun olmaz diyorum. Ama kayınvalidemin kayınpederimin bu ısrarlarını gördükçe kendimizi zorlayıp daha uzak bi yerde oturalım diyorum. ( Onlarda kiracı sözde düğünden sonra taşınacaklar) Evli arkadaşlarımın fikirlerini merak ediyorum maddiyat mı daha önemli kayınvalideye uzak oturmak mı? Biraz uzun yazdım kusura bakmayın.