Kayınvalidemle dügüne 10 gün kala kavgamız,çeyiz dizme

Burada hata sizde. O ev sadece sizin değil nişanlınızında evi farkındamısınız? Elbette genelde yatak odasına erkek tarafı girmez genelde ama gelmemesi konusunda tavrınız yanlış olmuş.

Yok kanun değil de geleneklerin işime gelenini alayım işime gelmeyeninde arıza çıkartayım olmaz. İnsanın bir duruşu, hayat görüşü olur.

Ben öyle çeyiz serip millete göstermedim ama eşimle birlikte muhtemelen hafta sonundan hafta sonuna iki üç haftada yapacağımız şeyi 5-6 kişi toplanınca bikaç saatte hallettik geçtik.

Sizin akrabalariniz ozel esyalari gorunce sorun olmuyorda onlardan biri gelince neden sorun oluyor basta dogru demis ayip olur onuda cagirin derken sizde yanlis davranmissiniz ozaman hic yapmayacaktiniz anneizle siz yerlestirecektiniz ayrimcilik yapmissiniz kimse sizin ozel camasirlariniza merak degil bunu bahane etmeniz cok komik. Bunlardan once nisanlinizin annesinin agziyla konusmasini kafaya takin bence

Serme de degil direkt dizme yani

Cünkü benim teyzem halam geliyor onun gelenler kuzenleri falan yakınları uzak sehirde

Aynen gelin başıma bile karısıyor nasılmyapcaksın diye 3 kere sordu.Boynunu acma bak yakısmıyor fakan dedi.Hani cok samimi de degiliz diye sert cıkısmıyorım ama bir daha karısırsa haddini bildiricem

Aynen ben de o gelenekten hoslanmıyorum belki cok iyi alamadım göstermek istemiyorum ona ne

Valla allahın işi az önce yanlıslıkla annemi aramıs kendi arkadaslarıyla dedikodu yaparken annem duymus direkt kapamıs sonra bizi aradı tekrar

Yenge belli ki heves etmiş gelsin deseniz nolurdu ölür müsünüz düğün öncesi böyle basit istekleri reddetmenin sebebi nedir yani diş göstermek falan mı ? Ben sizi haksız ve tehlikeli buldum . Yenge ile bir husumetiniz mi oldu ? Olmadı ise bu yaptığınız resmen dışlamak

Sizin taraftan birileri geliyorsa onlardan da birilerinin gelmesi normal değil mi? Sizin eviniz sonuçta, en güzel günleriniz.. orta yolu bulabilirdiniz bence.
Ben odamı halledeyim sizler salonu/mutfağı halledin isterseniz diyebilirdin.
Yada bir tek çamaşır takımlarınız kalsaydı, hurcun içinde, ertesi gün yerleştiriverseydin yada.. kaç saatini alırdı ki? Gönüller kırılınca telafisi zor.
Ben olsam bu güzel günümde kimseyi kırmazdım, oluversin derdim. Benim ailem geliyorsa onlar da gelebilirdi, bu onların da hakkı.
Empati yapardım.

Gelinlik konusunda sen haklısın, sen giyeceksin sonuçta.. o konuda kimseyi dinlemezdim, ben bunu beğendim der geçerdim..
Ama çeyiz konusu tölare edilebilirdi bence

Allahın işi
allahın işi az önce wp’den yanlıslıkla annemi aramıs arkadaslarıyla bizim dedikodumuzu yaparkenBagırarak ben annesine zaten digerleri gelsin demedim ki diyormuş.Annem direkt kapatmıs telefonu sonra geri aradılar ama asırı bozuldu

Olmadı ama o da tehlikeli arkadaslarıyla dedikodumuzu yaparken yanlıslıkla gruba aldı bizi duydu annem

Olmadı ama o da tehlikeli arkadaslarıyla dedikodumuzu yaparken yanlıslıkla gruba aldı bizi duydu annem
Her yere aynı şeyi yazmışsınız ama dedikodu değil bu dertleşmek. Diğerleri gelsin demedim ki bi yenge gelsin dedim ona bile sorun çıkarttılar vs gibi anladım. Yaşadığı şeyi anlatmış kadın.

Siz yenge her şeyle ilgileniyor demişsiniz,annesini geçin, kendinizin teklif etmesi lazimdi annesi söylemeden.Ben sizi hatalı buldum ,annesi söyleyince zaten davet edicez demeliydiniz bahane üretmeyin sonuçta çeyiz yerleştirme yapıyorsanız erkek tarafı da devlet edilir... İşinize gelince yardım bekliyorsunuz işinize gelince cagirmiyorsaniz siz hatalisiniz

Ayrıca gelinlik konusunda benim ananem vs muhafazakarlar, gelinliğin açık olmasın dedi,tamam dedim ona göre seçtim...Kayınvalidem saçın açık olmasın toplu model yaptır dedi tamam dedim,ona göre model yaptırdım yani her şeyi karışmak olarak algılamaya gerek yok.Onlar da güzel olalım istiyorlar fikir beyan ediyorlar He siz begendiyseniz ben bunu beğendim anne der geçersiniz.Her şeyi bu kadar abartirsaniz hiç evlenmeyin bence böyle mutlu olamazsiniz

Sizde bir gün anne olacaksınız. Oğlunuz olsun kızınız olsun böyle bir gününde eşyalarını dizerken şahit olmak mutluluklarına ortak olmak isteyeceksiniz. Garip bir istek değil ki bu her kim olursa olsun bunu ister anne olarak. Keşke böyle kavga kıyamet koparacağınıza onlardan da birkaç yakınını davet etseydiniz. Yarın öbür gün bu kavgayla başlayan iletişiminiz kavgayla devam eder.
Çeyiz serme kendimde yapmadım tek başına dizdim evi ablam sadece ufak yardım etti ev dizildi her şeyim yerleşti ondan sonra 2 aileyi de davet ettim isteyen baktı. Yatak odamı göstermek istemedim saygı duydular. Biraz anlayışlı olmak lazım çok yıpranırsınız bu fevrilikle eşinizle düğün olmadan aranız çok açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…