• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin tutumu ve karşılığında bende oluşan davranış modeli

kayınpederim vefat etmiş ben evlenmeden.
kadın dul kalmış.onun evınde oturuyoruz.
bide boşanmış kocasından soyadıda farklı.
aynı soyadını tasımıyoruz.
bazen gercekten yabancı bırının evınde yaşıyormuşuz gibi bı izlenim oluyor bende.
bazende eşimi o bakmış 30 sene diyorum içimden.
eşim biliyo üvey annesi oldugunu ama bu tür konular geçmemiş fazla konusmamıslar.
bende bılıyorum üvey oldugunu ama benım bıldıgımı bılmıyor kayınvalıdem.
heralde bunlar gelin gelırse bılmesın gerek yok bilmesine falan söylemeyelım konusu gecmesın boşu boşuna demışler kendi aralarında.
eşime karşı iyidir ama dediğiniz gibi kendi çocougu olmadıgı için bazı laflarıyla belli ediyo.
bi anne gibi değil.bencil biraz.kendini düşünüyo.
mesela basıt bı ornek bi anne deli olur yemez yedırı gıymez gıydirir.kıyamaz oğluna falan.
bu öyle değil.çok kötü değil ama iyide değil.mesela benım annem halaa abimi sever sırtını sıvazlar.
abım anneme sarılır.
bunlarda öyle bişey yok.gayet resmiler.
bende geriliyorum bazen bu duruma.offf çok acayıp bi durum..

mesela yeni evlendııgmde siz eger ayrı eve cıkarsanız yarın öbürgün benım arkadaslarım var.
onlarda yemek yerim ben falan dıye saçmalıyodu.
yanı benım oğlum var benı bakar demıyo.
konu komşu ii ne guzel gelının coocugun var geçinin işte derken o yoo benım arkadaslarım var dıyo..

yanı bi gün yanlız kalmanın endişesiyle kadın arkadaslarına adamış kendını.sanki biz onu bırakıcakmışız gibi.öyle düşünüyo heralde.ayy ne bılım

çok iyi anlıyorum canım gözümde canlandı sanki... bizimki de yanında olmayan abilerini bir de evli taa bilmem nerdeki yeğenini hep anlatmak ister bir yatağa düşse allah düşürmesin de onlar bakacakmış herhalde bnu ben ondan duymadım.... evlatlar ennelerini babalarını bakmıyorlar yeri geliyor o neyine güveniyorsa....
başka bir yere çıkma gibi bir durumunuz var mı? Eşiniz rahat mı mesela o evde ya da siz ne biliym kolay değil bu işler çok zor...

hiç takma kafana tutumum nasıl olsun demişsin aynen devam et
belli ki kayınvaliden sizinle samimi olmak istemiyor seni gelini olarak görmüyor arada laf taşıdığına göre pek iyi niyetli de değil
sende ona hakettiği gibi davran.saygısızlık yapma ama mesafeli davran
şu an ki tutumun en doğru tutum bence:31:

evet evet bence de:64:

Canim dertsiz basina dert arama))) ne guzel iste sana kaynanalik yapmiyor daha ne istiyorsun... brak sormasin bisey demesin, karismasin... kaynanalardan yana dertli olanlari oku sukret :66:

Back