K.vden cok uzagim. Buna rağmen evime gelmesin artik dedim diyede ugrasiyor esim. Bu eve köpegim bile giremez sokmam diye bagiriyorBulundugunuz sehri degistirin bi ihtimal ise yarar
Hakkinizda hayirli olsun.Ve artik o kadar psikolojimi bozdu ki onun yaptiginin aynisiyla karsilik veriyorum. Bu sefer sende bana yaptin diyor
Çünkü kendisi baştan beri söylediğim gibi karaktersiz.Iste dovmek ona gore mesela tokat atmak, tekme yumruk atmak o bunlari yapmadigi icin kabul etmiyor dayak degilmis.tesekkurler tavsiye icin
Yapıyorum. Aynisini artık niye yapmicamÇünkü kendisi baştan beri söylediğim gibi karaktersiz.
Madem o size vurmuyormuş, siz de ona aynı hareketleri yapın. O zaman sizi duvardan duvara vurmuyor mu görürsünüz.
O yüzden ne kendinizi, ne evladınızı bu mutsuzluğa mahkum etmeyin.
Baslarda sustum bagirdi kapilari kirdi sustum. Dahada artırdı. Bende simdi karsilik veriyorum azaldi artik polisi ararim diyorumÇünkü kendisi baştan beri söylediğim gibi karaktersiz.
Madem o size vurmuyormuş, siz de ona aynı hareketleri yapın. O zaman sizi duvardan duvara vurmuyor mu görürsünüz.
O yüzden ne kendinizi, ne evladınızı bu mutsuzluğa mahkum etmeyin.
Arayın ve evden uzaklaştırın. Bu arada mutlaka iş bulmaya bakın ya da kpss ye hazırlanın.Baslarda sustum bagirdi kapilari kirdi sustum. Dahada artırdı. Bende simdi karsilik veriyorum azaldi artik polisi ararim diyorum
Önünü almaya calistikca daha beter oldular. Delirttiler. Simdi mesela sen siddet uyguluyosun deyince sende uyguluyorsun diyo. Küfürden nefret ederdim onu bile ettirdi. Yalnız su var bi kadinin gucu nedir ki uzerine cikip tepinsem Ne olur, cani bile acimaz.Yani erkekle kadının siddeti farkliBu saatten sonra düzeleceğinizi düşünüyormusunuz ?
Bu şekilde alışmışlar eşinizi kullanmaya en bastan önünü almalıydınız şimdi çok zor
Iste benim annem unv mezunu calisan zeki bi kadın.bunun yaninda cok becerikli kendi kendine terzilik öğrenmiş ek meslek. Ama aileden gelen birşey sanırım. Ben sustum bak ne guzel ayrilsam daha kotuydu durumum diyor. Yazi değişmez diyorBundan 36 yıl önce boşanan kadınlara çevreden DUL KADIN KOCASIZ KADIN ORO...PU denildigi, ailelerin boşanan kızlarina çevre baskısi nedeniyle sahip çıkamadigi, bir dönemde benim annem beni kucagina alıp ayakları cıplak koca evini terketmis. dedikodulara kulaklarini kapayip girmis bir işe çalismis banada kendinede bakmis. Hemde izamanlarda çalışan kadina bile iyi bakmiyorlarmis. Şimdi böyle bir annem olduğu icin gurur duyuyorum. Sizi üzmek istemiyorum ama size ne eşiniz ne ailesi zarar veriyor. Asıl zararı siz kendinize zarar veriyorsunuz. Anlamiyorum okurken ićim tükendi siz kendinizide çocugunuzuda ziyan ediyorsunuz.
Doğru basta kendim gideyim. Doktor olamamis bunlar aptal diyor . Hacettepe, ankara unv gibi tip bitirmis psikiyatrist olacakmis. Onuda bulcam deyip gecistiriyorKorkunun ecele faydası yok.
Öteledikçe daha çok zorlanırsın.
Bekledikçe eyvallah dedikçe daha fazla yapacaklar. İyice içinden çıkması zor dipsiz kuyuya düşersin.
Senin şuan problemin para.
Para problemini çözersen kendi ailene muhtaç olmazsan onlarda zamanla anlar.
Bence asıl korkman gereken ne biliyor musun?
Çocuğun hepsine maruz kalıyor. Az önce demiştim ya eşinde aslında kurban diye. Çocuğunuzu ellerinizle bu aileye kurban edeceksiniz. Çünkü hem siz hem eşiniz çocuğunuza bunun normal olduğunu öğretiyorsunuz.
Bu kadar küçük yaşta bunlara şahit olan çocuğun normal bir birey olmasını bekleyemezsiniz.
Kendiniz için güç bulamıyorsanız, azıcık seviyorsanız çocuğunuzun hayatına verdiğiniz değer için ondan güç bulup kurtulursunuz. İlk başta zorlanabilirsiniz ama ilerde bugünden daha berrak bir zihne sahip olduğunuzda geç kaldığınız her dakika için kendinize kızarsınız.
Bu arada evlilik terapisti değil kendinize terapist bulun. Zira önce kendi psikolojinizi düzeltin.
Doğru basta kendim gideyim. Doktor olamamis bunlar aptal diyor . Hacettepe, ankara unv gibi tip bitirmis psikiyatrist olacakmis. Onuda bulcam deyip gecistiriyor
Karakterleriniz hayat tarzınız yaklaşımınız farklı olduğu için onlar gibi düşünüp başedemiyorsunuz sonunda da normal olarak verdiğiniz tepkiler için bile sizi suçlu çıkartıyorlarÖnünü almaya calistikca daha beter oldular. Delirttiler. Simdi mesela sen siddet uyguluyosun deyince sende uyguluyorsun diyo. Küfürden nefret ederdim onu bile ettirdi. Yalnız su var bi kadinin gucu nedir ki uzerine cikip tepinsem Ne olur, cani bile acimaz.Yani erkekle kadının siddeti farkli
Hiç bir şey için geç değil hayatta... 35 yaş ne ki? Bence bir an önce işe başlayıp ekonomik özgürlüğünüzü kazanın... başkalarının lafını sözünü bahane edip yaşınızı dert edinene kadar ileriye bakın...Evet ilk bitirdigimde bölümü alimlar cok iyiydi ben bu konulari takmaktan bir taraftan cocuk kpssye odaklanamadim. Ozelde evet 4 bin ile baslarim ama aşırı yorucu ve devamli kaldirilabilecek bi meslek degil. yaşım 35 bunlarla ugrasmaktan yas gecti
Haklisiniz kusura bakmayın. Sinirlerim cok bozuk güzel cümle kuramiyorum kafamın içi kaynıyor sanki. Simdi düzenleyebilirsem paragraf , ara vereyim. Bu arada iki bölüm bitirdim onu söylemem konu anlaşılsin diye. Atanamadiktan sonra 10 tane bitir bir anlami yokIki tane üniversite okumuşsunuz ama yazdığınız anlaşılmıyor, paragraf yok gözlerim acıdı okurken anlayacağım diye.
Ayrılık lafı geçtiğinde eşiniz üzülüp ağlıyor diye bahaneler üretmeyin, gercekten ayrilmak isteseniz (ki şu durumda en sağlıklısı o) gözyaşlarını gözünüz görmez bile.
Çok fazla yüz-göz olunmuş, eşinizde malesef eşim haklı diyecek biri değil gibi. Ayrılmayacaksanız eş ailesi ile araya mesafe koymak en guzeli çünkü anladiğım kadariyla siz sürekli köydesiniz, köydeki çevreyle birliktesiniz anlayamadim neden bu kadar içli dışlı olduğunuzu. Çok sık görüsmeyin
Not: İttirmekte, kol sıktırmakta bir şiddettir.
Evet ilk bitirdigimde bölümü alimlar cok iyiydi ben bu konulari takmaktan bir taraftan cocuk kpssye odaklanamadim. Ozelde evet 4 bin ile baslarim ama aşırı yorucu ve devamli kaldirilabilecek bi meslek degil. yaşım 35 bunlarla ugrasmaktan yas gecti