Kayınvalidemin gelin yatağına Alez sermesi

Bu arada benimde yatağıma aleZ serildi hiç sizin gibi düşünmedim normalde de serilen bişey çünkü

Ben de kardeşim de alez kullanıyor hatta annemde. Ve o kadar memnunum ki. Benim gece adet kanamam çok olur aşırı kurtarıyor. Yatak kan olmuyor. Yani çocuklukta alakası yok. İlk gece için kanarsa yatağa geçmesin diye düşünmüş olabilir.

Öyle bir alez değilmiş. Hastanelerde verilen tek kullanımlık hasta altı pedlerinden sermiş.

Öyle bir alez değilmiş. Hastanelerde verilen tek kullanımlık hasta altı pedlerinden sermiş.
e tamam basbayağı ilk geceniz için yatağa kan veya başka sıvılar geçmesin diye yapılmış bir olay o zaman. çok daha iyi . ilk gece kullanın sonra atın. neden bu kadar sinir yaptığınızı anlamadım.

Bende burda art niyet görmüyorum o kadin oyle gormus usulun oyle olduğunu dusunuyordur hatta bazilari yapmazsam ayip olur kafasindalar fazla iyi niyetli bile olabilir bu davranisi boyle ufak tefek seyler yuzunden kendinizi doldurmayin kalbinizi karartmayin

Bundan kaynanaya ne? Belki bakire değiliz, ne münasebet ne haddine, onu ne ilgilendiriyor? Kanlı çarşaf beklentisine giren tiplere de sinir yapsın zaten.

Bundan kaynanaya ne? Belki bakire değiliz, ne münasebet ne haddine, onu ne ilgilendiriyor? Kanlı çarşaf beklentisine giren tiplere de sinir yapsın zaten.
alez kanlı çarşaf beklentisi için serilmemiş sizden çıkabilecek bir sıvının yatağa değmemesi için serilmiş. bunu anlamak çok mu zor? ben zaten her türlü düğün dernek adetine karşıyım ev serilecekse gelin gelip kafasına göre sersin neden bu kadar insan yatak odasında bulunuyor? ama gelin hem gelmemiş hem de yapılandan şikayet ediyor. kaldı ki yapılan da çok mantıksız bir şey değil.

Yatak alezi denen bir şey var evet hepimiz yazdık, hasta pedi sermek ona kalmamış; doğru dürüst alez varken mantıksız. Kanlı çarşaf talebi olduklarını da söylemiş zaten, eşiyle şiddetle karşı çıkmışlar. Buna rağmen akıllanmamış hasta pedi serse benim de sinirlerim zıplardı. Biz de kardeşimin eşinin çeyizini yatak odasına kadar yerleştirdik, böyle abuk subuk uygulamalarda bulunmadık, ne münasebet?

Ben saygısız bı kelime kullanmadim tekmeyi basmak diyerek saygısız kelime kullanan sizsiniz. Çok ayıp üslubunuza dikkat edin lütfen tekmeyi basmasinlar sonra

Kırmızı kuşağa tamamen karşıyım zaten baglatmayacagim kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi.

Alez sermek ne ya bn kullanmam bu alez fikri pek hoş gibi gelmedi sanki birliktelikte kurban kani gibi kan gelecek cok sacma kaldır haşır haşır insani rahatsiz eder. Anneniz bu ne diye sormamış mi?

Kötü niyetli düsünmeyin terleyincede islaniyo yatak tabi bu kisiden kisiye gore degisir cikarip yikamak kolaylik olur ayrıca yatağın formunun bozulmasinida engelliyor alez herkes kullaniyor çok takmayin

Alez her şey için o kadar kurtarıcı ki. Bilmeden yanlışlıkla bişey döksen bile yataga temas etmiyor ve temiz kalıyor yatağın. Annem yıllardır kullanır yataklarimiz temiz kalsın diye hiçte bir zararını görmedim açıkçası. Ne güzel işte sen yorulmadan seni düşünerek halletmisler. Düğünden sonra inan ki böyle küçük birşeye boşa alındım diyeceksin bunlar çok stres

Açık açık söyleseydiniz keşke

Normal Alez değil hastanede verilen varya bebek alt değişirken serilen tipte anladığım kadarıyla belirtmiş zaten kız

Korkulur valla sizden ne fesatsiniz insana iyilik yapsan suç yapmasan suç kutsal yatağına kimse dokunsun istemiyorsan işten izin alıp kendi işin kendin yapacaksın tövbe tövbe

niye sinirlendin bilmiyorum yatagi kirlenmesin diye alez takmiştir.. düğünden sonra çıkartirsin sonra saklarsin çocuğun olunca gece wc egitimine gelirse kullanirsin..

Kaynananin yatağım da ne işi var ne serilicek seçilmeyecek orda ben yatıcam
Mutfağı yerleştirsinler ne bileyim bir sürü yer var yerlestirecekleri
Alez evet kullanışlı iyi bir şey ama benim özelim benim yatağın
Ben kv kp yatağına karismiyacaksam kimsede benim yatağıma karışmaz
Sizde sınır olmak yerine kendiniz nasıl istiyorsanız duzeltin bunlar için gerilim yaratıp sorun çıkarmayın
Yada bahaneler bulmayın

Ne bu sinir? Evinizi kendiniz yerleştirseydiniz öyleyse.

Yatağa alez sermeyen insan pistir. Alezsiz yatak mı olur?

Adet kanı taşabilir, terleyebilirsiniz, sevişeceksiniz, vücut akıntılarınız olacak.

Bu kirler binlerce liralık yatağa mı geçsin?

Köle gibi haftada 2 gün yatak silmek mi istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…