kayinvalidemin tavirlari

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama yasıda buyuk belkıde ılac falan kullanıyorsa unutkanlık ve uyku yapabılır Allah baska dert vermesın

kaşının üstünde gözü var kıvamına gelmiş bu lonu kadın kötü niyetli değil ayırmaya çalışmamış her şeyinize karışmamış yani bunun üstüne de diğer şeyler de önemsiz lafını etmeye değmez. abisi istemeye gelmediyse bu onun sorunu bunun için nişan atılmazki

merhaba, tüm yorumları okumadım belki başka söyleyen de olmuştur ama son cümlen dikkatimi çekti
başka bir şehirde olacak ve uzaklık var diye düğüne gelmemek, arayıp sormamak hiç normal karşılanacak birşey değil. bu son cümledeki detay diğer yaşananların tesadüf olmadığının kanıtı gibi. umarım ben yanılıyorumdur fakat bence de yaşananları bir gözden geçir

dilerim kendin için en doğru kararı alırsın

evet aynen yazdiginiz gibi bir insan
utanmasi cekinmesi yok
kendiside öyle diyor
ama istemeye gelince o iki cümleyi söylemedi
biz resim cekinirken de annemin üstüne atti kendini
iki defa yapti bunu
öyle herkesin dedigi gibi yasli kendi halinde bir insan degil acinacak bir durum yok ortada
oglunada sart kosmus bir insan sonucta
bir anne hic demez mi oglum nerde mutlu olacaksan oraya git
ama kendisi evi kirip döküyor istemedigi olmayinca
psikolojik siddet de uyguluyor öz ogluna
yok sen adam degilsin gibi cümleler beddualar vs

Yazdıklarınızı hayretle okudum ya. Kadının demekki kimi kimsesi yokmuş tek başına oğluna kız istemiş. Abisi de kardeşine değer verse zaten ön ayak olurmuş, annesinin yanında dururmuş. Bilezik almış yüzükleriniz seçilirken yanınızda yok diye alınganlık yapmışsınız. Valla onu alma bunu al deseler suç, karışmasalar suç. Boyunuzla ilgili laf sokuyorsa neden içinize dert ediyorsunuz ki, sizde cevap verin tatlı bir dille. Benim eşimin babası (farkettiysen kayınpederim demiyorum-o adam benim hiçbirşeyim olamaz) insanların içinde dediğiniz gibi "Allahın emi peygamberin kavliye...." diye istemedi. Ama ne yapayım babası adap bilmiyorsa eşim ne yapsın. Aile tamam önemli ama nişanlınızı seviyorsanız bazı şeylere göz yumacaksınız. Şuanda sadece nişanlınız için üzüldüm ben açıkcası.

bilezik alirken kendisinede istemisti
evet tek basina istedi artik istemek denilirse
herneyse o konuda zaten görevli olan abisiydi biliyorum
ama annesi zaten istemeye gelmek dahi istemiyordu ilk basta
bende nisamlima üzülüyorum
annesinden yemedigi laf kalmadi
nisanlimin en mutlu gecirdigi günler annesi ile gecirdigi günler olsunmus
diyen bir annesi var

Hoşgeldin dertli gelinler kervanına o zaman :) Şaka bir yana, evlilik çok sorumluluk gerektiren birşey. En başta kimseyi ilişkinize karıştırmamanız lazım. Karı-koca olacak insanlar kapılarını kapatınca herkes dışarda kalıyor, bunu bilmek lazım. Annesi neden istemeye gelmek istemedi? Sizinle bir alıp veremediği mi var? En mutlu günler annesiyle geçirsinler lafına nişanlın ne diyor? Eğer yarın birgün annesiyle senin aranda kalıp hayatı sana zindan edecekse şimdiden al karşına konuş bence. Annenin yeri ayrı, eşin yeri apayrı. Kv niz şimdiden bu ikisinin sevgisini karıştırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…