İroni mi yaptınız bilmiyorum ama kesinlikle katılıyorum, bohçaymış vs hiç sevmem yapmadım yaptırmadım da gereksiz adetler, benzer bir şey yaşadım ama eş ailesiyle değil kendi ailemle.
Annemle babam boşanmış ve başkalarıyla evlilik yapmışlardı, kızım doğduğunda doğal olarak annem ilk torunu da olmasının heyecanıyla her gün evime geliyordu, neyse bir gün kızkardeşim geldi elinde 1 torba içinde bohça vardı, babamla eşi bebek için göndermiş, bohçayı hiç açmadım içinde neler vardı tam olarak bilmiyorum ama kardeşimin söylediğine göre bebek için kıyafetler vs yanısıra bir de altın varmış, evime gelmek yerine kardeşimin eline tutuşturmaları tuhaf geldi, babamı aradım siz gelirken getirirdiniz acelesi yoktu dedim, rahmetli annenin olduğu yere eşimi göndermem bende gelmem dedi, ki ben onları zaten bir araya getirecek tıynette biri değilim, sizi bir araya getirmezdim geleceğiniz gün annem gelmezdi dedim, sonrası koptu bende, kardeşim eve döndü ben tanıdık bir taksiciyi çağırdım taksi parasını da verdim bohçayı taksiye tıktım al bunu babama götür dedim, sen sağ ben selamet, böylece ne kardeşim bohçayı geri götürdü diye zor durumda kaldı, ne ben evime gelmeyen babamın bohçasına altınına minnet ettim, daha sonra pişman oldu rahmetli ama işte o an galiba biraz da eşinin etkisinde kaldı, oysa yeni eşini düğün dernek isteyen evini eşyasını düzen ve kendi ellerimle babamla evlendiren de bendim:))
Babam da olsa duruşu olmayan insana tahammülüm yok, bir şeyi ya tam yapacaksın ya hiç yapmayacaksın.