Kayınvalidemin şiddet uygulatma teknikleri. Yeni evlenecekler dikkat edin. Siz de benim gibi kanmayın

Konunuz çok uzun olduğu için okuyamadım sadece şuba takıldım siz de çalışmıyorsunuz yorucu diyorsunuz ama yaşlı insanlara iş bulsunlar diyorsunuz. Garip.
Yaşlı degildi evlendigimde 54 yasinda sürekli gezen insanlar. Ben calismiyorsam gidip birilerine eziyet etmiyorum ne kadar varsa o kadar harciyorum. Onlarin evi var kira derdi yoktu. Karinlari toktu ektra lari icin bizi mahvettiler. Nicin kizi götürmüyor doktora. Torunlari özel okulda okuyordu gidip torunlarina bakip dönüşte bana diyordu özel hastanede dişlerimi yaptir diye. Burada mevzu para degil niyetleri bozuk

Ustelik kizlari hicbir yardim yapmıyordu. Gormedikleri yerleri ben gezdirdim, yinede özel doktora götürdüm kızı onuda yapmadı. Kv dem bu arada kv sinin evini almış uzerine esime ev yaptirmis ömür boyu kira derdi çekmemiş. Babaanneyide tek göz tuvaleti disarida bir yere yerlestirmis. O da gelip ilk evlendigim zaman beni ahiri boyayip oraya koydular diye aglamisti. Sebebiyse babaannemizin diger ogluna daha cok tarla bagislamasiymis

Surekli dert anlatiyorsunuz onlar soyle onlar boyle ,yapmis olabilirler.oyle yasayabilirler.Zehirlendiginizin farkinda misiniz?
Siz ne istiyorsunuz bundan sonra?Ayrilmayin,ayrilin demiyorum,kendinizi nasil koruyacaksiniz?

Konunuz çok uzun olduğu için okuyamadım sadece şuba takıldım siz de çalışmıyorsunuz yorucu diyorsunuz ama yaşlı insanlara iş bulsunlar diyorsunuz. Garip.
Benim oğlum unv de olsa 54 yaşında olsam sizce çalışıp ona bakmammi gerekir yoksa gece git nobet tut bir yerlerde sabah okula git bana para yolla dememmi gerekir. Şuanda oğlum küçük

Surekli dert anlatiyorsunuz onlar soyle onlar boyle ,yapmis olabilirler.oyle yasayabilirler.Zehirlendiginizin farkinda misiniz?
Siz ne istiyorsunuz bundan sonra?Ayrilmayin,ayrilin demiyorum,kendinizi nasil koruyacaksiniz?
Zaten bir derdim var da dert anlatılır. Buradaki kadınların çoğu düzgün yorum yapıyor yazdıklarını okuyup degerlendiriyorum. Yazdigin sorunun cevabını ariyorum bende dusunuyorum. Belki benzer seyleri yasamis duzelmis insanlar vardir.

Benim oğlum unv de olsa 54 yaşında olsam sizce çalışıp ona bakmammi gerekir yoksa gece git nobet tut bir yerlerde sabah okula git bana para yolla dememmi gerekir. Şuanda oğlum küçük

Ben sizin çalışıp kendi ayaklarınız üstünde durarark eşinizden ayrılmanız gerektiği kanaatindeyim. Düzelecek bir ilişkiye benzemiyor pek. Karşınızda asalak bir aile var eşiniz desen size hiç değer vermiyor saygı duymuyor şiddet bile var. Ailenizin size yaptığı maddi destek bile onların gözüne geliyor, yalnız olsanız daha konforlu bir hayatınız olurdu belliki. Acilen alanınıza odaklanıp iş bulun ve kendi ayaklarınız üzerinde durup kendinizi daha fazla ezdirmeyin.

Konuya sagdan baktim,soldan baktim,profilden baktim,çiks
Kemalettin Tugcu'dan intihal gibi duruyor.
Bunca sey olacak,es kisisi "AC KOPEK"diye bagiracak,bu lafi isiten de buraya gelip diyecekki,ne yapsam,mıy mıy,aslinda iyi,mıymıy,kv varya kv,mıymıy,isim var ama bilemedim mıymıy

Daha neredeyse dun ise baslayan vasifsiz okul hizmetlisi kadin"biz eslerimize muhtac degiliz,biz kendimize yeteriz,asla bana saygisizlik edemez,kapiyi carpar cikarim" derken,diyebilirken 2 uni mezunu kadin "bilmimki,sindirilmisim"diyor :geveze:
Iyi,kal sindigin yerde,hatta cukur kaz da daha derine sin
Yasadiklarindan ders alamayan,buradan feyz alacak,aklimizla dalga gecmeyin ya=/
Tabi gerceksen,bence degilsin...

Teşekkür ederim fikir için

Yerinde olsam ilk olarak ayrılmayı seçerim. Ha bu da mümkün değil siyorsan biraz silkelen kendine gel! Kendine bu kadar laf ettirme. Hele kocanın sen araba kullanamıyorsun diye ahmak demesi? Nasıl susturamıyorsunuz bu adamları, anlamıyorum.

Al kocanı karşına, eğer bir kere daha tekrar ederse bu ahmağın kapıyı çarpıp çıkacağını, bir daha da ardına bakmayacağını iyice bellet. Her ortam gerildiğinde ve yine şiddete yöneleceğini hissettiğinde kavgayı sürdürmek yerine onu durdur ve sadece tehlikeli sulara girdiğini, onu bu konuda uyardığını hatırlat. Ben eşimle kavgalarımız çok büyük olmasa da en son bu çözümü buldum. Artık bir konuda kavga etmeye başlayacaksak, sesi yükselmeye başlıyorsa hemen “hooop, dikkat et sesin yükseliyor, kavga istemiyorum” diyorum, hemen düzeltiyor kendini. Aslında hepimiz sadece huzur istiyoruz.
Ve eşin kabul ederse bir uzmana danışın derim, annesi tarafından istismara uğradığını anlaması lazım, belki uzman yardımcı olur.

Keske gercek olmasaydim.

Haklisiniz tabii herkes dert anlatiyor burda.Yazdigim sert anlasilmis olduysa kusura bakmayin.Yalniz dert denilince sizin kendi derdiniz yok esiniz ve ailesinin gecmis dertleri size dert olmus ve zehirliyor bu sizi.
Duzelenleri de gordum ben bu sekilde 20 yil ugrasip.Benim cevremde de var.Ama esleri arkasinda oluyor duzelenlerin.Es ailesini degistiremezsiniz,ancak tepkilerinizi degistirip bu da es ile bir olmaktan gecer.Hani babam sinirli diyorsunuz ve degistiremiyorsunuz ya onun gibi birsey.

Çok güzel bir tespit evet istismar ediliyor ve ben bunu söylediğimde kavga cikiyor. Görmedikçe ben de kendimi frenleyemiyorum sürekli söylüyorum böyle böyle kavga buyuyor. Bende frenleyemiyorum kendimi o anlamadikca daha cok soyluyorum o bagirdikca haksizliga uğradığımı dusunup daha cok konusuyorum

Bu hakaretleri ediyor. Sonrasinda sen bunlari dedin dediğim de ben öyle birsey demedim. O anlamda demedim. Sinirden ne dedigimi bilmiyorum. Kavgada yumruk sayılmaz. Ayagimi öpüyor

Ya konu sahibi yanlis anlamasin.Yorum seklinize bakis acinizdaki netlige bayildim :) Kac yillik evlisiniz?

Ayrılamıyorum değil, ayrılmıyorum diyeceksiniz. Ayrılmak isteyen insan elinde bir lirası bile olmadan ayrılıp yeni hayat kuruyor. Siz istemedikten sonra olmaz o ayrılma işi

Ahahahaha harika yorum. Bu yorumu eve çerçeve yap konu sahibi. Sabah akşam yüzünüze tokat gibi insin. Belki akıllanırsınız.

Ayrılamıyorum değil, ayrılmıyorum diyeceksiniz. Ayrılmak isteyen insan elinde bir lirası bile olmadan ayrılıp yeni hayat kuruyor. Siz istemedikten sonra olmaz o ayrılma işi
Zaten beni bagladilar demiyorum anlasildigi üzere kurtulabilir mi bu evlilik diyorum duzelir mi duzelen oldu mu diyorum. Demekki yasadiklarim agir geldi ki actim konuyu. Sizse sanki ben utanmazim, midem geniş . Cok hosuma gidiyor bu yasananlar gibi.mi anladiniz. Ayrılamıyorum diyoruma getiriyosunuz

Köylülerde ne buluyorsunuz ya? En şehirli türk erkeği bile barzo iken gidip köylüyle evlenmek....

Boşan
.
Evet bunu evlenince anladim bende . Keske bu konu gibi birisi acsaydi. Elbette koylulerde de cok hoş insanlar var ama benim gordugum cogu köylü kurnaziydi. Evlenmeden once koylulerin daha iyi, daha mutevazi oldugunu düşünürdüm

Bu hakaretleri ediyor. Sonrasinda sen bunlari dedin dediğim de ben öyle birsey demedim. O anlamda demedim. Sinirden ne dedigimi bilmiyorum. Kavgada yumruk sayılmaz. Ayagimi öpüyor
Oyle dengesizi o operken sen tepeceksin
Tabi i gerceksen
Ya konu sahibi yanlis anlamasin.Yorum seklinize bakis acinizdaki netlige bayildim :) Kac yillik evlisiniz?
Sayginin evliligin temeli oldugunu,beş kuruş parayla evlilik surdurulebilirken beş karis suratla surdurulemeyecegini anlayacak kadar suredir evliyim:)
Su kelimelerin bir harfini esim bana sarfedemez,sozu bitmeden aramiza daglar girer cok iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…