kayınvalidemle ve evimizle eşimle ne yapmalıyım ? :(

Eşin çok tuhafmış
Hüngür hüngür ağlamak nedir ya
Onun yerine ağırlığını koyması ortayı bulması çok mu zor?
Bak güzelim senin kayınvalideni ya sen durduracaksın ki o zaman kötü olmak da var ya da eşin ortayı bulacak yoksa sonunuz yok üzgünüm

Yine kıskanç bir kv yüzünden mutlu çiflerin arasi bozuluyor mutlu bir yuva dagilma tehlikesi ile karsi karşıya. Ben size sunu soyleyebilirim. Aranızda cok onemli bir probleminiz yokmuş. Biraz sakinlesin ikinizde. En azından eşin yine hak veriyor muş sana. Kayinvalide nin soykediklerini triplerini görmemeyi duymamayi dene. Onun yaninda sureklu mutlu gorun. Onun eline koz verme derim. Bu tipler gelinin mutsuz olmasindan beslenirler çünkü. Muhtemelen oglunu kaybedecegi psikolojisine bürünmüştür. Esinin onlardan uzaklasip senin ailene yakin olabileceğinizi kendi oglunun senin ailene yakin olmasini kıskanmıştır ve tripleru bu yuzden. Bütün evliliklerde yaşanan bir problem bu kv lerin hepsi böyle. Sen ne kadar surat asarsan ne kadar üzgün gözükürsen kv nin ekmeğine yag surersin. Sen hic bir sey olmamis gibi gayet sen sakrat olmayi başarabilirsen onlarin zarari sana dokunmaz. Biraz sakinlesin ve barusirsiniz esinle

Ha bu arada surekli kv nin evine yardıma gitme. Birak kendi hayatına bak. Eleştirirlerse takma. Ben çalışıyorum iki eve yetemem deyin. Siz istediginiz kadar her işlerine kosturun yine de bi kulp bulur takarlar siz yaptiginiz iyiliklere yolculuklarıniza yanarsiniz. Hic kendinizi kullandırmayın. Kadir kiymet bilecek insankar degiller. Kendi evinizle kendi isinizle ilgilenin. Söylenenlere kulağınızı tıkayın ve gayet sen sakrak mutlu olun

Esinizle birbirinize sımsıkı sarılın. Huzurunuzu bozan her kim var ise mesafe koyun. Eger onlar sizi gercekten seviyorlarsa huzurunuz bozulmasin isterler, bu kadar sorun cikarmazlar. Eger size bunlari yasatiyorlarsa tek hak ettikleri mesafeniz.

Ben eşinizi çok sevdim. Sizi de cok sevdim. Icinizde merhamet ve insanlık duygulari oldukca fazla. Insana cok yakin birisiniz. Benim it eşim olsa ben bagirsam cagirsam oda bağırır elbette gönlümü alır ama ağlamaz. Keske aglasa ben zamaninda cok ağladım. Gönlümü alma tarzi da laf atma sarılma ona da uyuz oluyorum da neyseee. Her neyse bence siz haklısınız kayimbaba anladigim kadariyla cok otoriter kaprisli ve zor bir insan. Yaşlılık iste ne dicen. Belki birgun bizde oyle oluruz. Esiniz bence pasif değil ama idare et duymazdan gel tarzi seylerle malesef sorunun kaynağı çözülmüyor. Mesela düşünüyorum benim kaynana boyle birsey yapsa benim esim neden o zaman kizin yaninda söylemiyorsun insani iskillendiriyorsun demezdi. Esiniz biraz daha ciddi konusmali. Ayrica isterseniz her Allah in günü annenize gidebilirsiniz. Esinizde gidebilir. Boyle birseye karismaya ya da trip atmaya haklari yok. Nereye gideceginize ne sıklıkla gideceginize onlar karar veremez. Dimi? Ay suanda cok uyuz oldum acaba bendemi sık sık anneme gitsem ama benim aram bozuk. Bu arada gecmis olsun bu kadar stresin uzerine bunlar hic hos.olmamis. hep derim kaynana dan daha beter olur kayinbabalar. Sizin bu duruma keskin bir cizgi cekmeniz gerekiyor. Net bir tavirla.

İnsanlar hep konusuyorlar
Benim kaynanamla da annemlerle aram 5er dakika ama haftada 2 kez gidersem gidiyorum
Iki bebegim var
Her ikisi de surekli insanlarin gelinin seninle gezmiyor
Kizin seni doktora goturmuyor laflarini konusuyolar
Iki tane bebek bakiyorum tek basima, evin tum isi, yemek bulasik temizlik bende
Yani insanlar bunlari dusunmuyor surekli fitne fesat
Bende artik hiiiic konusmuyorum bile bu konuda gulup geciyorum
Bide onlarin dedikodularina kafa yoracak vaktkm de beynimde yok maalesef :)

eşiniz evliliginize önem verseydi annesine yol boyunca niye neden diye sorup soruşturmazdı.
belli ki eve döndügünde yüzünüze haykıracak senin yüzünden annemm gitti diyecekti.
valideniz kendi yuvasına benzetmeye çalışıyor yuvanızı.
sabırlı olun yaşayıp göreceksiniz.

Ben bu kadar fedakarlık yapmama rağmen kötü oluyorsam resti çeker öyle kötü olurum ki değsin,eşiniz oturup ağlayacagına biraz dengeyi bulmayı öğrensin,hergün iş yapmaya kvye gitmek nedir ya,dışardan lahmacun söylesin yesin gerekirse,ne diye böyle alıştırıyorsunuz zerre anlamıyorum,kayınvalidenin kocası bıkmış ondan da eve ugramıyor sen mi dandinliceksin bu saatten sonra. Şurda yanıbaşımda oturuyor da daha bi gün temizliğini yapmadım “ ben kendi evimi anca toparlıyorum öyle hamarat filan da değilim” diye kestirip attım, sarma sarmaya bile öncesinde randevuyla çağırır,hiç emrivakilere gelemem,işten gelirim kvnin evinde misafirleri olur,” gir bi hoşgeldin de ellerini öp” der, “ yemeğim yok işten gelmişim zaten yorgunum,eve geçiyorum ben” der girerim içeri,kocanın hatrına verdikçe yüzü veriyorsunuz bi hayır demeyi öğrenin ya.

Bence evde yemek yapın, eşiniz götürsün. Her şeye bu denli karışmasının sebebi de en başta eşiniz. Eşiniz çok yüz veriyor, siz de alttan alıyorsunuz gibi geldi bana. Allah yardımcınız olsun..

Madem kavga ettiniz ben olsam yemegi yapip cikardim o evden bidahada yemek yapmaya gitmezdim kendi geliyosa gelsin boylece tavir koymus olurdunuz ama simdi yine yemek yapmaya gideceksim hemde istemeden bari soguk davran yine

Malesef eşinin ağlaması yalan dolan bende bunu yaşadım ailelerine söz geçiremeyenler böyleler başka hiçbirşey değil hep kadınlara derler gözyaşını kullanır diye bunu asıl yapan erkekler ki zaten bunu onlar der...

çocuk için ameliyat olmayın durun aceleniz yok evliliğiniz daha oturmamış zaten şu yumuşak bir zeminde bu kayınvalideniz kendine çekin düzen verene kadar sizin iyi bir ders vermeniz gerekiyor kayınvalidenizle bir süre görüşmeyi kesin hatta annenize gidin çok uzak bir yer değil eşinizin de iyice düşünüp taşınması gerektiğini söyleyin,bu deveyi ya şimdi güdersiniz ya ömür boyu bu ortama katlanmak zorunda kalırsınız

Etme etmesende kotusun etsende.

Oma dusmuyosa o zaman sende ona dusmeden al yap et de.
Her şeyi Benim söylemem gerekmez ben ağaç kovugundan cikmadim de.

Temizliğini bulaşığını niye siz yapıyorsunuz, oğlu yapsın. Hayret bi şey ya, evlen elin kadınına hizmet et oldu. Kendi evlatları ne güne duruyormuş. Hiç utanmıyorlar eşlerini annelerine hizmet ettirmeye. Konuyu bu kısma kadar okudum evet.

Görmemek duymamak çözüm değil.Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.İstersen annenin evine hergün her dakika gidersin.Yetişkin insansın ne yapıp ne yapmayacağına sen karar verirsin.Allah aşkına eve babası bırakmış kayın pederi bırakmamış.Kime ne ya.Millet ona mı bakıyor.Bak çalışan insansın kimseye müdanan olmasın.hERKES Bİ KENDİNİ GERİ ÇEKMELİ.Kendine her lafı söyletme uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…