- Konu Sahibi Muhasebeci25
-
Bu arada benimde yatağıma aleZ serildi hiç sizin gibi düşünmedim normalde de serilen bişey çünküMerhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden
Ben de kardeşim de alez kullanıyor hatta annemde. Ve o kadar memnunum ki. Benim gece adet kanamam çok olur aşırı kurtarıyor. Yatak kan olmuyor. Yani çocuklukta alakası yok. İlk gece için kanarsa yatağa geçmesin diye düşünmüş olabilir.Yani bilmiyorum çocuk değilim sonuçta altıma da yapmıyorum getire getire sadece onu getirmiş çok iyi niyet olsa nevresim takımı getirir yatak örtüsü getirir su geçirmez Alez getirmez. Ben bilmiyordum onuda annem dedi onu cikartirsin sonra bilgin olsun dedi. Sinirlendim ister istemez 30 yaşında insanlarız yatağıma ne serecegimden kime ne yada kendim akıl edemiyor muyum eve gidince çıkartıp aticam zaten eşime de söyledimsinirlenmicem tamam içimi dökmek istedim sadece
Bunu bilemicim çıkarın gitsinEvet normal Alez değil tek kullanimlik hasta Alezi diye de geçiyor adı
Öyle bir alez değilmiş. Hastanelerde verilen tek kullanımlık hasta altı pedlerinden sermiş.problemli bir gelinsiniz, bu çok belli. kayınvalidenize yaklaşımınız umarım oğlunun kulağına evlenmeden önce gider ve sizin gibi bir saygısıza tekmeyi basar. alez serilmiş işte ne var bunda ? kanınız akacak sıvınız teriniz akacak. yatağı visko aldıysanız sıvı en büyük düşmanı o yatakların. alezsiz kullanılmaz. lütfen burda yazdığınız üslupla nişanlınızla bir konuşun. çok rica ediyorum.
e tamam basbayağı ilk geceniz için yatağa kan veya başka sıvılar geçmesin diye yapılmış bir olay o zaman. çok daha iyi . ilk gece kullanın sonra atın. neden bu kadar sinir yaptığınızı anlamadım.Öyle bir alez değilmiş. Hastanelerde verilen tek kullanımlık hasta altı pedlerinden sermiş.
Bundan kaynanaya ne? Belki bakire değiliz, ne münasebet ne haddine, onu ne ilgilendiriyor? Kanlı çarşaf beklentisine giren tiplere de sinir yapsın zaten.e tamam basbayağı ilk geceniz için yatağa kan veya başka sıvılar geçmesin diye yapılmış bir olay o zaman. çok daha iyi . ilk gece kullanın sonra atın. neden bu kadar sinir yaptığınızı anlamadım.
alez kanlı çarşaf beklentisi için serilmemiş sizden çıkabilecek bir sıvının yatağa değmemesi için serilmiş. bunu anlamak çok mu zor? ben zaten her türlü düğün dernek adetine karşıyım ev serilecekse gelin gelip kafasına göre sersin neden bu kadar insan yatak odasında bulunuyor? ama gelin hem gelmemiş hem de yapılandan şikayet ediyor. kaldı ki yapılan da çok mantıksız bir şey değil.Bundan kaynanaya ne? Belki bakire değiliz, ne münasebet ne haddine, onu ne ilgilendiriyor? Kanlı çarşaf beklentisine giren tiplere de sinir yapsın zaten.
Yatak alezi denen bir şey var evet hepimiz yazdık, hasta pedi sermek ona kalmamış; doğru dürüst alez varken mantıksız. Kanlı çarşaf talebi olduklarını da söylemiş zaten, eşiyle şiddetle karşı çıkmışlar. Buna rağmen akıllanmamış hasta pedi serse benim de sinirlerim zıplardı. Biz de kardeşimin eşinin çeyizini yatak odasına kadar yerleştirdik, böyle abuk subuk uygulamalarda bulunmadık, ne münasebet?alez kanlı çarşaf beklentisi için serilmemiş sizden çıkabilecek bir sıvının yatağa değmemesi için serilmiş. bunu anlamak çok mu zor? ben zaten her türlü düğün dernek adetine karşıyım ev serilecekse gelin gelip kafasına göre sersin neden bu kadar insan yatak odasında bulunuyor? ama gelin hem gelmemiş hem de yapılandan şikayet ediyor. kaldı ki yapılan da çok mantıksız bir şey değil.
Ben saygısız bı kelime kullanmadim tekmeyi basmak diyerek saygısız kelime kullanan sizsiniz. Çok ayıp üslubunuza dikkat edin lütfen tekmeyi basmasinlar sonraproblemli bir gelinsiniz, bu çok belli. kayınvalidenize yaklaşımınız umarım oğlunun kulağına evlenmeden önce gider ve sizin gibi bir saygısıza tekmeyi basar. alez serilmiş işte ne var bunda ? kanınız akacak sıvınız teriniz akacak. yatağı visko aldıysanız sıvı en büyük düşmanı o yatakların. alezsiz kullanılmaz. lütfen burda yazdığınız üslupla nişanlınızla bir konuşun. çok rica ediyorum.
Kırmızı kuşağa tamamen karşıyım zaten baglatmayacagim kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi.Bahsettiğiniz alez değil anladığım hasta yatak örtüsü. Bekaret ispatı gibi bir konu için yapmış belli . zaten daha önce de dile getirmiş size. Kadınları rencide eden bu saçma adetlerden hala kurtulamamış insanlar. Ben evlenirken kırmızı kuşak kim bağlayacak dediler ona bile çok kızdım. Durup durup aklınıza geldikçe siniriniz bozulacaksa en kısa sürede laf arasında sorun. Anne bu hasta yatak örtüsünü kim serdi deyin. Biz hasta değiliz ne amaçla serildi bu diye sakin bir dille sorun. aldığınız cevaba göre sınırı belirleyin ki bir daha çizgisini aşmasın.
Alez her şey için o kadar kurtarıcı ki. Bilmeden yanlışlıkla bişey döksen bile yataga temas etmiyor ve temiz kalıyor yatağın. Annem yıllardır kullanır yataklarimiz temiz kalsın diye hiçte bir zararını görmedim açıkçası. Ne güzel işte sen yorulmadan seni düşünerek halletmisler. Düğünden sonra inan ki böyle küçük birşeye boşa alındım diyeceksin bunlar çok stresMerhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden
Açık açık söyleseydiniz keşkeMerhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden
Normal Alez değil hastanede verilen varya bebek alt değişirken serilen tipte anladığım kadarıyla belirtmiş zaten kızAbartmasanız mı? İnsanlar hem işinizi yapıyo hem de arkasından sinir krizi geçiriyorsunuz gereksizce. Alezi yatalaklar ya da altına işeyen çocuklar sermiyor sadece. Hepimizde var. Yatağımızda uzanmış film gece film izlerken foşurt diye çayı da döktük o alez tuttu, gece uykumda yoğun günümde pedim kaymış yatak batıyordu onu da tuttu.
Hayatı kendinize dram etmeye bayılıyosunuz
niye sinirlendin bilmiyorum yatagi kirlenmesin diye alez takmiştir.. düğünden sonra çıkartirsin sonra saklarsin çocuğun olunca gece wc egitimine gelirse kullanirsin..Merhaba kızlar. 10 gün sonra düğünüm var. Çok sinirimi bozan bı olay yaşadım. Çeyiz yerleştirme yapılırken ben ilk gün işte olduğum için gidemedim. Annem ve kayınvalidem yatagimi sermisler kayınvalidem çarşafın altına hasta bezi Alezi sermiş. Çok sinirim bozuldu yatağımın bensiz hazırlanmasına bı sinir oldum altına serilen şeye ayrı bir sınır oldum ona ne ya benim o işi nasi yapacağımdan altıma ne serecegimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?