Kayınvalidemin gelin bohçama koyduğu bazı şeyleri geri versem ayıp olur mu?

Niyet önemli işte. Konu sahibi gibi insanların canını sıkma amaçlı yapsaydınız o iş alınmakla kalmazdı, iyi bi uğraşılırdı sizinle. 15 yıl önceki yaptıklarını koymuş falan dedi konu sahibi, anlasın bozulsun istiyorum dedi. Heralde niyeti anlayacak karşı taraf, aptal değil kimse.

Kiyamet kopar. Ben gorumcemin bana verdiği seye begenmedim demistim kendini yirtmisti herkesin içinde. Soonraaa ben durur muyum zaten bileniyordum kadina, hazir coşmuşken verdim ateşi...
Sonuç ayni ortamda denk gelsek birbirimize selam bile vermiyrouz, gözüme bile bakmiyor gozunu kaciriyor senelerdir.

Yani biseyi begenmemek dünya savaşi meselesi olabilir.

Yok konu sahibi cici gelinlikten ödün vermeden yapmak istiyor o işi. Sizin durum çok uymayabilir kendisine.

İşte amacım anlaması için zaten

Terbiyesizlik yapmayın.
Nerde terbiyesizlik?
Küçük hesap peşindesiniz.
Azı var fazlası yok.
Dahasını da yazayım.
Siz ömrünüz boyunca kv ile ilgili her şeyi böyle didikleyeceksiniz, onlara şöyle takı takıldı bana böyle. Onlara şöyle sofra kuruldu bana böyle.
Yazık sizin için çok sıkıcı bir hayat.
Tüm vizyonunuz kv’ye karşı cici gelin edasıyla tatlı su kurnazlığı yapmak.

Yok konu sahibi cici gelinlikten ödün vermeden yapmak istiyor o işi. Sizin durum çok uymayabilir kendisine.

Haha o olmaz kavgaya hazir olsun.
Işin gercegi beğenmedim dedim diye gorumcemin kendini yirtacagini beklemiyordum ben hazirlikli degildim. ama iyi oldu içimdekileri de döktüm, biiirr güzeeell laflarimla paraladim kendisini yüz yüze bakamicak hale geldik uyduruk hediyesi sayesinde sagolsun. ama icim biii rahatladi

Bakın işte olması gereken bu beğenmediysen beğenmedim yani oh ne güzel söylemişsin birde ne gerek var yalandan yok emek vermiş yok sakla kalsın. Siz en güzelini yapmışsınız

Lütfen gelişmeleri bizimle paylaşın, ben bu filmi izlemiştim başrolde teyzemin çok bilmiş gelini vardı, baya keyifliydi.
Gelinin sonu ne oldu

Gelinin sonu ne oldu
Bizimki kapısına gelinecek özürler dilenecek diye beklerken aaaa bi baktı karar kesinleşmiş şak diye boşanmış. 1.5 yıl sonra o ben kızıma bakarım diye ortalıklarda bağrınan anası da yan yan gitmeye başlayınca poposuna baka baka döndü geri, kendi ayaklarıyla. Kuzenim çocuğun hatrına bi daha denemeye karar verdi. Tayin aldırıp bir günlük yola taşındılar. Kafamız dinlendi iyi oldu.

Bakın işte olması gereken bu beğenmediysen beğenmedim yani oh ne güzel söylemişsin birde ne gerek var yalandan yok emek vermiş yok sakla kalsın. Siz en güzelini yapmışsınız

Emek filan yoktu verdigi şey sacma sapan plastik dandik biseydi.
Ne var bu begenmedim demekte bilmem. Annem vs bana bisey verecekse begenmedim diyorum gayet hic savaş cikmiyor.
Kv elti filanda sacma 1-2 sey vermisti onlari attim gitti ugrasmaadim bi daha zaten evde ve ustumde gormeyince anlamislardir.

Begenmedim diyince sorun oluyor ama çöpe basınca sorun etmiyorlar ilginc bisey

Bana burda söylemediklerini bırakmadılar ne kurnazlığım kaldı ne kötülüğüm düşüncesizliğim bende uygun bir dille tekrar kendisine vermek istiyorum bu kadar

Çöpe basınca sorun yoksa yapman gereken çok basit. Basacaksın. Durduk yerde gerginlik çıkartmanın alemi yok. Ama bazılarının da böyle üstüne üstüne geleceği tutar, hani bir değil iki değildir, o zaman salınıp gidilir işte, ne kavga dövüş çıkacaksa çıkar.

Bana burda söylemediklerini bırakmadılar ne kurnazlığım kaldı ne kötülüğüm düşüncesizliğim bende uygun bir dille tekrar kendisine vermek istiyorum bu kadar

Illa verecrksen olay cikabilecegini göze al hazir ol. ugraşmak istemiyorsan at cöpe gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…