- 30 Aralık 2009
- 22.483
- 86.965
- 40
Ahhh asude ah toysun toy :)Yani bunu nasıl kurnazlık olarak anlaşılıyor anlayamıyorum. Ben onları verince al eskilerini demiyeceğim daha uygun bir dille söyleyip vereceğim. Yani kv bu kadar tepki vereceğini düşünmüyorum belkide üzülmez bilemiyorum
26 yaşındayım :)Ahhh asude ah toysun toy :)
Bende 26 yaşındayım :) önemli olan akıl fikir olgunluğu26 yaşındayım :)
Neden mutsuz olsun ki. Emek etmiş, kıymet vermiş; kendisi yapmış. Kıymetini bilememiş der, kendisi kullanır.Evet görsün üzülsün mutsuz olsun.
Kıymet bilmeyenler utansın ne diyelimNeden mutsuz olsun ki. Emek etmiş, kıymet vermiş; kendisi yapmış. Kıymetini bilememiş der, kendisi kullanır.
Canım benim yaşla ne ilgisi var yaptığının o zaman madem yetişkinsin, sen de 50-60 yaşındaki başka şehirde yaşayan kadınla itişiyorsun.26 yaşındayım :)
40 yasındayım hshsh26 yaşındayım :)
Yok ben yaşım büyük olgunum demek istediğim için söylemedim yaşımı:) illaki toyumdur40 yasındayım hshsh
Evet gıcığım çok gıcığım her hareketinden rahatsızım nefes alışından bileCanım benim yaşla ne ilgisi var yaptığının o zaman madem yetişkinsin, sen de 50-60 yaşındaki başka şehirde yaşayan kadınla itişiyorsun.
Duş muhabbetinin başı sonu yok bir yorum yapamam benim evim sayılır ben gittiğimde duş alırım napayım evde kokalım mı? Siz baştan kadına gıcık olup her yaptığından nem kapıyor olabilir misiniz?
Zaten uzakta dipdibe değilsiniz ne olmuş iki he hoş deyin gönlünü edin eşinizin annesi adama da yazık yani burda taht oyunları gibi hamleler falan işsiz güçsüz şeyler
Arkadaşlar merhaba size birşey danışacağım bohça zamanı kayınvalidem gelin bohçama koyduğu ve asla kullanmayacağım örtü patik yelek gibi kullanmayacağım şeyler bazılarını hediye bile vermek istemeyeceğim şeyler. Kullanmadıklarımı kayınvalideme verirsem ayıp olurmu acaba? 2 tane bekar oğlu var onun için kullanırsın diye versem olurmu ?
Hanımlar biraz abartmadınızmı sizce benmi çok kötü bir gelinim sizmi çok iyi gelinsiniz anlayamadımBakın bizde bohça yaptık ama hiçte 10 15 yıl önce yapılan şeylerden koymadık bohçaya ha annem yaptırmıştı çok önceden ben istedim az olsun temiz şeyler olsun dedim o günün modası trendi neyse en güzellerinden yaptırıp yaptık bohçamızı. Kusura bakmayın ama ben onun yaptığını değersizlik olarak görüyorum. Annemin yaptıklarından da beğenmediğim hiçbirşeyi almadım beğendim herşey bana göre çöp.
Gerçekten bu söylediklerime fazla tepki gösterildi bu kadar olacağını beklemiyordum. Kiminiz tecrübelerine dayanarak konuştu kiminiz büyüğüm ablam olarak uyardınız teşekkür ediyorum. Söylediklerinize göre vazgeçtim vermekten dediğiniz gibi bir yardım kuruluşu ya da hediye olarak veririm artık. Kv beğendiğimi düşünsün artık Neyapayım
[/QUOTE
geri verdiğine bozulmayacak ve anlayacak biriyse geri ver kendi kullansın.
Sorun çıkacağı belliyse belediyenin giysi kutuları var at oraya elbet kullananlara verirler. bende öyle yaptım bazı şeyleri.
geri verirsen ayıp olur ya birbirine hediye et yada ev içinde kendin kullan ne olacakArkadaşlar merhaba size birşey danışacağım bohça zamanı kayınvalidem gelin bohçama koyduğu ve asla kullanmayacağım örtü patik yelek gibi kullanmayacağım şeyler bazılarını hediye bile vermek istemeyeceğim şeyler. Kullanmadıklarımı kayınvalideme verirsem ayıp olurmu acaba? 2 tane bekar oğlu var onun için kullanırsın diye versem olurmu ?
Hanımlar biraz abartmadınızmı sizce benmi çok kötü bir gelinim sizmi çok iyi gelinsiniz anlayamadımBakın bizde bohça yaptık ama hiçte 10 15 yıl önce yapılan şeylerden koymadık bohçaya ha annem yaptırmıştı çok önceden ben istedim az olsun temiz şeyler olsun dedim o günün modası trendi neyse en güzellerinden yaptırıp yaptık bohçamızı. Kusura bakmayın ama ben onun yaptığını değersizlik olarak görüyorum. Annemin yaptıklarından da beğenmediğim hiçbirşeyi almadım beğendim herşey bana göre çöp.
Gerçekten bu söylediklerime fazla tepki gösterildi bu kadar olacağını beklemiyordum. Kiminiz tecrübelerine dayanarak konuştu kiminiz büyüğüm ablam olarak uyardınız teşekkür ediyorum. Söylediklerinize göre vazgeçtim vermekten dediğiniz gibi bir yardım kuruluşu ya da hediye olarak veririm artık. Kv beğendiğimi düşünsün artık Neyapayım
Kuvvetle muhtemel geliriz... O nedenle verip kötü olacağıma tek çöp bile vermeyip kötü olurum herhalde. Paralarımı çatır çatır yemeği düşünüyorum.O zaman size nacizane bir tavsiyem var siz çocuğunuzun çeyizlerini şimdiden yapmayın sonra Allah korusun benim gibi kötü insanlara denk gelebilirsiniz.
O da gelir kaynanamdan bi çöp görmedik diye ağlamaya artık fjfjgjnv.Kuvvetle muhtemel geliriz... O nedenle verip kötü olacağıma tek çöp bile vermeyip kötü olurum herhalde. Paralarımı çatır çatır yemeği düşünüyorum.Külliyen zarar...
Evet gıcığım çok gıcığım her hareketinden rahatsızım nefes alışından bileCanım benim yaşla ne ilgisi var yaptığının o zaman madem yetişkinsin, sen de 50-60 yaşındaki başka şehirde yaşayan kadınla itişiyorsun.
Duş muhabbetinin başı sonu yok bir yorum yapamam benim evim sayılır ben gittiğimde duş alırım napayım evde kokalım mı? Siz baştan kadına gıcık olup her yaptığından nem kapıyor olabilir misiniz?
Zaten uzakta dipdibe değilsiniz ne olmuş iki he hoş deyin gönlünü edin eşinizin annesi adama da yazık yani burda taht oyunları gibi hamleler falan işsiz güçsüz şeyler
Kuvvetle muhtemel geliriz... O nedenle verip kötü olacağıma tek çöp bile vermeyip kötü olurum herhalde. Paralarımı çatır çatır yemeği düşünüyorum.Külliyen zarar...
Ne kendim kullanacağım nede hediye verebileceğim şeylergeri verirsen ayıp olur ya birbirine hediye et yada ev içinde kendin kullan ne olacak
Ben de hem annemin hem de kayinvalidemin verdiklerinden kullanmadiklarimi vermiştim kayinvalidem biraz alınmıştı. Ben bir işe yarasın kullanılsın diye düşünerek vermiştim halbuki. Kayinvalidenizin nasıl tepki vereceğini düşünerek karar verin derimArkadaşlar merhaba size birşey danışacağım bohça zamanı kayınvalidem gelin bohçama koyduğu ve asla kullanmayacağım örtü patik yelek gibi kullanmayacağım şeyler bazılarını hediye bile vermek istemeyeceğim şeyler. Kullanmadıklarımı kayınvalideme verirsem ayıp olurmu acaba? 2 tane bekar oğlu var onun için kullanırsın diye versem olurmu ?
En güzeli böyle yapar sonra beğilmez yine kötü olan siz olursunuz en güzeli siz yiyinKuvvetle muhtemel geliriz... O nedenle verip kötü olacağıma tek çöp bile vermeyip kötü olurum herhalde. Paralarımı çatır çatır yemeği düşünüyorum.Külliyen zarar...
Sadece alınma işte başka ne olabilirki o kadarda olurBen de hem annemin hem de kayinvalidemin verdiklerinden kullanmadiklarimi vermiştim kayinvalidem biraz alınmıştı. Ben bir işe yarasın kullanılsın diye düşünerek vermiştim halbuki. Kayinvalidenizin nasıl tepki vereceğini düşünerek karar verin derim
Aman keşke hiç görmeseydimO da gelir kaynanamdan bi çöp görmedik diye ağlamaya artık fjfjgjnv.
Gördüğünüz için bunu diyorsunuz. Gıcığı bi kere kapmışsınız, vermese vermedi olacaktı.Aman keşke hiç görmeseydim