- 9 Aralık 2018
- 100
- 32
- 18
- Konu Sahibi Denizmanzarasi
Kalmaya yemeye icmeye gelince kendi evleri oluyor ancaAğızlarına sakız etmişler orası da bizim kendi evimiz diyorlar. Birgün diyeceğim madem sizin de eviniz kiraya ortak olun da görelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalmaya yemeye icmeye gelince kendi evleri oluyor ancaAğızlarına sakız etmişler orası da bizim kendi evimiz diyorlar. Birgün diyeceğim madem sizin de eviniz kiraya ortak olun da görelim
Zaten ariyor ucuncuyuCanim bu ayrılık muhabbetleri olurken sen desene siz ayrılacaksınız ama öfkeyle kalkıp zararla oturmayın nerede kalacak nasıl geçineceksiniz? Karı koca esas yaşlılıkta birbirine destek oLmali vs. Konuşmamın alt metninde mesajını ver ben beraber oturamam diye. Açık açık istekte bulunurlarsa tatlı bir dille yine ev üstüne ev olmaz geçimimiz bozulur senin düzenin başka benimki başka ben sizinle kötü olmak istemiyorum. Degerlisiniz benim için ama herkes kendi ailesine sahip çıksın. Bu şekilde acik açık konuş.
Kp de pek tekin gelmedi gözüme. O adam yerini yapmıştır. Üçüncüye de evlenecek sanki Victor Newman.
Eşiniz de hayır diyecek.Hayir tabikide ama bana kirilmalari neysede esime psikolojik baski yaparlar diye korkuyorum ararlar surekli soylerler diye
Ya bide canımı sıkan evlenirken hic birsey almadilar hic yani insan ogluna ufak da olsa bisey alir hep esimle benim ailem ve ablam aldi herseyi yani dusunun dugunumde bile sahte altin taktilar. Bunda kp suclu. Kv ninde suclu olduğu noktalar var kp yapmıyor tamam ama kv buldugu paraya sigara aliyor durumumuz iyi degil benim ailem surekli bize para yardimi yapiyorlar halen eksiklerimi aliyorlar onlarin hic bir yardimi yok ben cevremde goruyorum teyzem falan oglunu evlendirirken ne kadar ceyiz yapmışti yani ama kv hic yani bir tanecik sabun bezi bile yoktu esim 27 yasinda dusununkaynanaya sen desene ev ev üstüne olmaz kötü olmaya gerek yok
görümce çalışmıyomu defolsun gitsin kirada otursunlar
Esim soyledi zaten olmaz diye ama kararlarini vermislerDaha boşanmamışlar sıkma canını. Eşin boşanmalarına karşı çıksın bence uyanık olun :)
Dilerim eşin yanında durur ...Esim soyledi zaten olmaz diye ama kararlarini vermisler
benim kaynanam eşimin ödediği taksitler olmasına rağmen bana aldıkları uyku setinin içindeki ekstra 4 tane slikon yastığın 2 tanesini vermemiş bana gelmiş diyo ki onları kendime aldım :) eşim ödüyo bide bana da bi çöp almadı. Utanmadan napmışlar biliyomusun abisinin kızı var 30 küsür yaşında onun evlenirken alınan gecelik setini getirmiş beyaz. Hani hiç giyilmemiş olsa bi nebze anlarım da çarşafa sarmşlar lekeli kapkara ne demek istiyo sence :) ben hepsine sustum canım hepsine . zamanını bekledim. Şimdi çok mutluyum yuvamda Allaha şükür yüzünü görmek istemedikçe görmem kimse zorlayamaz evime de gelemez gelcek yüzü olmadığından gelemez ben gelme demem .Ya bide canımı sıkan evlenirken hic birsey almadilar hic yani insan ogluna ufak da olsa bisey alir hep esimle benim ailem ve ablam aldi herseyi yani dusunun dugunumde bile sahte altin taktilar. Bunda kp suclu. Kv ninde suclu olduğu noktalar var kp yapmıyor tamam ama kv buldugu paraya sigara aliyor durumumuz iyi degil benim ailem surekli bize para yardimi yapiyorlar halen eksiklerimi aliyorlar onlarin hic bir yardimi yok ben cevremde goruyorum teyzem falan oglunu evlendirirken ne kadar ceyiz yapmışti yani ama kv hic yani bir tanecik sabun bezi bile yoktu esim 27 yasinda dusunun