- 24 Mayıs 2019
- 2.375
- 7.475
- 158
- 28
Kvsi ile aynı karakterde olduğuna kesinlikle katılmıyorum, ama konu sahibinin ısrarla dhaa once yapmış olduğu açıklamaları görmemiş olsam belki ben de sizin gibi tepki gosterirdim. Benim konu sahibiyle herhangi bi yakınlığım ya da onun durumuyla kendimi ozdeslestirdigim yani bana konu sahibini.durduk yere savunduracak hiçbisey yok, öncelikle bunu belirtmek isterim konu özelindeki fikirlerim tamamen konu sahibinin geçmiş konu ve mesajlarına dayalı. Konu sahibinin başlarda gösterdiği saflik olayı bu noktalara getirdi evet, başından noldugunu farkedip dur diyebilirdi, başlardaki tavrı "ben söyleyemem ki, kalp kiramam ki" falandı zaten ama yaşayarak ogrendi o da. Şuan yaptığı hataları telafi etmeye, eşiyle iki kişilik bi hayat kurmaya çalışıyor ama kimin karsisinda onunki gibi arsız bi kv olsa sinirden geceleri uyuyamazdiAltli üstlü oturupta konu sahibi ne bekliyordu? Annesinden 30 metre uzakta ev yaptirmak isteyen insandan ne bekliyordu? Adam kendisi basa çikamiyor, aile dostu araya girmek zorunda kalmis. O kadar ana kuzusu. Ama yok, sorun sadece kv'de.
Elbette toplu sekilde yemek yemek zorunda degil, ancak bundan dolayi kilolar vermek, saglik sorunlari yasamakta normal degil. Yetirici kadar olgun olmadigini gösteriyor ve çok dramatik oldugunu gösteriyor. Kv'de ile fark etmeden aslinda ayni karakterde.
Gayet çizgilerini çekip, normal sekilde davranip, normal hayatinada devam edebilirdi. Kadindan ne istedigi belli degil. Kv'de tavir yaptigina bile kiziyor. Yani kadin tabiki tavir yapacakti, onca toplu yemek baskisi yapan kadin "eh piki sivgili gilinim, isteginde çok haklisin"mi diyecekti?
Konu sahibi bu yasinda halen aksiyon-tepki arasindaki bagi çözememis. Ileriyi israr ile görmek istemiyor. Aile apartmanin zararli oldugunu artik herkes biliyor. Ona ragmen hem tanimadigi bir ülkede aile apartmanina giriyor, sonrasinda 30 metre ilerde ev yaptiriyor. Sonrasindada 60 yasindaki kv'desinin hayat görüsünün, karakterinin degismesinide istiyor. Gerçekten olmayacak seyler iste.