- 25 Mart 2022
- 134
- -17
- 25
- Konu Sahibi flowerworld
Hahaha fazla oldu fjfjdjGörülmedi bir kaç defa daha yaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha fazla oldu fjfjdjGörülmedi bir kaç defa daha yaz
Ceyizindekileri dizerken çekinmiyon amca karısı görecek diye çekiniyon okey.Kayınvalide gelse tamam da amcanın karısının özel esyalarımı görmesini çokta istemedim acıkcaıs
Sakin kaynananın istediği gelinliği giyme.Sacini kendi zevkine göre yaptır.İleride pişman olursun.Kayınvalidem yurtdısında yasıyor bazı sebeplerden gelemeyecek dügüne.Burdada eşimin amcası ve yengesi ilgileniyor cogu seyle.Neyse dün esimi aradı yanımdayken,ceyiz dizme ne zaman dedi yengende gitsin feyzaya söyle onlar temsil ediyor beni dedi?esim bilmiyorum dedi sonra iki saat sonra tekrar aradı.Feyza, yengeni de götürsün ayıp olur dedi benimle konuşmak istedi.Ben de ceyiz serme taşıma yapmayacagımızı annemle ve halamla dizecegimi söyledim.O da ısrarla yenge de gelsin ayıp olur sizde cok kisi cagırmayın teyze kızın falan gelmesin bizdende cok kisi gelmesin ayıp olmasın dedi ben de gönülsüzce bakarız tarzı konustum.İstemedigimi anladı.Açıkçası Çeyiz dizmeye götürmek istemiyorum kendi akrabam dısında.Neyse annemle konustum ikinciye aradım kaynanamı gelsin yenge dedim.Direkt bana söyle yaptı “hadi hadi kapat tamam bay bay siz nasıl biliyorsanız öyle yapın ” telefonu suratıma kapattı resmen.Ben yine de acıkladım tekrar onu da cagırıcaz dedim ikinciye bana “hadi hadi tamam “ dedi.Zaten aradıgında ne kızım ne canım bir sey var asırı Soguktu.Aramaz beni sormaz da.Gelinligimi attım secince bana baska modelde baksaydın diyen biri.Sürekli dikte ediyor cogu şeyi.Gelin başını söyle yap sakın kilo alma vs vs.Yani bunlar önemsizde suratıma telefon kapatılması cok kırdı beni düzgün görüşmedik bile her seyle ailem ben kosturuyoruz.Nişanlım da gece yazdı dedi ki annesine ilk aramada ben hevesli hevesli gelsin yenge demeliymisim, ikinci aramada annesi hatalıymıs.
Bizde geliyorlar.İs yapmazlar kız tarafi yapar.Bizde erkek tarafı çeyiz sermeye gelmez, kız serer çeyizini yerleştirir evi akşam olunca damat alır annesini kardeşini vs getirir evi gezdirir.
Aynen öyle bana da sacma geldi üc kere döyledi bideBen şuna takıldım sizden de fazla kimse gelmesin ne demek onu ne ilgilendirir
Yav çekinmek bahane işte. Maksat erkek tarafı gelmesin. Kulp bulunurCeyizindekileri dizerken çekinmiyon amca karısı görecek diye çekiniyon okey.
Kız tarafının donları görmeye hakkı varsa erkek tarafının da var. Konu sahibini kınıyorum.Yav çekinmek bahane işte. Maksat erkek tarafı gelmesin. Kulp bulunur
Orda mesele don değil tabiki de sütyen de var hahahahSadece özel eşyalarınız mı yerleştirilecek? Yengecim sen mutfağa yardım et der geçersiniz. İlla dolabını yerleştiricem demezdi sanırım kadın. Derse de uygun bulmuyorum orayı ben hallederim derdiniz.
Aradaki farkı hiç bilmiyorumSerme de degil direkt dizme yani
Tabi görcek. Ben kaynanayı tutuyorum. O eşi benzeri olmayan çamaşırları görmeye yengeninde hakkı var neticede erkek tarafı donsuz dolaşıyor. Hayatında ilk kez don görüverse ne olur sankiKız tarafının donları görmeye hakkı varsa erkek tarafının da var. Konu sahibini kınıyorum.