Ben de kadın pis biri sandım. Gelinin yanında osuran, burnunu karıştıran, ayda bir yıkanan biri canlandı gözümde
Di mi ?
Ne de olsa adettendir :)
Hersey adet zaten bu ülkede elimi sallasam adet toreye çarpıyor
Git kafani buza sok serinlersin canımKız sen daha beni anlamadan giydirme eyleminde başarısız olmuş hatunsun şimdi bu kadına mi anlamadı diye suç buluyorsun :))
Ahdjajdjajdqhdjkwf öf çok sıcak
bir söz daha var tam size uygun nato mermer diye başlayan... Selametle...Aahhh kafa aahh yazılani baska yerinden okuyan kafa bencede gereksiz....şoylede bir soz var sen ne soylersen soyle,soyledigin karsindakinin anladığı kadardır.....
İnan ki sandik ve içindekiler önemli degil..önemli olan huzur mutluluk.Nişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,
İçine markası adı sanı belli olmayan; "penye" gecelik takımı, yüz havluları, tarak seti 3 tane de kenarı fistolu havlu koymuş. Bana sandığın diye takdim etti... Bu kadar özensiz olabilirdi anca... Hiç bir şey söylemedim, tüm hevesim kırıldı, bu kadar özensiz olmasına o kadar gücendim ki... Kızına da makyaj setlerine kadar alınmıştı halbukii, durumları da iyi... midem bulandı resmen kadından... Arkadaşlarım gelin alışverişlerine gidiyor, kendi beğendikleri alınıyor, bana ise fikrim sorulmadan penye gecelik seti alınıyor... kızının nişanlısına piere cardin den a dan z ye sandık yapmıştı bana gelince böyle... çeyiz serilecek önümüzdeki ay, anneme de gösterecekler aynı sandığı utanmadan... Nasıl bir şey söylemeliyim, yapmalıyım ki memnun olmadığım belli olsun?
+1Yıl olmuş 2017 hala çeyiz sandığı isteyen ve beğenmeyen kadınlar var. Pes doğrusu.
Sizin başka derdiniz yok mu?
Yok be canım düz anladığımdan olsa gerek sen bile biliyorsun ihtiyacımin olmadığını hdkwjdjsjcdjwjsGit kafani buza sok serinlersin canım
ALLAH baska dert vermesin be kızım hadi bak işine... ugrasamicam bu saatte sizin gibilerleYok be canım düz anladığımdan olsa gerek sen bile biliyorsun ihtiyacımin olmadığını hdkwjdjsjcdjwjs
Hem yanlış anla hem hatunun birini tersle seni anlamıyor diye djjdjandjas o da iyiymiş ya
XhsjdjwjALLAH baska dert vermesin be kızım hadi bak işine... ugrasamicam bu saatte sizin gibilerle
Asıl iğrenç olan bu olurdu bence:)))İnan ki sandik ve içindekiler önemli degil..önemli olan huzur mutluluk.
Ama ben illada bi şey yapcam diyorsan şimdi yapma şu an tatsız olur.bak ne yap biliyor musun bizim burda adettir düsğün bitince 1 hafta sonra gelin ve damat yemeğe çağırılır.gelin de bohça yapar hediye goturür kv ye.bu sana getirdiklerinin hepsini bohça yap kaynana götür..sorarsada aynilarindan buldum siz çok beğenmişsiniz dersin..
Hakkaten o ne ya. Git ne istiyorsan al. Sandık neymiş. Ayar oluyorum böyle adetlere. He bir de millete gösteriyorlar. Kocamın donunu benim sütyenimi filan. Saçma değil mi:)buna çok güldüm
ben sandıkdır çuvaldır yapmadım yaptırmadım bana göre çok gereksiz şeyler :) yapanında aklından süphe duyarım. gerek yok o masrafa :)
Asalet mi? Hatun don muhabbeti yapıyor dikkatinizi çekerimÖyle bir başlık attınız ki kadın kim bilir neler çekiyor diye açtım...
2 dantelli havlu, saten iç çamaşırları için asaletinizden ödün vermeyin...
Nişanlınızı seviyor ve mutlu iseniz, sizi anlayan, saygılı biriyse, sevildiğinizi hissettiriyorsa iki çaput için kendinizi dolduruşa getirmeyin.
Daha güzellerini gidin alın kendinize olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?