Kayınvalideniz ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak çok belli. İsterseniz ayrılın atın nişanı ama sonra pişman olmayın.
evet bu isteme konusundaki görevli olan abiydi zaten bu yüzden nisanlimin annesine hic acilmadi bu konu
aslinda kendisini sevdim tonton bir kadin
ama agzina geleni söyleyen bir yapisi var..
önceden oglu sakinmis simdi sinirli hallerini görünce
senin yüzünden diye laf sokmuslugu var bana..
veya yigenine zaman ayiramiyormus benim yüzümden
nisan alisverisinde sadece iki üc kuyumcu gezdik bilezik alindi
bohca vs yok
sonra yoruldum deyip gelmedi yüzük bakmaya
halbuki yanimda olmasini isterdim..
yani benimle pazara gitmisligi var orda neden yorulmadi da bana yuzuk bakarken yoruldu diye düsündüm
tabi büyük bir sorun degil benim icin
ama birkere oluyor böyle seyler kayinvalidemle iyi gecinmek onun beni sevmesini isterim
istenilmeyen gelin olmak istemem
Gerçekten baze kizlari anlamakta güçlük çekiyorum. Insan alis veriste, özelikle yüzük alisverisinde erkek arkadasinin yerine 60 küsür kadinin niye yaninda olmasini istesin? Kadin yasli ve hasta, niye onun ile alisverise çikiyorsunki bi kere?
Ve kadin eger uykusu gelmisse, sana mi soracak? Kadin 60 küsür yasinda, hap aliyor ve bir saat uyudu diye kadini yargiliyorsunuz! Kv'den ile iyi geçinmek istiyorsan, kadinin her harektini gözemleme, yargilama ve anlayis göster. Gerçekten artik kv'delerin iside kolay degil. Her yere gelini takip ederlerse suç, gelini yalniz birakirlarsa suç. Hakikatten acidim kadina.
kayinvalidemi tanimiyorsunuz
bazi tavirlari gercekten cok kirici
herneyse ya zaten en büyük sorun
kayinvalidemin nisanlima sart kosmasi
ya onunla olursun ya benimle demesi
cünkü ogluna ayaklarini kremletip kuzu kuzu kendisine bakilmasini bekliyor
evlenip kendi hayatini kurmasini degil
herhalde o yüzden böyle davrandi bana
benimkisi de ana kuzusu cikti
hadi hayirlisi
mevzu ilk mesajda anlatılandan çok başka bi boyuta geçti yalnız şu an
aynen
siz bana bakmayin aklim karisik hersey ve herkes üstüme üstüme geliyor
kayinvalidemi tanimiyorsunuz
bazi tavirlari gercekten cok kirici
herneyse ya zaten en büyük sorun
kayinvalidemin nisanlima sart kosmasi
ya onunla olursun ya benimle demesi
cünkü ogluna ayaklarini kremletip kuzu kuzu kendisine bakilmasini bekliyor
evlenip kendi hayatini kurmasini degil
herhalde o yüzden böyle davrandi bana
benimkisi de ana kuzusu cikti
hadi hayirlisi
Bazı ilaçlar insanlarda durgunluk, uyku ve unutkanlık sorunlarını yaratabilir ve bu sorunlar her insanda da görülmeyebilir, belki kayınvalidenizde de yan etkileri oluyordur ama eşinin vefat etmiş olmasının getirdiği bir tutukluk da olabilir kimbilir o an neler hissediyor aileniz biraz empati yapsın , abisi de ayıp etmiş gerçekten yine de nişan bozmayı gerektirecek bir durum göremiyorum.müstakbel kayinvalidem ile nisan icin taki bakmaya gittigimizde bilezikler alindiktan sonra yoruldum siz devam edin diyerekten
beni annemi ve nisanlimi yanliz birakip bir cafeye oturup sigara icti cay icti ..yüzüklerimizi sectigimizde yanimizda yoktu yani.
isteme gününde annesi beni istedi.. nisanlimin abisi gelmedi babasi da vefat edeli yillar olmus.
kahveler icildi annesi konusmaya basladi iyi dileklerde bulundu ama sanki olmus bitmise getirdi ve
o "allahin emriyle peygamberin kavliyle kizinizi ogluma istiyorum " demedi.. sessizlik ve saskinlik oldu bir an
ve dedem uyardi normalde böyle böyle denir diye ..ama kayinvalidem birsey eklemedi üstüne yinede.
benim basimdan kaynak sular döküldü cok sinirlendim ama ertesi gün nisan olacak ve nisanlimi sevdigim icin sustum
sonra nisan evde oldugu icin ..o gün benim akrabalarim geldiginde bir saat gibi benim odamda uyudu ..
gerci normalde de yasli (62) oldugu icin ve ilac kullandigi icin hep uyuyormus öyle.. ama böyle bir günde uyumasini hic hos karsilamadi
ailem..abisi de nisan günü geldi esi ile birlikte ama hepimizi bekleterek.yani en son onlar geldi camiiye ugramislar ondan gec kalmislar.
cok karisik yazdim kusura bakmayin..ama ailem bu olaylari bana hatirlatip evlenme konusunda düsünmemi istiyorlar
hatta karsi cikiyorlar suan. benimde hosuma gitmeyen seyler oldu ama kondurmak istemiyorum veya asktan kör oldum ..
kayinvalidem boyum kisa diye topuklu giymemi söyledi nisan günü ..zaten giyecegimi biliyordu ama daha pasta kesim vs
daha olmamisken babet giyerim rahat olsun diye demistim veya zayif oldugum icin bazen laf sokuyor gibime geliyor..
sanki istenmiyormusum hissine kapilip üzülüyorum. nisanlimla benim oturdugum sehire tasinmayi düsündügümüz icin de dügüne gelmem aramam sormam diyormus vs birsürü derdim var kizlarrr off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?