Kayınvalidemin planlarından kurtulamiyorum ?

İnşallah bu sefer iyi olur. Aynen bence de hoş değil. Hadi 1 2 kere yollarsin da, devamlı devamlı olmaz. Bu sefer kadın ben yetersiz miyim demeye başlar.

İki tarafı için de geçerli aynen bu durum.

Senin içini karartmak istemiyorum ama eşin daha kendi çocuğunun üzerinde söz sahibi değilmiş gibi, onun iyiliği için ailesine karşı lafı geçmiyor.
Kendi kanından canınından, annesi ölmüş bir çocuğun yaşayan tek ebeveyni olarak " çocuğum benimle olacak," diyemiyor. Ne acı.
Sen bu adamdan beklentiye girme.
Bir şeyler değişsin diye yola çıkacaksan boşanma ihtimalini göz ardı etme. Çünkü bu adam pasif ve değişmeye niyeti yok gibi.
O çocuğa çok üzüldüm ya.
Keşke çocuğu alabilseniz...

Bence madem sabah kahvaltıda geliyolar . Diğer gün geceden gidin plan yapın bi yerde kalım hemde gezin biz çıktık diyin öyle kala kalırlar

Bir de benim anlamadığım, yeni doğmuş bebegi bırakıp nasıl gidecekmissiniz? Kim emzirecek çocuğunuz gidince? Gidin biraz kafanızı dinleyin. Keşke eşinizin kızını da yanınızda goturebilseniz. En azından ona da değişiklik olur. Eşiniz de anasıyla otursun bütün haftasonu.

Sabahtan hazırlanın çocukları alip çıkın. Gelirse kapida kalsın. Her hafta her hafta ayıp.
Birde eşinizin çocuğu değil artık bence o sizin de çocuğunuz.

Eşinizle birlikte ağız birliği içinde olmak en önemli mevzu aslında.
Bizim bugün programımız var. İşimiz var. Dışarı çıkacağız. VS....
Gelseler de hazırlanmaya devam edeceksiniz. Biz dışarı çıkacaktık söylemiştik isterseniz siz oturun hatta dilerseniz çocukları da size bırakalım diyeceksiniz. (eşimin çocuğu yerine biraz daha sahiplenici olursanız bir de o da eminim annesinin vefatından sonra anne eksikliği hissediyordur.)
Başka çözümü yok. Yok yani.

Konu sahibi cevap yazmamışsınız ya da ben göremiyorum ama bu çocuk neden sizden bağımsız sürekli babaannesine yatılı kalmaya gidiyor? Yukarıda bir üyenin de yazdığı gibi o artık sizin çocuğunuz. 4 yaşında bir bebe sayılır hâla. Pinpon topu gibi ordan oraya… babaanne sizin doğurduğunuz çocuğu nasıl ki zırt pırt alıp götüremiyorsa o çocuğu da almamalı. Çocuk üzerinde söz sahibi değilim demeyin lütfen, siz o çocuğun üzerinde öz annesi kadar söz sahibi olmalısınız ebeveyni artık sizsiniz.

Anlatırken neden bu şekilde olduğunu açıklamak adına eşimin kızı diyerek yazıyorum elbetteki benim çocuğum benimle büyüyor . Bana anne diyor ,bı ihtiyavi olunca bana söylüyor

Söz sahibi olsam keşke ama değilim .

Yetmiyor diyeceksiniz,bunda kirilacak gücenecek bir şey yok.Beyefendi ne güzel manipüle etmiş sizi.
Pazar günleri sabahın köründe gün aymadan çıkın evden,bir kaç sefer gelip sizi evde bulamasınlar.

Başka bir gün tam çıkarken mi geldiler,anne siz oturun bizim bir iki işimiz var halledip gelicez.Ve kesinlikle çıkın,hiç bir sekilde vazgeçmeyin.Eşiniz illa kalmak mı istedi,bırakın bebeği kendiniz çıkın, alış veriş yapın,bir kahve için dönün kendi bilir.

Başka bir hafta sonu akşamdan çıkın bir gün yatılı bir yere gidin,sabah kahvaltinizi yapar gezer tozar dönersiniz.

Yani bir şekilde mutlaka çıkılabilir,nasıl asla çıkamiyorsunuz ben anlamadım.Kafaniza koyduğunuzu yapın,pes etmeyin,kimsenin sizi vazgeçirmesine izin vermeyin.Çikamiyorsaniz bu "siz" izin verdiğiniz içindir.

Sunu cok iyi anladım ki ( kendim görmemişim yorumlar sayesinde dönüp düşündüm ) eşim bazı şeyleri bana tamam dedirterek çözmeye çalışmış . Eee ben de insanım tikandigim yerde problem çıktı . Hâlâ kölelik yapsam , hala sürünüyor olsaymişım ben hariç herkes mutlu ve halinden memnun yasayacakmis . Bugün eşime sende gel demeden ben biraz hava alıp donucem diyerek çocukları aldım çıktım parka . Sonra da annemlere gittim gelecek olan varmış yokmuş umursamadan . Keyfini çıkardım güneşli günün . Ve ne kadar özlemişim yürümeyi bile

eşiniizn kızı annesini siz olarak mı biliyor kaç yaşındayken vefat etmiş annesi?

olması gerekeni yapmışsınız, siziznin özgürlüğünüz kimse almamalı

benimde ikinci evliliğim eşimin ölen eşinden bir oğlu var ayın senin gibi anlayışsız bi kadından çektim boşanma arefesindeyiz bi sürü promlemimiz var eşimle

Tam bir baş belası, çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…