• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemle kalmak istemiyorum :(

kaynanaya sen desene ev ev üstüne olmaz kötü olmaya gerek yok
görümce çalışmıyomu defolsun gitsin kirada otursunlar

Kendi ailesiyle arası bozulmasın diye hep gelini öne atıyor eşler.
Vallahi bende öyle düşündüm ama birkaç kişi fesatsın dedi daha önce bana :) açık açık yazamadım düşüncemi
Eşi olayın sonunda bak uğraştım ama yinede geliyorlar ne yapayım diyecek. Konu sahibi eşine senin yüzünden geldiler diyemeyecek ailesine karşıda oğlumuz bizi istemedi pozisyonuna düşmemiş olacak adam

boşanırken size mi güveniyorlar . Açıkçası bu hayat sizin kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz .Ayrıca Allah aşkına kim ister kv ile yaşamak .

ikisi bir aradayken sor. siz ayrılcam diyip duruyorsunuz da baba bukadıncağız nerde oturacak nerde yaşayacak. bu saatten sonra kimin yanına sığabilir? sen tek başına hem kendine hem anneme ev tutabilecek gücü kendinde buluyor musun? diye.

Siz calismiyorsaniz bir an önce işe girin cok yogun kendine bile vakit ayiramayan bir görüntü çizin ,seneye de kpss ye bakarsiniz .Böyle kafa yapili bir aile siz uzaga atansaniz bile oraya da kamp kurar kalmaya gelirler.En güzeli ve neti seviye koyun ,mutlaka calisin
Vallahi diyorum zaten kpssyi insallah kazanirim dunyanin Öbür ucuda olsa giderim

Merhabalar . Direkt konuya giricem.
Benim kayinvalidemle kayinbabam ayrilcaklar sürekli kayinbabam ayrilcam ayrilcam diyip duruyor :/ ya uzun olaylar var ama burda yazip sizi sıkmak istemiyorum. Küçük bir ihtimalde olsa bizde kalma olasiligi var kaynanamin ve gorumcemin. Ben oturmak istemiyorum ya zaten esimde istemiyor olmaz ev ev ustune diyor eger kalcaz derlerse ben olmaz derim diyor ama bizimkiler biraz israrci olmaz dedikçe dahada israr ediyorlar ve ben buna sinir oluyorum 1 kere olmaz denince neyine israr ediyorlar daha bide psikolojik baski yapiliyor tabi. 2 senelik evliyim daha evime benim tarafimdan 1 ablam geldi kalmaya oda 1 gun ve esimle benim ısrarımla ama esimin tarafi dedesi, annesi, kardesi, babasi, kuzenleri surekli kalmaya geliyorlar ve cok sinir oluyorum ya bildiğiniz otel gibi kimsenin bize sorduguda yok kafalrina gore bunlarda kalalim diyorlar istermiyiz istemezmiyiz musaitmiyiz biyeremi gitcez birimi gelcek hic yok ozellikle kayinbabamda ve misafiri cok severdim artik bikkinlik geldi gercekten kpss sinavina gircem seneye insallah cook uzak biyere gidebilsem diye dua ediyorum o derece yani
Sen bu durumu eşinle sürekli konuş ve sakın birarada oturmayın.

Yazdığımı yumuşak ama kararlı bi şekilde söylerseniz sorun kalmaz bence.
Siz bilirsiniz diğer türlü kırılan ve evliliği etkilenecek olan sizsiniz.
Dogrusunu soylemek gerekirse bana küsmeleri kırılmaları kızmaları umrumda değil ama esimi ararlar sürekli soylerler psikolojik baski yaparlar diye korkuyorum

Eşin de istemiyormuş bu durumda net şekilde konuşursanız gelemez. Sıkıntılı bir durum gelirleri yoksa da bir zahmet görümce varmış ikisi çalışsınlar. Gelir denen şey kimseye gökten gelmiyor herkes bir yerlerde çalışıyor kazanıyor. Ama şahsen benim eşim öyle bir durumda bir şey diyemezdi gelip kalmasını da isterdi anası da dünden razı olurdu. Bugün ikisinden birine bir şey olsa beş dk durmazlar kapıyı kilitleyip soluğu bende alırlar postu sermek için. Erkek ailelerinde oğlumun evi benim evim mantığı var

eşin yerini yapıyor bence yanında filan değil
yoksa cesaret edip yüz bulamazlar :kahve:
Ben esime soyledim ben şuan kalmam anca yemegini banyosunu yapamaz elden ayaktan duser o zaman bakcaz zaten ama simdi asla oturmam ama eger oturcaz dersen sen otur o zaman ben kendi annemlerin yanina giderim diye soyledim zaten bunu goze alcagini sanmiyorum tehdit degil zaten benimki gercekten oturmam eger oturcam dersede giderim yani zaten benim gitcegimi bile bile oturursa oda gitmemi istiyor demektir

Eşin de istemiyormuş bu durumda net şekilde konuşursanız gelemez. Sıkıntılı bir durum gelirleri yoksa da bir zahmet görümce varmış ikisi çalışsınlar. Gelir denen şey kimseye gökten gelmiyor herkes bir yerlerde çalışıyor kazanıyor. Ama şahsen benim eşim öyle bir durumda bir şey diyemezdi gelip kalmasını da isterdi anası da dünden razı olurdu. Bugün ikisinden birine bir şey olsa beş dk durmazlar kapıyı kilitleyip soluğu bende alırlar postu sermek için. Erkek ailelerinde oğlumun evi benim evim mantığı var
Cok haklisiniz hic geline sormuyorlar sanki bizimde evimiz degilmis gibi

Canim bu ayrılık muhabbetleri olurken sen desene siz ayrılacaksınız ama öfkeyle kalkıp zararla oturmayın nerede kalacak nasıl geçineceksiniz? Karı koca esas yaşlılıkta birbirine destek oLmali vs. Konuşmamın alt metninde mesajını ver ben beraber oturamam diye. Açık açık istekte bulunurlarsa tatlı bir dille yine ev üstüne ev olmaz geçimimiz bozulur senin düzenin başka benimki başka ben sizinle kötü olmak istemiyorum. Degerlisiniz benim için ama herkes kendi ailesine sahip çıksın. Bu şekilde acik açık konuş.

Kp de pek tekin gelmedi gözüme. O adam yerini yapmıştır. Üçüncüye de evlenecek sanki Victor Newman.

Back