- 1 Mayıs 2018
- 778
- 550
- 103
- 34
Konularım o kadar çok ki bu konuda . Belki icinizden çoğu akıllanmadin mı sen hâlâ da diyen olacaktır ki bunları duyacagimi bile bile yazıyorum . Çok yorgunum . Eşimle güzel giden evliliğimiz var kayınvalidem dışında . Torunlarını görme bahaneleri ile hayatımıza sızdılar yine . Çok büyük tartışmalar oldu aramizdaki soğukluk devam etmesine rağmen hiç birşey yaşanmamış gibi gayet rahat bir şekilde hayatımızda. İlk olarak eşimin kızını almaya geldiler haftasonu o bahane ile çocuk gitmek istemedi önce öyle oturdular ,sonra yenidoğan bebeğimi görmeye gelen başka misafirlerim ile birlikte geldiler . Bunun gibi emrivaki ,catkapi bir sürü ... Bebeğim doğduğundan bu yana eşim ile bı yere hı çıkmadık . Anne babam ,erkek kardeşim ile fırsat oldukça kendimi motive etmek ve içime kapanmamak için hep çıkmaya çalıştım ama ben evliyim . Eşimle birşeyler yapmak istiyorum . Sahilde yarım saat yürümek , parkta yürümek ,yada hiç önemli değil sokak da dolaşmak gibi . Hafta sonları defalarca plan yaptık ya anne babası Cat kapı geldi öylece kaldık ... Eşimin kızı anneannesindeydi bı sure . Ondan sonra babaannesi aldı aralarında o şekilde anlaştılar beni bu konuya dahil etmiyorlar zaten . Bebeğimin de bazı sağlık problemlerinden dolayı uzunca süre kendimiz ile ilgili zaten bişey yapamadık. Aylardır plan yapıyoruz her haftasonu için bir kez uygulayamadik . Eşim mesafeyi koyamıyor ailem bu yapacak bişey yok diyor artık bikti . Kavga da ettik olmicak şeyler söylendi yapıldı yinede herşeyi olmamış sayıp kendilerini ilah gibi görmeye devam ediyorlar . Eşimle bu konuda problem yaşamaya basladik iliskimezi etkilemeye başladı . Sürekli planlarımızı elimizde patlaması , öylece kalakalmak beniahvetti sinirlerim bozuldu . Kendimize ait hayatımız kalmadı . Artık.tahammul edemiyorum . Eşimin kızını kullanıyor ne evimden ne hayatımdan çıkmıyor . Dahil olmasa onların hayatımda olmalarına alıştım zaten . İşine geldiği gibi çocuğu haftaici görmeye gelmiyorlar çalışmadığı halde mahsus haftasonu geliyor . Hadi siz evdesiniz biz gidelim planımız vardı desek eee biz şimdi kalkicaz diye diye o günü hiç ediyorlar .