Bence once derin bir sessizlige burunun
O kadar sessiz olun ki cevap bile vermeyin cogu seye yok usteliyorsa da kagitlara yazip asin artik konusmayacagim falan filan deyip
Ona gore plan degistirin evlenmeden once herseyimi mukemmel bulan adam gitmis ben seni tanimiyorum ki ayni yataga gireyim deyin biraz da siz alttan aldirin esinize kv nasil oglunu ovup agliyorsa sizde ona yakin yontemler kullanin
Ben onlisans mezunuyum atanamadim
Ve esim ortaokul mezunu bir koylu cok kulturlu
Ara sira tartisiriz hatta birbirimize gireriz isiririm sıkarim etini oda bana benzer seyler yapardi gecti cunku en ufak seyde kapiyi carpar cikarim bu konularda deli oldugumu bilir haksizsam da hakliyimdir her zaman
Kadinlarin tek hatasi deli olan tarafini gostermemeleri
Yarin bir gun bizimde gelinimiz olacak yalniz
O zamanda bize konular acilacak peki kv nden kotu gordun diye ailen seni hep yalniz birakti diye sende cocuguna gelinine oyle mi davranacaksin konu sahibi hatali
Bence ailenizi cok on plana atmissin esin boyle davrandiginda senin kendini birakip gitmeyecegini biliyor o yuzdende baski yapiyor hatta daha cok para destegi olsun diye senin yerinde olsam esyalara cok mu pahali diyor kaydiririm balkondan bir daha dersen de oldu bitti erkekce konusmayi bilmiyorsun bence
Kadin siginma evine devlet kadinlara o kadar hak vermisken senin boyle hic hakkin yokmus gibi davranman
Hmmm gecersiz bir sebep ara polisi yada ses kaydi al videoya cek ne bilim yapacak sey cok olmadi terk et evi yada yak gitsin herseyi
Kendi akillanmamis bizim akkillandirmamizi bekliyor
Herkes bir zaman koyluydu canim anasinin yaninda terbiye olmamisi evlenince sen terbiye edeceksin ki ileri colugun cocugun da benzemesin iki tarafta icin soyluyorum bunu
Cogu kesimi oyle kv n kv sinin yada annesinin yaptigi eziyeti senden cikariyor nasil ogrendiyse oyle devam ediyor
Ben dogurdum ben buyuttum benim oglum diyor evvlendirme o zaman tursunu kur
Benim esim annesine asla ezdirmedi
Ben tribimi atar giderim bilir
Bizim aramizdaki kavgalarda bizimle alakalidir alisma surecindeydi simdi onun isteklerini ben benim isteklerimi o biliyor
Hatta bir oneri asla yalan soylemeyin esinize bunu da acikca soyleyin biz evlendik asla yalan yok aramizda diyerek