- 19 Mayıs 2020
- 46.087
- 205.795
Takıntı geçecek. Bayramdan sonra iyi bi takacaklar kendisine, içi rahat edecek. Başı fazla dinlenik kalmış, bela arıyor.Götürsen ne olacak bohçadakileri, eline ne geçecek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takıntı geçecek. Bayramdan sonra iyi bi takacaklar kendisine, içi rahat edecek. Başı fazla dinlenik kalmış, bela arıyor.Götürsen ne olacak bohçadakileri, eline ne geçecek?
Sen niye rahatsız oluyorsun illa pozitif eleştiri almak zorunda değilsin. Ayrıca kaynanasına takan kişi sensin :) ben değilim sormasaydın bu kadar daralacaktın mademNe kadar takıntılısınız birisiniz. Allah sizin gelininizede sabırlar versin
Mutsuz olunca bende Mutlu olacağım
Evliliği, imza atınca tapusunu aldığı ev zanneden tv programlarındaki gelinY
Tabikii canım kocamla evlenmek için 5 sene bekledik neden kötü olalım nişan zamanı
Çok şükür annemin babamın evinde gördüm fazlasıyla şimdide evimde görüyorum çöp çaputa ne tenezzül edeceğim. Ben onlara bohça hazırlarken a-z kadar en iyi markasına kadar hazırlandım isterdim ki bende aynı şeyleri göreyim. O da onların ayıbı olsun ne diyeyimEvliliği, imza atınca tapusunu aldığı ev zanneden tv programlarındaki gelin
Sana bir sır vereyim asude aramızda kalsın ama. Evlenince boşanabiliyorsun. Aklında olsun.
Sonra böyle yetiştirilmişsin diyince de kızıyorsun.
Aslında bohça gibi basit şeylerin peşinde olmanım sebebi annenin evinde sahip oldukların değil, sahip olamadıkların.
Görmüş geçirmiş bir düzende yetişseydin, tenezzül etmezdin.
Sinekten yağ çıkar anca böyle.
Takıntı geçecek. Bayramdan sonra iyi bi takacaklar kendisine, içi rahat edecek. Başı fazla dinlenik kalmış, bela arıyor.
Asıl siz rahatsız oluyorsunuz çok şükür bende öyle bir insan değilim.herkesin istediği şey gönlünce olsun inşallahSen niye rahatsız oluyorsun illa pozitif eleştiri almak zorunda değilsin. Ayrıca kaynanasına takan kişi sensin :) ben değilim sormasaydın bu kadar daralacaktın madem
Amin kuzum seninkine de versin Allah nasip ederse evladınla sınanma ama ben beddua edici negatif bir insan değilim ruh emici tipler gibi. İnsanların evladına laf etmeye gerek yok herkesin olur herkes görür o zaman
Galiba evetTakıntı geçecek. Bayramdan sonra iyi bi takacaklar kendisine, içi rahat edecek. Başı fazla dinlenik kalmış, bela arıyor.
Kaynanasının verdiği bohçayı uygun bir dille kaynanasına verecekmiş geri, oğlu bir gün aramasa sen eskiden böyle değildin diye laf sokan kaynanası üzülüp oturacakmış yerine kimseye bişey demeden. Nerden baksan harika plan.Konunun özeti
E tabi ki özenecektin. Köprüyü geçemeden, tapuyu alamadan baba evinde kalma ihtimalin vardı di mi gerçek asudeyi görselerdiÇok şükür annemin babamın evinde gördüm fazlasıyla şimdide evimde görüyorum çöp çaputa ne tenezzül edeceğim. Ben onlara bohça hazırlarken a-z kadar en iyi markasına kadar hazırlandım isterdim ki bende aynı şeyleri göreyim. O da onların ayıbı olsun ne diyeyim
Tam olarak bu şekilde olsa bile bundan keyif alacak olmak, bunun planını yapmak çok komik. Madem kayinvalide kötü öyle diyor başka şeyler yapsın yapabiliyorsa. Kötü kayinvalide de sessiz kalmaz zaten, hediyelerin geri verilmesine.Kaynanasının verdiği bohçayı uygun bir dille kaynanasına verecekmiş geri, oğlu bir gün aramasa sen eskiden böyle değildin diye laf sokan kaynanası üzülüp oturacakmış yerine kimseye bişey demeden. Nerden baksan harika plan.
Nişanda sorun olmamış, evlendikten 7 ay sonra anca aklına düşüyor. Babannem buna tam olarak "Hoşgeldin mısır sübeği!" derdi.Tam olarak bu şekilde olsa bile bundan keyif alacak olmak, bunun planını yapmak çok komik. Madem kayinvalide kötü öyle diyor başka şeyler yapsın yapabiliyorsa. Kötü kayinvalide de sessiz kalmaz zaten, hediyelerin geri verilmesine.
Son olarak
Konunun özeti
Ne kadar hadsizsininz. Siz o özenerek aldığım şeylerin yanından bile geçemezsiniz. Kv ömründe bile görmemiştir öyle seyleriE tabi ki özenecektin. Köprüyü geçemeden, tapuyu alamadan baba evinde kalma ihtimalin vardı di mi gerçek asudeyi görselerdi
Özendim dediğin şeyler de nasıldır kim bilir.
Belki kayınvaliden de onları beğenmemiştir ama bunu tatliş kayınvalide gibi görünüp senin yüzüne vuracak kadar basit işler peşinde koşan kişilikte değildir.
SizeneNişanda sorun olmamış, evlendikten 7 ay sonra anca aklına düşüyor. Babannem buna tam olarak "Hoşgeldin mısır sübeği!" derdi.
Ama ömründe o kıyafetleri görmemiş kadının oğlunu eş diye seçip evlenmişsinizNe kadar hadsizsininz. Siz o özenerek aldığım şeylerin yanından bile geçemezsiniz. Kv ömründe bile görmemiştir öyle seyleri
Allah aşkına ne almış olabilirsiniz kimsenin erişemeyeceği?Ne kadar hadsizsininz. Siz o özenerek aldığım şeylerin yanından bile geçemezsiniz. Kv ömründe bile görmemiştir öyle seyleri
Belki de çocuğu beğenmediği o kadına benzeyecek sjdjdjAma ömründe o kıyafetleri görmemiş kadının oğlunu eş diye seçip evlenmişsiniz
Demek ki çokta farklı değilsiniz